Φιλε μου μην το σκεφτεσε καθολου, εφοσον σου το ζητησε ο ιδιος να του δωσεις να φτιαξει αμεσως, δωσε να διαλεξει κατι απο το στοκ σου απο αυτα δεν προκειτε να φτιαξεις εσυ, (για να μην το λυπηθεις), η αν δεν εχεις πανε παρε απο αυτα τα 72αρια της Hobby Boss (σαν αυτο του Ρωμανου) που ειναι πολυ απλα στην κατασκευη και κοστιζουν περιπου 6 ευρο. Επισης αστον να χρησημοποιησει ολα τα εργαλεια σου, για να μαθαινει την χρηση τους, φυσικα εννοειτε παντα υπο την επιβλεψη σου εκτος απο τον κοφτη που ειναι πραγματι επικυνδηνος για την ηλικεια αυτη, μπορει ομως ανετα να δοκιμασει με το κοφτακι να κοβει τα κοματια απο τα πλαισια, τουλαχιστον τα μεγαλα!!

Δωστου με το πινελο να βαψει τα μικρα κοματια οπως ροδες, κοκπιτ,συστημα προσγειωσης, προπελες,βομβες, κινητηρες, ΠΡΙΝ τα κοψει απο τα πλαισια για να μπορει να τα κραταει με τα χερακια του. Απο τις κολες για αρχη καλυτερα να κολαει με την contacta tis Revell, βολευει παρα πολυ να την χειρηζονται, δεν πασαλιβονται και δεν κυνδυνευουν απο τις αναθυμιασεις της υγρης κολλας, (επιδη αυτα πλησιαζουν πολυ κοντα στα προσωπακια τους). Επισης μην φοβηθεις να του δωσεις ακομη και τον αερογραφο σου (αν οχι τον καλο σου,δωσε τον πρωτο σου αερογραφο) η καλυτερα αυτον που διαθετει κλειστο δοχειο, οχι για κανενα αλλο λογο απλα για να μην χηθει το χρωμα καθως θα βαφει. Εγω του εδωσα τον Badger τον 200αρι που εχω. Απλα καλο ειναι να μαθαινει απο την αρχη να δουλευει με ασφαλεια και να χρησημοποιει ΜΑΣΚΑ, ειτε χαρτινη αλλα με ανθρακα (βολευει γιατι προσαρμοζεται στο προσωπακι τους ευκολα) ειτε με τα φιλτρα αν δεν ειναι και τοσο βολικια, αλλιος διαλεξε μια μερα που θα εχει ηλιο (μιας και ειναι χειμονας) και βαψτε στο μπαλκονι .

Σας ευχομαι καλη επιτυχεια και στο ξαναλεω εφοσον το ζητησε μονος του, να του δωσεις οτι θελει.