Ούκ εά με καθεύδειν το του...Περικλέους τρόπαιον!
Κοινώς, δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να του στρίψει... Αμα βλέπει το θέμα αυτό να εκτελείται θαυμάσια από άλλον συμφορουμίτη. Και ναί, κύριοι ομολογώ: άνθρωπος είμαι, ζήλεψα

Αλλωστε το Τ-37 είναι το πιο όμορφο αεριωθούμενο εκπαιδευτικό της ΠΑ κατά κοινή ομολογία, και κατά την ταπεινή μου γνώμη ένα από τα πιό όμορφα αεριωθούμενα γενικώς!
Σε παλαιότερο παζάρι της ΙΠΜΣ είχα αγοράσει το κίτ αυτό: (Ευχαριστώ φίλε, όποιος κι αν είσαι!

)

Ο άγνωστος συνάδελφος, είχε την ευγενή καλοσύνη να βάλει μέσα στο κουτάκι ένα ζευγάρι ακροπτερύγια από κάποιο άγνωστο αεροπλάνο, τα οποία σκοπεύω να αξιοποιήσω στην τροποποίηση.
Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν:
-Αλλαγή των προσκεφάλων των καθισμάτων (Αυτό έγινε)!
-Τροποποίηση των ακροπτερυγίων
-Συμπλήρωση των αεροφρακτών (σωστά;) στο ατρακτιαίο τοίχωμα των εισαγωγών των κινητήρων (Νομίζω πως η Χασεγκάβα δίνει κατά λάθος (!) το σωστό για Τ-37 σχήμα των εισαγωγών!

)
-Αφαίρεση του μεγάλου διηλεκτρικού καλύματος της κεραίας από την ράχη της ατράκτου, (έγινε κι αυτό), και έκκεντρη τοποθέτηση μικρότερου.
-Εξάλειψη των θέσων των FOD, κάτω από τις εισαγωγές (Πάει κι αυτό!)
-Προσθήκη μικρής εισαγωγής μπροστά στο αλεξηνέμιο.
-Ευθυγράμμιση του κάτω χείλους των εξαγωγών των κινητήρων.
-"Ξεφούσκωμα" των θυρίδων του συστήματος προσγειώσεως. (Μάλλον θα φτιάξω άλλες, από φύλλο πλαστικού).
-Αλλαγή των τροχών με λεπτότερους (πράγμα που σκέπτομαι να αντιπαρέλθω είναι η αλήθεια...

)
-Πληθώρα άλλων τροποποιήσεων που εύχομαι να μου υποδείξετε!

Μαζύ με την αφαίρεση της κεραίας (πρό δύο ετών), φρόντισα να αφαιρέσω με την καινούρια λεπίδα του κόφτη, και δύο ωραίες φετούλες από ισάριθμα δαχτυλάκια του δεξιού μου χεριού, και να χρειαστώ τρία ράμματα!

Ακόμη έχω το σημάδι, για το οποίο είμαι φυσικά υπερήφανος!
Σας παραθέτω μια φωτογραφία από τα προσκέφαλα που έφτιαξα με φύλλο πλαστικού (από γιαουρτάκι φυσικά!), και μία από την κατακρεουργημένη ράχη της ατράκτου!

Σας λέω πως η εξέλιξη της κατασκευής θα είναι βραδεία...Μήν με κακίσετε! Καληνύχτα σας, ό,τι κι άν είστε!

Μπούχαχαχαχαχαχαχα......!