xristosXT εχω βρει ενα χωραφακι εκει που παω κυνηγι...μουρλια....40 στρεμματα καροτα..!!!!(αμ τι? ετσι νομιζες βαδιζω?)

phantomakias μπαα λεω να το λυπηθω...(ναι..!!οσο θα λυπομουν κ τον αληθινο λαγο στο βουνο με την καραμπινα στο χερι

) μιχαλιο θα φαει πολυ μπιχλα...εξαλλου το θελει...(δες την φωτο του real...)

FANTOMAS......σε ευχαριστω φιλε μου(καλα εσενα δεν σε προλαβαινουμε στις κατασκευες...μεχρι να σου πουμε καλα τελειωματα στο ενα σου λεμε καλη αρχη στο αλλο

)

trelas3 κε προεδρε οι γνωσεις σας στα φαντομ οδηγος.....thank's

kwstasb σε ευχαριστω φιλε μου. θα το παλεψω

gdeath13 εχε υποψην σου το επομενο κουνελι λεω να΄ναι εκεινο το 18αρι με τους πολλους 120αριδες απο κατω...(ακομα δεν γυρισες? αυτα που λεγαμε τα εχω κρατημενα)
κ τωρα ας κανουμε κ καμια δουλεια. πρωτα απ'ολα ειπα να κοψω τα εσωτερικα σλατς σε θεση εξω. δυσκολα το βλεπεις στο εδαφος ετσι αλλα προς τερψην των οφθαλμων μας κ μιας κ ειχα στην ακρη το πολυ καλο σετακι της paragon design(κ οχι μονο αυτο αλλα κ πολλα αλλα για το φαντομι εχω) ετσι λοιπον επεσε κοφτης(ή μαλλον χαρακτικο...κ μου αρεσε μεχρι που ειδα ΠΟΣΟ πλαστικο στο τελος τρωωει!!!αλλα αυτη ειναι μια αλλη ιστορια) κ βεβαια εαν δεν εχεις ξαναχρησιμοποιησει ποτε το ιδιο σετ βλεπεις τις οδηγιες για να αποφυγεις τα λαθη.....ναι..καλα!!!!
εδω βλεπετε την πτερυγα κολλημενη κ σφαγμενη

εδω το ποσο πλαστικο τρωει το χαρακτικο..!!!!

κ εδω ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ οδηγια του βλακα του εγγλεζου....!!!
γιατι τον βριζω???? για αυτο.....

γιατι εαν μετρησεις σωστα κ κοψεις εκει που πρεπει αυτο ειναι το σωστο αποτελεσμα..!!οπως καταλαβατε εγω εκοψα ακριβως οσο ειναι το σλατ στην πτερυγα(μαυρη γραμμη) αλλα θελει 1 χιλιοστο περιπου ΠΙΟ μεσα...any way με τις οποιες αναποδιες (δουλεια για τον epoxy στοκο δηλ...) ειμαστε καπου εδω μεχρι τωρα. σχολια σχολιανα παντα δεκτα.