Αποστολέας Θέμα: The F-16 Viper project  (Αναγνώστηκε 10933 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
The F-16 Viper project
« στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 02:59:27 μμ »
Σε συνέχεια των κατασκευών των F-18, σύγχρονων μαχητικών και Μαύρων Ρώσων ξεκινάει και αυτό το κατασκευαστικό με θέμα το F-16.

Η αρχή είχε γίνει παλαιότερα με δύο αεροσκάφη της Εθνοφρουράς των ΗΠΑ:

Θα συνεχίσω με αυτά τα κιτ:

Το μενού θα περιλαμβάνει αεροσκάφη διαφόρων εθνικοτήτων, aggressors, Ελληνικά μπλοκ 50, διθέσια μπλοκ 52+ με την βοήθεια βελτιωτικών και άλλα πολλά καλούδια...

Πρώτη κατασκευή σε αυτό το νέο θέμα θα είναι το επετειακό Ιταλικό F-16 ADF της Ιταλέρι:

http://www.italeri.com/scheda.asp?idProdotto=1892&idCategoria=1&idSottocategoria=0

Επειδή επανειλημμένα έχω δηλώσει ότι αεροσκάφος γυμνό δεν μπορώ να βλέπω το επετειακό μας θα φορέσει κοιλιακή δεξαμενή, δύο μαύρες δεξαμενές, ΑΙΜ-9 στα ακροπτερύγια και στους ακριανούς πυλώνες των πτερύγων και για τους εσωτερικούς σκέφτομαι να βάλω είτε ατρακτίδιο αποσκευών από κιτ της Hasegawa είτε, εαν είναι εφικτή η διαμόρφωση, διπλό εκτοξευτή ΑΙΜ120 όπως φοράνε τα F-18...

Αυτά για αρχή, φωτογραφίες το βράδυ....  ::salut::

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Απ: The F-16 Viper project
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 03:06:20 μμ »
A ρε Νίκο πάλι άνοιξες τρελό μέτωπο. Καλή συνέχεια. ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά 90% - Χαλάνδρι 10%
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 03:08:23 μμ »
ʼλλος Phantomakias  :lol:... Καλή αρχή Νικόλα.
Spoiler (hover to show)
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 03:09:11 μμ »
Θα τα φτιάξεις όλα αυτά?

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 03:10:33 μμ »
Θα τα φτιάξεις όλα αυτά?
Σιγά σιγά... Είμαι αισιόδοξος...  :mrgreen:

ʼλλος Phantomakias  :lol:... Καλή αρχή Νικόλα.
Spoiler (hover to show)
Παναγιώτη ίδια είναι...  ::thanks_smilie::

Αποσυνδεδεμένος Harris Charalambous

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Maryland, USA
  • IPMS 410 MC 85
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 03:11:36 μμ »
Poli kali idea - giati xronodiagrama milame alla Fantomas ola se ena mina  :twisted:
Μοντελιστής από Αμερική

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά 90% - Χαλάνδρι 10%
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 03:12:38 μμ »
Spoiler (hover to show)
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος D-Day

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Καλαματα 50% - Αθηνα 20% - Υπολοιπη Ελλαδα 30%
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 03:13:48 μμ »
Μονο αυτα θα φτιαξεις? Νομιζω οτι σε εχει ξεφυγει ενα ακομα..  :lol:

Καλο κουραγιο σου ευχομαι!  ::pop::

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 03:35:46 μμ »
Μερικές φωτογραφίες από γνωστό site:
http://www.airfighters.com/photo/63872/L/Italy-Air-Force/General-Dynamics-F-16A-ADF-Fighting-Falcon/MM7240
http://www.airfighters.com/photo/62396/L/Italy-Air-Force/General-Dynamics-F-16A-ADF-Fighting-Falcon/MM7240/
http://www.airfighters.com/photo/55832/L/Italy-Air-Force/General-Dynamics-F-16A-ADF-Fighting-Falcon/MM7240/
http://www.airfighters.com/photo/52401/L/Italy-Air-Force/General-Dynamics-F-16A-ADF-Fighting-Falcon/MM7240/
http://www.airfighters.com/photo/52137/L/Italy-Air-Force/General-Dynamics-F-16A-ADF-Fighting-Falcon/MM7240/
http://www.airfighters.com/photo/52018/L/Italy-Air-Force/General-Dynamics-F-16A-ADF-Fighting-Falcon/MM7240/
http://www.airfighters.com/photo/50605/L/Italy-Air-Force/General-Dynamics-F-16A-ADF-Fighting-Falcon/MM7240/
http://www.airfighters.com/photo/14383/L/Italy-Air-Force/General-Dynamics-F-16A-ADF-Fighting-Falcon/MM7239/

Poli kali idea - giati xronodiagrama milame alla Fantomas ola se ena mina  :twisted:
Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα, ανάλογα με την όρεξη... Απλά το ξεκίνησα τώρα που μου ήρθε να φτιάξω το Ιταλικό...

Μονο αυτα θα φτιαξεις? Νομιζω οτι σε εχει ξεφυγει ενα ακομα..  :lol:

Καλο κουραγιο σου ευχομαι!  ::pop::
Μου ξέφυγε; Ποιό; ποιό;  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 03:40:10 μμ »
Πωωωωω τι κανουν οι κακες παρεες  :( :oops:
Σε πηρα στο λαιμο Νικο με τις μανιες..........μπορει και οχι ομως  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :twisted: :twisted:
Δεν παρατας τα Φαλκονια να πιασεις τις σφηκες λεω εγω  :mrgreen:
Καλη αρχη φιλε! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Θάνος_79

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ - ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
  • ΠΑΡΑ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΟΛΜΗΤΑΙ
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 05:41:18 μμ »
Σειρά αν .......λέω εάν ........ σε ενοχλούν τα Tamiya ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω  :twisted:  :mrgreen:

Ανεξάντλητο το θέμα που επέλεξες........

Καλή δύναμη κ καλή αρχή Νικόλα

Spoiler (hover to show)

::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 05:47:09 μμ »
Παράθεση
Μου ξέφυγε; Ποιό; ποιό;   

Mη γελας.....σου χει ξεφυγει Barak και Sufa  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 06:09:56 μμ »
Είχαμε τον παπάκια με τα ψοφίμια τις πάπιες του,έχουμε και σένα τώρα Νικόλα με το F-16 το ανάγνωσμα  :mrgreen:.Σε πήραν στο λαιμό τους οι κακές παρέες.Καταρχήν καλή συνέχεια και όντως μην ξεχάσεις προπάντων τα αεροσκάφη με το Αστέρι του Δαυίδ.Α και Χρόνια Πολλά για χθές φίλε.

Αποσυνδεδεμένος Pez

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 06:26:23 μμ »
Με το κιλό τα πέρνεις τα F-16;  :lol:

Καλή δύναμη για καλή συνέχεια! (και μακριά απο τα Hill gray  ::glossa::). Εγώ θα την ρίξω την ιδέα μου, για ρίξε μια ματια στα ινδονησιακά F-16, έχουν πολύ ωραίο καμουφλάζ και είναι ασυνήθηστο σαν θέμα!  8)

ΥΓ: Πάντως ξανασκέψου το για το φόρτωμα στο επετειακό. Προσωπικά αν και τα περισότερα επετειακά δεν μου αρέσουν, νομίζω πως φορτωμένα είναι λιγάκι παραφωνία, και χαλάνε και την γραμμη και τα χρώματα τους. Δεν αναφέρομαι βέβαια σε επετειακά που έχουν διάκοσμο μόνο στο κάθετο σταθερό. Τοσα F-16 θα κάνεις, δεν πειράζει και κανα δυο να είναι γυμνά, θα το αναπληρώσουν τα υπόλοιπα  :D ::salut::

Αποσυνδεδεμένος star570133

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Χανία
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 06:27:54 μμ »
Αυτό δεν είναι project είναι το νέο εξοπλιστικό της Πολεμικής Αεροπορίας.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όσον αφορά την διαμόρφωση που θα το κάνεις, δύο πράγματα:

1.   Δεν υπάρχει διπλός φορέας ΑΙΜ-120 για το F-16.

2.   Ωραίο το πρώτο θέμα, αλλά μην το παραφορτώνεις. Wing Tanks, ΑΙΜ-120 στα ακροπτερύγια και ΑΙΜ-9 σε φορείς είναι ότι πρέπει.

Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Kouratoras Antonis

• Åêðñüóùðïé Óõëëüãùí
  • Scale 1/72
  • Τόπος: Χανιά
  • Κουράτορας Αντώνης http://modelhania.gr/
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 06:57:50 μμ »
Μπράβο κουράγιο...  :o
Πώς θα τα ξεκινήσεις; Όλα μαζί ή ένα-ένα; Πχ θα βάψεις όλα τα κόκπιτ, τα σκέλη κλπ ή τμηματικά;
Υπό Κατασκευή:
Subaru Impreza WRC 2001 [Heller 1/24]
http://modelclub.gr/forums/index.php/topic,19715.msg409527.html#msg409527

Αποσυνδεδεμένος FANTOMAS......

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: καρδιτσα
  • Φωτοπουλος Νεκταριος
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 07:07:54 μμ »
νικολα καλη αρχη αμα θελεις στειλε κανενα προς τα εδω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Φωτοπουλος Νεκταριος

Αποσυνδεδεμένος FANTOMAS......

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: καρδιτσα
  • Φωτοπουλος Νεκταριος
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 08:44:59 μμ »
νικολα πλακα εκανα δεν νομιζω να πειραχτηκες; ::salut:: ::salut:: :wink:
Φωτοπουλος Νεκταριος

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 09:12:46 μμ »
Νικο καλη αρχη με το σουπερ θεμα που επελεξες ...σουπερ και ως αεροσκαφος αλλα και ως παραγωγη,,, καλο κουραγιο και αναμενουμε συντομα <update..στρωσου στην δουλεια...υ.γ.πως το κατεφερνετε αυτο το πραμα να τα φτιαχνετε ολα και τοσα πολλα μαζι,,,μπραβο σας...εγω ενα eurofighter  εχω και το λιβανιζω εδω και καιρο...καλη αρχη λοιπον... ::salut::

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 09:53:59 μμ »
Σειρά αν .......λέω εάν ........ σε ενοχλούν τα Tamiya ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω  :twisted:  :mrgreen:

Ανεξάντλητο το θέμα που επέλεξες........

Καλή δύναμη κ καλή αρχή Νικόλα

Spoiler (hover to show)

Σειρά να είσαι καλά... ʼμα στουμπώσω, γιατί σκοπεύω να τα πιάσω τελευταία αυτά θα σε ειδοποιήσω...  ::salut::

Mη γελας.....σου χει ξεφυγει Barak και Sufa  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Αστέρι με έξι άκρες σε δικό μου αεροπλάνο δεν μπαίνει...  :wink: :wink:  ::glossa:: ::glossa::

Είχαμε τον παπάκια με τα ψοφίμια τις πάπιες του,έχουμε και σένα τώρα Νικόλα με το F-16 το ανάγνωσμα  :mrgreen:.Σε πήραν στο λαιμό τους οι κακές παρέες.Καταρχήν καλή συνέχεια και όντως μην ξεχάσεις προπάντων τα αεροσκάφη με το Αστέρι του Δαυίδ.Α και Χρόνια Πολλά για χθές φίλε.
Να είσαι καλά Δημήτρη αλλά είπαμε... Αστέρι με έξι άκρες όχι...  :wink:

Με το κιλό τα πέρνεις τα F-16;  :lol:

Καλή δύναμη για καλή συνέχεια! (και μακριά απο τα Hill gray  ::glossa::). Εγώ θα την ρίξω την ιδέα μου, για ρίξε μια ματια στα ινδονησιακά F-16, έχουν πολύ ωραίο καμουφλάζ και είναι ασυνήθηστο σαν θέμα!  8)

ΥΓ: Πάντως ξανασκέψου το για το φόρτωμα στο επετειακό. Προσωπικά αν και τα περισότερα επετειακά δεν μου αρέσουν, νομίζω πως φορτωμένα είναι λιγάκι παραφωνία, και χαλάνε και την γραμμη και τα χρώματα τους. Δεν αναφέρομαι βέβαια σε επετειακά που έχουν διάκοσμο μόνο στο κάθετο σταθερό. Τοσα F-16 θα κάνεις, δεν πειράζει και κανα δυο να είναι γυμνά, θα το αναπληρώσουν τα υπόλοιπα  :D ::salut::
Τα φου 16 μόνο με την οκά πάνε...  :mrgreen: :mrgreen:

Εγώ κοιτάζω προς Λατινική Αμερική μεριά για καμούφλες...  :wink:

Φόρτωμα όπως και δήποτε... Θα κρυώνει το κακόμοιρο...

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 10:01:13 μμ »
Αυτό δεν είναι project είναι το νέο εξοπλιστικό της Πολεμικής Αεροπορίας.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όσον αφορά την διαμόρφωση που θα το κάνεις, δύο πράγματα:

1.   Δεν υπάρχει διπλός φορέας ΑΙΜ-120 για το F-16.

2.   Ωραίο το πρώτο θέμα, αλλά μην το παραφορτώνεις. Wing Tanks, ΑΙΜ-120 στα ακροπτερύγια και ΑΙΜ-9 σε φορείς είναι ότι πρέπει.

Δημήτρης
Δημήτρη εξοπλιζόμουν κανά δυο χρόνια κι εγώ με κιτ για να ξεκινήσει το project...

Κρίμα που δεν παίρνει διπλό φορέα, δεν μπορώ να το κάνω και what if Ελληνικό τούμπανο με ό,τι οπλισμό θέλω...  :roll: :roll: :twisted:

ΑΙΜ120 δεν γίνεται να πάρει στα ακροπτερύγια γιατί έχει τον φορέα των ΑΙΜ9... Θα του βάλω μαύρες μπαγκαζιέρες μου φαίνεται...
Μπράβο κουράγιο...  :o
Πώς θα τα ξεκινήσεις; Όλα μαζί ή ένα-ένα; Πχ θα βάψεις όλα τα κόκπιτ, τα σκέλη κλπ ή τμηματικά;
Ένα ένα θα γίνουν... Πρώτα θα τελειώνω κάποιο για να ξεκινήσει κάποιο άλλο... Είναι αρκετά τα παράλληλα project που φτάνει ένα 16άρι στον πάγκο τη φορά..

νικολα καλη αρχη αμα θελεις στειλε κανενα προς τα εδω :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

νικολα πλακα εκανα δεν νομιζω να πειραχτηκες;
Τι να πειραχτώ βρε συ... Απλά, για να ξέρεις και μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο Φαντομάκιας, η ντάνα που δείχνεις είναι όσο τα φου 18 που έχω και τα μισά φου 15... Φου 14 και λοιπα πετούμενα δεν συμπεριλαμβάνονται...  ::glossa:: ::glossa:: :wink:

Νικο καλη αρχη με το σουπερ θεμα που επελεξες ...σουπερ και ως αεροσκαφος αλλα και ως παραγωγη,,, καλο κουραγιο και αναμενουμε συντομα <update..στρωσου στην δουλεια...υ.γ.πως το κατεφερνετε αυτο το πραμα να τα φτιαχνετε ολα και τοσα πολλα μαζι,,,μπραβο σας...εγω ενα eurofighter  εχω και το λιβανιζω εδω και καιρο...καλη αρχη λοιπον... ::salut::
Βασίλη απλά όλα όσα ξεκινάνε και προχωράνε παράλληλα είναι σε διαφορετικά στάδια... Είτε στη συναρμολόγηση, είτε στο βάψιμο, είτε στα τριψίματα είτε στα τελειώματα... Έτσι δεν βαριέμαι... όλο κάτι κάνω όσο είμαι σπίτι... :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 10:09:41 μμ »
Αστρο του Δαβιδ δε θες ε; Τοτε χανεις απο τα πιο ομορφα Φαλκονια (μετα τα δικα μας  :twisted: ::glossa::)
Λατινικο ε; Βενεζουελα τοτε με το πανηγυριοτικο Βιετναμ απο πανω,φυστικι απο κατω και η γκομενα στο καθετο (αμαζονα λεει ειναι ε;)
Επισης προτεινω:
Agressors ενα σκασμο τρελα καμουφλια.
F-16B με τη Lizzard (βαμμενο πειραματικα.Οι αχρηστοι δε την υιοθετησαν την καμουφλα αυτη  :evil:)
Ενα Α ή Β βαμμενο οπως στο Iron Eagle  :wink:(Εβραικη παραλλαγη με αμερικλανικα εθνοσημα)
Κλασικα εθνοφρουρα Αλασκα....ξερεις εσυ
Thunderbirds.
A! Κανε κι ενα F-16/79 ( με J-79 για να συγχωρεθουν οι αμαρτιες σου  :mrgreen:)
Νεκταριε για την ντανα που λεει ο Νικος επιβεβαιωνω με δεος( οχι οτι δεν επαθα κατι με τη δικια σου,ενταξει ειχα κι εγω μια ντανα με Φαντομια αλλα οχι ντανες με πολλα ιδια....εκτος φαντομιων.Ολα απο ενα ή δυο το πολυ)
Και μια και λεμε για ντανα Νικο ξανασκεψου το Αστερατο αλλιως θα σου φερω την Ντανα Ιντερνασιοναλ   :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 10:24:51 μμ »
Τα πανέμορφα F16 decals που έχει ο Daco τα έχετε δει;
http://ultra.glo.be/daco/KDCD46.html
http://ultra.glo.be/daco/KDCD69.html
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος kwstasb

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 10:55:35 μμ »
Φίλε gtdeath13 φοβερό project! Καλή αρχή και καλή δύναμη!

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 11:09:16 μμ »
Λατινικο ε; Βενεζουελα τοτε με το πανηγυριοτικο Βιετναμ απο πανω,φυστικι απο κατω και η γκομενα στο καθετο (αμαζονα λεει ειναι ε;)
Σωστός Χ 1

Agressors ενα σκασμο τρελα καμουφλια.κλασικα εθνοφρουρα Αλασκα....ξερεις εσυ
Σωστός Χ 2

Δες εδώ  ::arrowred:: http://www.aircraftresourcecenter.com/rh/articles.php?id=8113

Tags: f-16