Την είχα δεί πολλές φορές...Εκείνη την φορά όμως ήταν διαφορετικά...Οι γραμμές της, τα εξωτικά της χρώματα, που ταξείδευαν το μυαλό σε αχανείς καυτές ερήμους, και μαγνητικούς, μυστηριώδεις αντικατοπτρισμούς, ασκούσαν πλέον πάνω μου μια ακατανίκητη έλξη....Όπως τα μάτια του διψασμένου βεδουΐνου στη θέα της πολυπόθητης όασης, δεν μπορούσα πλέον να της αντισταθώ, είχα πέσει θύμα της γοητείας της...Την πλησίασα και την ρώτησα με λαγνεία...
-Πώς σε λένε μωρό μου;
Το παράξενο όνομά της με αποτέλειωσε...
-
Matilda....!

Και για να εξηγούμαστε...Όταν λέω "η πρώτη μου", εννοώ η πρώτη φορά που ανεβάζω αρματική κατασκευή στο φόρο

Δεν είναι το πρώτο μου άρμα, αλλά ούτε και το καλύτερο...Ουσιαστικά φτιάχτηκε "κατευθείαν από το κουτί"...
Το ότι με γοήτευσε η caunter παραλλαγή της Ματίλντας, αυτό είναι πέρα για πέρα αλήθεια...Όπως επίσης και αυτός ο ξεχωριστός "τύπος" που έχουν τα Βρετανικά άρματα της εποχής.

ʼλλωστε είναι το πρώτο κάπως...αξιοπρεπές άρμα που έφτιαξαν και χρησιμοποίησαν με σχετική επιτυχία.
Το μοντέλο δεν είναι ακόμη εντελώς έτοιμο...Χρειάζεται να προστεθεί η κεραία από ζεστ. τεντ. πλαστικό, και κα'να-δυό ακόμη στοιχεία στο διόραμα. Όσες φωτογραφίες έχω δεί, οι Βρετανοί είχαν την παράξενη συνήθεια (τί περίεργο

) να αναρτούν διάφορα σημαιάκια στις κεραίες, θα ήθελα αν γνωρίζει κανείς να μου πεί την σημασία τους, και να μου προτείνει χρώμα!
Να προσθέσω εδώ πως η βάση είναι γύψινο αντίγραφο της όμορφης βάσης που προσφέρει το κίτ του Wespe της Matchbox, στο οποίο βεβαίως, χαράχθηκαν καινούρια ίχνη που να ταιριάζουν στο...κορίτσι μας, ενώ η φιγουρίτσα στον πύργο προέρχεται από το κιτ του M3 "Honey", της ίδιας εταιρείας.