Αποστολέας Θέμα: NOCTURNA Celtic Chieftain Bust  (Αναγνώστηκε 1649 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arxo

• Scale 1/72
  • *
NOCTURNA Celtic Chieftain Bust
« στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 01:02:24 πμ »
Χαιρετώ τα μέλη του Forum.

Πάει καιρός από την τελευταία μου ανάρτηση αλλά κατάφερα επιτέλους να ολοκληρώσω αυτό το όμορφο bust της Nocturna, το οποίο είναι και η πρώτη μου προσπάθεια να βάψω bust, κάνοντας ένα διάλλειμα από τις αγαπημένες μου μινιατούρες της knightmodels. Είναι βαμένο με ακρυλικά και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος για το πως κατέληξε αν και θα πρέπει να βρω μια standard παλλέτα για το flesh (ειδικά για τις σκιές και τους ενδιάμεσους τόνους) μιας και αποφάσισα να μην χρησιμοποιήσω το Andrea flesh set που έχω, αλλά να πειραματιστώ ακόλουθώντας τις οδηγίες που βρήκα σε ένα οn-line video tutorial στο : http://www.figurines-tv.com/kws/index.php?mod=telechargements&ac=fichier&id=180. Όλα τα σχόλια ευπρόσδεκτα, σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
Απ: NOCTURNA Celtic Chieftain Bust
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 01:13:36 μμ »
ωραία δουλειά, μου αρέσει ιδιαίτερα το πρόσωπο, επειδή το βίντεο αν και το έχω δεν το χω δεί ακολούθησες τον τρόπο βαφής της Ball;
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος arxo

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 01:37:07 μμ »
Φίλε Σαλονικιέ, ναι, ακολούθησα σχεδόν κατά γράμμα την παλέττα της για το βασικό χρώμα και τα φώτα...αλλά εκεί που το 'έχασα' ήταν στις σκιές, χρησιμοποιεί κάτι σχεδόν σκούρα πράσινα, μωβ κλπ, τα οποία δεν κατάφερα να τα κάνω να 'δέσουν' και προσπάθησα να κλείσω το βασικό χρώμα με σκούρα κόκκινα/καφέ κλπ...

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 01:45:32 μμ »
αλλά εκεί που το 'έχασα' ήταν στις σκιές, χρησιμοποιεί κάτι σχεδόν σκούρα πράσινα, μωβ κλπ, 

χρησιμοποίησε τα και εγώ τα βάζω σε μορφή φίλτρων στο πρόσωπο όπως και πολλοί άλλοι φιγουράδες που έχω μιλήσει θα αναδείξει καλύτερα τη φιγούρα  :wink:

ενδιαφέρον πάντως απο ότι μου λές το βίντεο, καιρός να το δώ  :)
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 03:58:51 μμ »
Φίλτατε εξαιρετική δουλειά και τρομερή πρόοδος στο βάψιμό σου!!!Μπράβο ::salut::
 ::arrowred::Θυμίζει αρκετά τον χαρακτήρα Slaine από το γνωστό κόμικ
I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Si vis pacem para bellum
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 04:03:07 μμ »

Πολύ όμορφο μπούστο. Το πρόσωπο μου άρεσε πολύ. Μια μόνο ερώτηση. Τα μαλλιά δεν έπρεπε να είναι άσπρα; Θυμάμαι ότι κάπου είχα διαβάσει πως βάζανε ασβέστη( ; ) για να κάνουν τα μαλλιά τους σαν να είναι στερεωμένα με ζελέ.

Αποσυνδεδεμένος Dimmu Borgir

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια-Αθηνα
  • Klein Mein
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 04:08:49 μμ »
Οι Πίκτες-Κέλτες ναι αλλά ο Slaine δεν χρειαζόταν σεληνιαζόταν μόνος του και το μαλλί κάγκελο!!! :mrgreen:Αν googlάρεις το κόμικ θα δείς την ομοιότητα Φέρρι :wink: ::salut::

I ride my fate with all my hate!!!

Αποσυνδεδεμένος arxo

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 04:15:20 μμ »
Φίλε Dimmu Borgir, με πρόλαβες, πάνω που έγραφα το ίδιο...το bust έχει μια ΄καταπληκτική' ομοιότητα με τον χαρακτήρα SLAINE του 2000AD : http://en.wikipedia.org/wiki/Sl%C3%A1ine_%28comics%29...Υποθέτω ότι για copyright issues δεν μπορούσαν να ονομάσουν το bust SLAINE, όπως και πολλές μινιατούρες από χαρακτήρες ταινιών/κόμικς που μπορεί κάποιος να δει και σε υπόλοιπα sites (π.χ Andrea miniatures)...βασικά και ευκαιρίας δοθείσης, είναι πρόκληση να βάψει κάποιος το tartan στα ρούχα αλλά και τις 'κόκκινες' κάθετες στα μάτια...μιας και ήταν το πρώτο μου bust, δεν το τόλμησα... :oops:

Αποσυνδεδεμένος Idomeneas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 18, 2012, 02:50:44 πμ »
O λαος απαιτει τις καθετες χαρακτηριστικες γραμμες  :lol:
Πολυ ωραια δουλεια

Tags: