0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια ευχαριστω , viper εχεις δικιο για τον πινακα μολις ξεμασκαρω θα τον ταλαιπωρησω λιγο oσο μου το επιτρεπει η στενοτητα του χωρου, φιλε GosVa η πανω επιφανεια οντως πρεπει να ταλαιπωρηθει λιγο δωσε καμμια ιδεα, με λιγο ανοιγμα στον τονο με αραιωμενο το βασικο με λευκο η γκρι θα αρκουσε? αν σκεφτεσαι κατι αλλο παρακαλω πες μου. για το βερνικι θα δοκιμασω το δικο του διαλυτικο κ ο θεος βοηθος , το μπουκωμα φωβαμαι γιατι βαριεμαι το πλυσιμο του αερ/φου.
Φιλε μου ωραια δουλεια μεχρι τωρα. Λιγες διορθωσεις χρειαζεται το βαψιμο στις πανω επιφανειες και ξεθωριασματα για να συμβαδιζει με τις κατω. Οσο για τα βερνικια, τα ιδια χρησιμοποιω κι εγω. Το ματ το αραιωνω με καθαρο οινοπνευμα σε μεγαλη αναλογια και εχει εκπληκτικα αποτελεσματα. Αντιθετα το γυαλιστερο με ιδια αραιωση, δεν καταφερα να το ψεκασω σωστα. Θα σου προτεινα να δοκιμασεις με το διαλυτικο της εταιρειας ή να παρεις καποιο αλλο βερνικι.
Ομορφο! Προσωπικά θα συμμάζευα τε τρεξίματα κάτω από τα ailerons, δεν ήταν υδραυλικά και δεν δικαιολογούνται τόσα τρεξίματα εκεί. Κάτω όμως από τη μηχανή θα το ξεπάτωνα!
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Ρ-40, τι μου θύμισες... Το έιχα φτιάξει με τον αδελφό μου σε 1/72 από Machbox! Αθάνατα 80's... Anyway όντως οι κερεαίες είναι λίγο χοντρές για την κλίμακα. Προσπάθησε να βρεις καμια αποκριάτικη περούκα και μάδησέ τη! Θα πάθεις πλάκα με το αποτέλεσμα!