Καλησπέρα σε όλους στο φόρουμ,
Ονομάζομαι Γιώργος και όπως λέει και ο τίτλος θα με χαρακτήριζα "ανανήψαντα" μοντελιστή, καθώς πάνε σχεδόν 20 χρόνια από τότε που έφτιαξα το τελευταίο μου μοντέλο. Το μικρόβιο όμως πάντα υπήρχε αδρανοποιημένο και εν υπνώσει και ξαφνικά προχτές αποφάσισα να εντρυφήσω πάλι στο δημιουργικό κόσμο του μοντελισμού. Ουσιαστικά ξαναρχίζω από το μηδέν, καθώς τότε λόγω ηλικίας,έλλειψης εμπειρίας και εφηβικού αυθορμητισμού δεν θα έλεγα ότι είχα έδρεψα μοντελιστικές δάφνες,αλλά ποτέ δεν είναι αργά!!!
Όπως φαίνεται και από το άβαταρ που επέλεξα είμαι λάτρης του MiG-29 και γενικά των πάλαι ποτέ σοβιετικών αεροσκαφών,ενώ οι άλλες μου αεροπορικές αγάπες είναι το Α-7 και το Spitfire. Αν και είχα σταματήσει όπως προείπα χρόνια το hobby, εντούτοις στο πατάρι μου περίμεναν χρόνια άφτιαχτα στα κουτιά τους ένα MiG-29 της Academy, ένα Spitfire ΜΚ.Vb της Τamiya, ένα BMP-2E, ένα Τ72 κι ένα 72άρι Lancaster της Airfix, ενώ προχτές αγοράστηκε ένα Ρ40Μ της Hasegawa για να αποτελέσει το όχημα επαναφοράς στα μοντελιστικά δρώμενα.
Μη σας κουράζω άλλο, χτες γράφτηκα στο φόρουμ και σήμερα είπα να πω ένα γεια ως νέο μέλος και να ζητήσω εκ των προτέρων τη συγγνώμη σας καθώς προβλέπεται ορυμαγδός ερωτημάτων!!!!
Καλώς σας βρήκα όλους!!!!!