0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ορέστη τι μαντζούνι χρησιμοποίησες για τα σήματα; Σαν να αντιδρά με το wash μου φαίνεται....Το αερόφρενο πάνω.. Αν το κλείσεις τώρα θα φαίνεται άθλιο... Υπάρχουν περιπτώσεις που τα αφήναν ανοικτά στο έδαφος..
Αφου μπορεις καλυτερη μπιχλα γιατι το βασανιζεις;Για τα φλαπς ειδικα λεω,πιο πολυ με καπνα μοιαζει .Για επιληψου επι του θεματος Κατα τ'αλλα μια χαρα βρωμιαρικο ειναι και οι σλατσοσφαγες κατσανε σουπερ.Αντε που θα πεις δε σε πανε τα φαντομια.ΣΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ!!!! Απλα τιμωρηθηκες για την μακροχρονια παυση Καλη συνεχεια!......................................και συντομα
ΩΩΩΩΩ....ωραίο το κουνέλι!!!όμορφο κουνελογκρί!!!Αλήθεια γιατί τα πτερύγια των Σπάρων είναι κόκκινα?????Spoiler (hover to show)Οι εισαγωγές cutting Edge είναι? ? ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ επιτέλους τα γατιά!!!!Να γινόμαστε πολλοί!!!
ωραιο ωραιο και αρκετα βρωμικο ! Μια χαρα και τα sparrow με τα χρωματάκια τους ( θα τους βρωμισεις καθολου? )
Ωραίοι οι sparrow που από πάνω έχουν και ένα γκρι κάτι.Καλά, πέρα από την πλάκα, τα low vis είναι περίεργη κατάσταση: όταν τα βλέπεις έτοιμα τα ζηλεύεις!
Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση φίλε!!Ωστε έτσι τα σπουργίτια....χμμμSpoiler (hover to show)Ορέστη αν είναι Revell το γατόνι...(που μάλλον τέτοιο πρέπει να είναι ...)Θέλει αρκετή έως πολύ δουλειά για τα ακροφύσια...Το δοκίμασα και εγώ και το παράτησα στο Revell...στο Italeri κάνουν πάντως!!!
Μπιχλιασμενο δεοντως το Εσακι (S ακι) Ωραιος ο Ορεστης και τα πιστολια ωραια του πανε.Και μολις μου εδωσες εμπνευση γι αφορτωμα σε Β που το χα ξεχασει.................6 σπουργιτια..................τουμπανοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοκαλα τελειωματα...........και συντομαααααααααααααα
Του πάνε πολύ τα χρωματιστά σπουργίτια.Πολύ ωραίο!
αν κ μου διχνει ξεβρακωτο...(σαν σουβλακια ειναι εκει...) τελιικα του πανε....( οτικ εαν βαλεις στο φαντομ ταιριαζει μου φαινεται... )βαλε βαλε....σπουργιτια........
Εδω βρε του βαλανε Kh-31 και του πηγαινε καλυτερα κι απο Σουκοι τα 6 σπουργιτια δεν θα του πανε;