Αποστολέας Θέμα: Merkava Mk.4 1/35 Academy 13213  (Αναγνώστηκε 8001 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
Απ: Merkava Mk.4 1/35 Academy 13213
« Απάντηση #50 στις: Απριλίου 11, 2013, 12:00:42 μμ »
Ευχαριστώ για τα σχολειά σας, μου δύνεται δύναμη να συνεχίζω.  :lol: :lol: :lol:

Εξαιρετικο βαψιμο,πολυ ομορφες διαφοροποιησεις στο χρωμα.
Απιθανο αποτελεσμα.
Αν και διαφωνω με την αποχρωση του βασικου χρωματος,ωστοσο πρεπει να σου δωσω συγχαρητηρια για συνολικη εικονα.
 ::salut::
Για το βασικό χρώμα πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απόχρωση. Από πολλές φωτό που έχω δει από Merkava IV, η απόχρωση διαφοροποιήται πάρα πολύ. Σε άλλα σκούρο καφέ, σε άλλα ανοιχτό, σε άλλα πρασινίζει... Οπότε πήγα με το, κατά τη γνώμη μου, επικρατέστερο.

Κατά την άποψή μου, το πιο όμορφο Merkava που έχω δεί στο forum. Πρόταση: Λίγες περισσότερες σκιές και φωτίσματα στο μουσαμά για να τονιστεί και το πίσω μέρος του πύργου.
Είναι ένα από τα πράγματα που θέλω να κάνω για δείξει και ο μουσαμάς.
Φίλε μου  πολύ καλή δουλειά, θα συμφωνήσω με τον παραπάνω ότι παίζει να είναι το καλύτερο μερκαβα στο MC, μια ένσταση  μόνο το wasg στα μπουλόνια είναι πολύ έντονο δες αν μπορείς να το σβήσεις   
Έχω σφραγίσει το επίπεδο με το wash οπότε πλέον δε γίνετε να το κάνω ποιο ομαλό.  :roll:

Αποσυνδεδεμένος tankrou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #51 στις: Απριλίου 11, 2013, 06:20:16 μμ »
προσεχε γιατι ο μουσαμας στα 4σαρια ειναι στανταρ και εχει πολλα δεσιματα......και το φορουν ολα τα αρματα απο το 2006
ο μοντελισμος ειναι ΧΑΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
« Απάντηση #52 στις: Απριλίου 11, 2013, 10:36:49 μμ »
Μάλλον τελικά θα τον αφαιρέσω τον μουσαμά. Έχετε δίκιο. Δεν κολάει ωραία στο μάτι.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #53 στις: Απριλίου 12, 2013, 02:57:03 πμ »
Εννοείται πως θα συμφωνήσω με τους από πάνω... πολύ όμορφο. Μπράβο :!:

::salut:: ::salut:: ::salut::
 ΜΦΧ

Tags: merkava idf