0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μια ερωτηση για κατι που δεν εχω καταλαβει.Τωρα εγω ανεβασα τις φωτο εδω απο το τελειωμενο μοντελο(εκτος κι αν προκυψει καποια αλλαγη βεβαια.Καποια στιγμη να τις ανεβασω και στο show room,σωστα?
Δεν ξέρω αν έχει ιστορικά λάθη κλπ εμένα μου φαίνεται απλά τέλειο! Συγχαρητήρια! Φρόντισε να τονίζεις το οτι είναι 72άρι γιατί το μπέρδεμα είναι ειλικρινά πολύ εύκολο...Γιατί, για να τις βλέπει ο κόσμος; Αφού είναι λάθος!
Όχι ρε!!!Να μη το ανεβάσεις στο show room...δεν σου φταίμε να το βλέπουμε και εκεί, ορίστε μας.Ρε Γιωργάκη, άμα είναι στην 1/72 να έχεις τέτοια αποτελέσματα προτείνω να πας στην 1/144 μπας και αποτύχεις εκεί και ησυχάσουμε..,
Πανέμορφο ΚΑΙ αυτό Γιώργο. ʼψογη δουλειά και στο βάψιμο και στην τεχνική της λακ, την παλαίωση και το βρώμισμα. Με όλη την τρελή δουλειά που έχεις κάνει ΚΑΙ πάλι ξεγελά το μάτι ότι πρόκειται για μεγαλύτερη κλίμακα. Γι'αυτό λοιπόν καλά έπαιξες με τα μπιζουδάκια μέχρι τώρα, ασχολήσου και με τίποτα "μεγάλο" να κάνεις ΚΑΙ εκεί παπάδες.
Μανάρι είναι Γιώργο!
Μπράβο ρε Γιώργη! Χάρμα οφθαλμών το (χ)αρματάκι!
Έχω πάρα πολύ καιρό να δώ τόσο καλή εκτέλεση σε χειμερινό καμουφλάζ και τόσο καλό 72άρι μοντέλο.Πραγματικά εξαιρετικό Γιώργο, μπράβο.Η βελτίωσή σου είναι αλματώδης!!!Φού
Πάρα πολύ ωραίο βάψιμο Γιώργο!!
Πανεμορφο το 72αρακι και το βαψιμο το απογειωσε!
έτσι, έτσι!!! και χριστιανικό και στην λάθος σωστή κλίμακα!!...προσωπική μου γνώμη , ίσως λίγο πιο έντονα τρεξίματα απο την θυρίδα του οδηγού και πρός τα κάτω, θα του πηγαίνει ακόμη καλύτερα, αλλά αν σε ικανοποιεί εσένα Γιώργο, εγώ περισσεύω!...
Αξιζει να το βαλεις με ενα χαρτακι με σημειωση .... 72αρι διπλα ετσι για να βλεπουμε πως πρεπει να ειναι το βαψιμο σε αυτες τις κλιμακεςμπραβο και παλι μπραβο
ʼστα αυτά και εμφάνισε τον Φιλιππινέζο που σου τα φτιάχνει!! Γιώργαρε είχες καιρό να εμφανιστείς, το έκανες και μας έχεις ισοπεδώσει!! Διαμαντάκι και αυτό! Μπράβο φίλε!
Πολυ ωραιο αποτελεσμα!
Γιώργο τώρα το πήρα χαμπάρι φίλε ,στα έχουν πει ίδη οι συνάδερφοι βέβαια ,πολλά συγχαρητήρια και από εμένα. Αψογο!!!::salut::