Αποστολέας Θέμα: Κατεβάστε τα συννεφάκια σας - Ποια αεροπλάνα ή θεματολογίες θέλετε στη συλλογή;  (Αναγνώστηκε 3222 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
Εγω να μην απλωσω καλυτερα τα συννεφακια μου γιατι θα εχουμε καταιγιδα  :twisted: :twisted: :twisted:
Απλα και ενδεικτικα:
ενα α/φος που εδω και καιρο συλλεγω απαρτια για να ξεκινησω και θα το θελα να το ξεκινησω ASAP ειναι το Lavi σε 1/32.
4-5 Φαντομια με πρωτη προτεραιοτητα στο πρωτοτυπο.
32ρι Φαντομι Μπλε (in progress....feeeeeta)
Lancaster 1/48
τα αλλα ειναι και πολλα και μεγαλα (μεταγωγικα ΠΑ λχ και ελικοπτερα επισης) και τρελλα (HAFif .....ναι κι αλλα γιατι; ::glossa::)
Πλοια αρματα ειναι αλλη ιστορια  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery
Ωραίο πράμα οι δίπλες και οι τρίπλες Guderian.Αντε με το καλό

Spook για το διόραμα μόνο εκεί κολλάω και εγώ στα καρφιά. Θέλω να πάω καμία μέρα στα jumbo μπας και δω κάνα παιχνίδι πχ πλαστικό σκατζοχοιράκο ώστε να του αφαιρέσω υλικό και να προχωρήσω με τη κατασκευή του χώρου.

Όσο αφορά για τη κατασκευή που θα είναι εκτός γούστου μου θα τη κάνω μονο και μόνο για τη σπανιότητα του κιτ, την ιστορία της RAF αλλά και τους θαυμαστές του ά/φους,  που από οτι έχω καταλάβει είναι πολλοί.Μετά ίσως είναι μια ευκαιρία να κάνω τις πρώτες τομές και να δοκιμάσω το προφιλόμετρο που μου έκανε δώρο φίλος μοντελιστής.

Πολύ καλό το bucanneer του felix, έριξε πολύ δουλειά για να φτάσει σε αυτό το σημείο μιας και το κιτ έχει υπερυψωμένη γράμμωση. http://modelclub.gr/forums/index.php/topic,17666.0.html Και όσο για τη παραλλαγή Ωωω ναι σηκώνει πολλές φθορές!

Παράθεση
Εγω να μην απλωσω καλυτερα τα συννεφακια μου γιατι θα εχουμε καταιγιδα
:lol: :lol:

Μιχάλη θα περιμένω με αγωνία το Lavi και το prototype

Αποσυνδεδεμένος panaisd

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Τα δικά μου βίτσια είναι τα εξής:
Είμαι στα 3/5 Mirage 2000, 2/4 Mirage F.1, 3/5 F-16. Ξεκίνησα τα 3/4 A-7. Αυτά από ΠΑ. Στα M2000 & F16 φτιάχνω διάφορες διαμορφώσεις οπλισμού και όλων των μοιρών ενώ στα A-7 kai F.1 μπαίνουν και τα επετειακά στη μέση ::glossa::
Από το καλοκαίρι μπήκα και στα αεροσκάφη της Ολυμπιακής.

Αλλά το κρυφό μου groupbuild είναι.... αχ αχ...
Η Αεροπορία της Επανάστασης!!!!!!  Της Κούβας δηλαδή.
Προς το παρών έχω φτιάξει ένα Mig-23 και ένα Mig-29 χωρίς εθνόσημα. Μένουν πολλά Mig-21, Mig-19, Mig-17, Mig-15 πολλά Mig!!! ::salut::
Τα εθνόσημα τα έχω σχεδιάσει μένει να τα εκτυπώσω.
[img width=283 height=100]http://s9.postimg.org/licnwowlr/

Αποσυνδεδεμένος Amen

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λάρισα
  • Αρης
    • My photo Gallery

Μα τι άλλο...V-Bombers
Αλλά το μεν σώμα πρόθημο το δε σπίτι δεν χωράει ούτε το Vulcan  :mrgreen:

Ετοιμασου.Στο britmodeller το Μαιο ξεκινάει Group build http://www.britmodeller.com/forums/index.php?showtopic=59209

Tags: