Αποστολέας Θέμα: Karl Morser + PzIV AusfF Fahrgestel  (Αναγνώστηκε 10107 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
Απ: Karl Morser + PzIV AusfF Fahrgestel
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 23, 2011, 05:49:30 μμ »
Spoiler (hover to show)
:mrgreen:

Spoiler (hover to show)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Πάτρα
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 24, 2011, 10:22:40 πμ »

Spoiler (hover to show)
λίγη φωτογρ.κάλυψη με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές :απλούς στρατιώτες & άμαχους απο Κριμαία (ιδιαίτερα Σεβαστούπολη)1941-1942

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 24, 2011, 10:43:01 πμ »

...συνέχεια προηγουμένου.Στην πρώτη διακρίνεται ενας απο δίδυμους πύργους του οχυρού maxim gorgi.To thor πιστώθηκε με μια τετοια ευστοχη βολή αρχές Ιουνίου 1942,ακριβώς πάνω σε τέτοιο πύργο με τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 24, 2011, 12:25:27 μμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 10:45:24 μμ »

μετά από καιρό μια παρουσίαση της-περίπου-τελικής μορφής.Υπόσχομαι να επανέλθω μετά απο (μικρο)διορθώσεις με κοντινότερες φωτογραφίες ανά σημείο ενδιαφέροντος & με φωτισμό ημέρας.

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 11:39:50 μμ »
Χά! το Κτήνος της Σεβαστούπολης, έτοιμο για βολή, μέρα-μεσημέρι! Πράγματικά τερατώδες και πολύ ρεαλιστικό, το κασελλάκι με τα μεταλλικά "μπιχλιμπίδια" ζωντανεύει πολύ το σημείο, το μέταλλο της κάννης του "κτήνους" μου αρέσει πάρα πολύ.  Δεν ξέρω μήπως σηκώνει και περισσότερο σκόνισμα ακόμη, ή το φώς του πάγκου σου κρύβει κάπως την δουλειά σου. Πάντως, νομίζω πως βλέπω ποιός θα "καμπανιαστεί" στο αμέσως επόμενο καρέ. Αλλά δεν έχει πάρει χαμπάρι, το στραβάδι, ποιός τον "καρφώνει". Δεν πειράζει, καλά να πάθει.... :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 09:18:21 μμ »

προσπάθεια καλλίτερης φωτογράφισης μετά από κάποιες διορθώσεις...αυτό το παιδί εκτός από μεγάλο δεν είναι καθόλου φωτογενές..καμμιά πρόταση φωτοπροσέγγισης; :?....& κάθε κριτική καλοδεχούμενη...βαράτε...ενας -ένας :roll:

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #82 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 12:18:03 πμ »
Τα θετικά δεν θα τα πω ένα προς ένα, άλλωστε είναι οφθαλμοφανής η ποιότητα της δουλειάς, της λεπτομέρειας και της έρευνας του θέματος. Η μόνη παρατήρηση - ή καλύτερα ερώτηση - είναι μήπως είναι υπερβολικά πράσινες οι στολές των στρατιωτών και θα έπρεπε να είναι πιο γκρι;

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #83 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 03:06:42 πμ »
THE MIGHTY THOR  :D Παρα πολυ και καλη  δουλεια Νικολα.Πραγματικα χορταστικη λεπτομερεια.Οι φωτογραφιες φοβαμαι πως δεν επιτρεπουν να φαινονται οι φωτοσκιασεις.Θα συμφωνησω κι εγω πως οι στολες ειναι λιγο παραπανω πρασινες απ'οσο επρεπε (εκτος αν φταει ο φωτισμος...  :roll: )Κανε και κανα κοντινο στον Μανσταιν και προσθεσε και λιγο φορητο οπλισμο καπου που να στεκει να υπαρχει.Τεσπα ας μην ψειριζουμε τον κ...λο της μαιμους,πανεμορφο διοραμα φιλε  :wink:  ::salut::  ::salut::  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #84 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 10:12:25 πμ »
σας ευχαριστώ ,για όλα σας τα σχόλια-"θετικά" & "αρνητικά"-τα τελευταία κυρίως επιζητώ & όχι μαζοχιστικά. Πράγματι & σε μένα κάποια χιτώνια παραδείχνουν πράσινα στις φωτογραφίες, πάνω στον πάγκο δείχνει αλλιώς :roll: :?  θα δω τι μπορώ να κάνω γιατί είναι κολλημένοι για τα καλά.
Για τον φορητό οπλισμό απ'όσο το έψαξα,μάλλον δεν έπαιζε ,αφου τασσόταν στα μετόπισθεν &το σπουδαιότερο κατά την βολή το πλήρωμα την"έκανε μακριά & αλλάργα"
Spoiler (hover to show)
...δεν έχω τα μέσα στην dragon -μην μου πείτε πως κυκλοφόρησε το σετ με τον Μανστάιν :?:-ένας απλός αξ/κος είναι ,που σχεδιάζω να τον κάνω υπασπιστή του,βαζοντας ασημί κορδονάκι στην δεξιά τσέπη ,όταν με το καλό αποκτηθεί & τοποθετηθεί &ο στρατηγός. ::salut::
υ.γ.με πρώτη ευκαιρία θα γίνει κοντινό ,αφιερωμένο στον Ernst :wink:

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #85 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 12:54:45 μμ »
σας ευχαριστώ ,για όλα σας τα σχόλια-"θετικά" & "αρνητικά"-τα τελευταία κυρίως επιζητώ & όχι μαζοχιστικά. Πράγματι & σε μένα κάποια χιτώνια παραδείχνουν πράσινα στις φωτογραφίες, πάνω στον πάγκο δείχνει αλλιώς :roll: :?  θα δω τι μπορώ να κάνω γιατί είναι κολλημένοι για τα καλά.
Για τον φορητό οπλισμό απ'όσο το έψαξα,μάλλον δεν έπαιζε ,αφου τασσόταν στα μετόπισθεν &το σπουδαιότερο κατά την βολή το πλήρωμα την"έκανε μακριά & αλλάργα"
Spoiler (hover to show)
...δεν έχω τα μέσα στην dragon -μην μου πείτε πως κυκλοφόρησε το σετ με τον Μανστάιν :?:-ένας απλός αξ/κος είναι ,που σχεδιάζω να τον κάνω υπασπιστή του,βαζοντας ασημί κορδονάκι στην δεξιά τσέπη ,όταν με το καλό αποκτηθεί & τοποθετηθεί &ο στρατηγός. ::salut::
υ.γ.με πρώτη ευκαιρία θα γίνει κοντινό ,αφιερωμένο στον Ernst :wink:

::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Για το puma θα σ'εκδικηθω οταν ανεβεις για την εκθεση και παμε για τσιπουρα!  :D Αφου οι στολες απο κοντα φαινονται οκ χρωματικα,κανενα προβλημα...στις φωτο θυμιζουν λιγο το field grey του αυτοκρατορικου στρατου του Α'ΠΠ...Το σετακι με τον Μανσταιν δεν το εχω πετυχει πουθενα,προφανως αναμενεται...Τον θυρεο του διασημου συμμετοχης στην εκστρατεια της Κριμαιας πως τον εκανες ρε θηριο;

::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #86 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 11:54:35 μμ »

κάποια κοντινά σε σημεία σχετικού ενδιαφέροντος. Η τελευταία μπήκε για να καλύψω μιά παράλειψη.Το "THOR" βάφτηκε στο χέρι με μελάνι τυπογραφείου-ευχαριστώ τον φίλο Στέλιο &για το μελάνι & για την "τεχνογνωσία",δεν νομίζω πως με κάποιο άλλο χρώμα θα το κατάφερνα.Κώστα δεν κατάφερα πιο κοντινή στον αξ/κο-παρεμβάλλεται το Καρλ(σώμα icm-κεφάλι dragon).Tα χάρτινα pinup στη θέση οδήγησης "αμερικανιά"για λίγο "χρώμα".Κάποια απο εργαλεία,γεμίσματα εργαλειοθήκης σκρατσιές-αγαρμπες οπως αποκαλύπτουν τα κοντινά  :(.Για το έμβλημα ξεκίνησα φιλόδοξα με αρνητικές εκτυπώσεις για σκαλιστεί σε χαλκό...τελικά αγοράστηκε απο militaria για 30$ περίπου ενα πολύ καλής ποιότητας αντίγραφο ,το γνήσιο πουλιέται 200-300$..."μαιμού" το "θηρίο" φίλε Ernst :wink:.Η κοντινή & πολύ πρασινοχίτωνη φιγούρα αφαιρέθηκε  & είναι στο βαφείο,ξεκίνημα με fieldgrey της adrea, αυτή η humbrol βρήκε να καταργήσει το 111...αν παρακολουθεί κάποιος φιγουράς τι είναι η ΥΓΡΗ ΠΑΛΈΤΑ στα ακρυλικά:?: & με το μαλακό παρακαλώ γιατί όπως λεει εγγλέζικη παροιμία :"δεν μαθαίνεις σε γέρικο σκύλο νέα κόλπα". ::salut::

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #87 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 10:22:52 μμ »

τελευταία σειρά φωτογραφιών,ιδιαίτερα αφιερωμένη σε όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο-συμβουλές,γνώσεις,ενθάρρυνση,προτάσεις,διορθώσεις-βοήθησαν στην ολοκλήρωση του θέματος,"σπάζοντας" εμπρακτα τα περί"μοναχικότητας" του μοντελιστή'
Εννοείται πως είμαι στην διάθεση κάθε φίλου-εντός ή εκτός m.c.-που θα θελήσει να "παλέψει" μαζί του,να αποφύγει τις παγίδες που έπεσα & να παρουσιάσει καλλίτερο Καρλ.& πάλι σας  ευχαριστώ όλους. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ελιξ-ιριος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 3ο σύννεφο δυτικά...
« Απάντηση #88 στις: Οκτωβρίου 25, 2011, 10:35:38 μμ »
Ακόμη πιό ωραίο μετά τις τελευταίες προσθήκες-σκονίσματα-διορθώσεις!
Ωραίο τώρα....τρόπος του λέγειν....Αν είσαι Τυραννόσαυρος, είναι θεογκόμενα, αν είσαι αεροπλανάς είναι... θρίλερ! Καλή συνέχεια! Με κάτι λιγότερο κτηνώδες ::salut::!!!
Καλά...να μήν σε πληγώσω.... Ωραίο-ωραίο

Αποσυνδεδεμένος Zark

• Professional Lego builder !!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
  • aka Παναγιώτης Ζαρκάδης
« Απάντηση #89 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 11:25:59 μμ »
... ντροπη σου ... αν αυτο το έκτρωμα σε "φτιάχνει"  εγω σε λυπαμαι!!!

...ααα και να μην ξεχασω ... καλουτσικο ειναι :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος tankrou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #90 στις: Νοεμβρίου 20, 2011, 01:53:42 μμ »
παρα πολυ καλο, δεν ξερω αν χωραει στο σπιτι μου αλλα, πολυ καλο! ::salut::
ο μοντελισμος ειναι ΧΑΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος kami

• Scale 1/48
  • *
  • διόραμα 1/35
« Απάντηση #91 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 05:39:34 μμ »
  ::thanks_smilie:: tankrou!...χίλιοι καλοί χωράνε, όπως λέει & ο λαός!χαίρομαι που αρέσει το τέρας μου!
                            ΥΠΟΓΡΑΦΗ:dr Frankestein
                             α/α:kami.

Tags: