Νίκο και Σταμάτη σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας.
Νίκο τις φασκιές προσπάθησα να τις βγάλω αλλά δεδομένου ότι τις κόλλησα με κυανοακρυλική και επιταχυντή άρχισε να μου σηκώνει χρώμα και από τη λέμβο και από τη γάστρα αποκαλύπτοντας γυμνό πλαστικό,ζημιά που τα νεύρα μου δεν αντέχουν να τη διορθώσουν.
Το weathering έγινε με ψέκασμα ανοιχτότερου τόνου του βασικού σε ορισμένα σημειά της γάστρας,wash με λάδι burnt amber,στεγνό πινέλο και σκόνες mig για την απόδοση της σκουριάς.Με προβλημάτισε κι εμένα στο στάδιο του βαψίματος το αν έπεφτε βαρύ ή όχι δεδομένου κι ότι δεν υπήρχε έγχρωμη φωτογραφία του πραγματικού για να την χρησιμοποιήσω σαν οδηγό.Μετά κι από τις παρατηρήσείς σας θα προσπαθήσω να το περιορίσω στο επόμενο μοντέλο.Μάλλον το wash ήταν αυτό που υπερέβαλα εκτός αν νομίζετε κάτι άλλο οπότε μου το επισημαίνετε.
Σταμάτη το rigging έγινε με συνδυασμό λεπτού σύρματος από καλώδιο υπολογιστή πάνω στους ιστούς,τεντωμένο μήκος πλαστικού στο γερανό και όλα τα υπόλοιπα είναι τρίχα από μαύρη περούκα.Ανάμεσα στους δύο ιστούς το έκανα επίτηδες πιο χαλαρό βλέποντας κάποιες φωτογραφίες από τελειωμένα μοντέλα γιατί έτσι νόμιζα ότι είναι σωστό.πχ

Είχα κι ένα ατύχημα με τον πίσω ιστό όπου σε μια κίνηση μου την ώρα του rigging μου έσπασε και λίγο τον σουλούπωσα χωρίς όμως να φτάσω στο αποτέλεσμα που είχα πριν το ατύχημα.Αύριο που θα τελειώσω τη βάση θα προσπαθήσω σε ορισμένα σημεία λίγο να το διορθώσω.
Σε κάθε περίπτωση όλες οι παρατηρήσείς σας όπως προανέφερα ελήφθησαν υπ'όψην και θα εφαρμοσθούν στο επόμενο project που θα είναι μάλλον το Chitose,στην ίδια αγαπημένη κλίμακα,όπου χωρίς το χρονικό άγχος του GB θα ποστάρω πιο συχνά φωτογραφίες για να διορθώνονται εγκαίρως τα όποια λάθη.