συγνώμη αλλα ως zvezda expert ειναι υποχρεωτικό να κάνεις ενα review..... ντροπή απαρνιέσαι την εταιρία που σε μεγάλωσε.
Φίλε Δημήτρη, για να γίνει ένα review (αυστηρά προσωπική άποψη) πρέπει να γνωρίζεις την ιστορία του μοντέλου που κάνεις review. Εγώ από το συγκεκριμένο ξέρω που είναι το μπροστά και το πίσω και εδώ τελειώνουν οι γνώσεις...

Να σου πω μόνο πως το συγκεκριμένο άρμα στη διάρκεια της παραγωγής του άλλαξε σκοπευτικό (από TZF 9b σε TZF 9c αν θυμάμαι καλά) κάτι που άλλαξε την όψη του ασπιδίου του πυροβόλου μιας και το ένα από αυτά ήταν μονοοπτικό και απαιτούσε μία μόνο "τρύπα" για να δουλέψει, φόρεσε δύο διαφορετικές μηχανές, καπνογόνα προσθέθηκαν στον πύργο και μετά αφαιρέθηκαν, μικρά μεταλλικά σκέπαστρα μπήκαν πάνω από τις οπές των σκοπευτικών και δεκάδες άλλες αλλαγές τις οποίες πρέπει να ξέρεις για να γράψεις κάτι σωστό και αποδεκτό μέσα στα όρια των δυνατοτήτων ενός μοντελιστή. Για να μη μιλήσουμε για τις ψυχεδελικές περιπτώσεις όπου άρματα με κάπου 200 μονάδες παραγωγής απέκτησαν (και πάλι αν θυμάμαι καλά) πάνω από 10 επίσημα ονόματα

Με άλλα λόγια είμαι ο τελευταίος που θα έπρεπε να κάνει ένα τέτοιο review και πιθανότατα θα ήταν για γέλια. Ή για κλάματα, ανάλογα με την διάθεση...