0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η Ερμου ειναι γνωστο ,μιλφοπερασμα
χρηστοοοοοο.....μην πειραζεις τον σωτηρη...δικος μου ειναι..κ εγω μαζι του... αυτο θα λεγα...τωρα θα μου πεις...ολο το μυαλο σου εκει ειναι εσενα...αλλα τι να κανουμε....μικρα παιδια ειμαστε κ εμεις...
συγκεντρώσου
ʼλλους εθελοντές χρειάζεστε; Δηλώνω παρων πάντως.
Νοέμβριο... Παίζει το κλίμα να χάθηκε τον περσινό Νοέμβριο... Αλλά δε γα@#*&^$, προσωπικά θα κατέβω, θα μοντελάρω και θα κοιτάξω να ξεχάσω όσο πιο πολύ μπορώ αυτό το τσούρμο των εγχώριων ανεγκέφαλων σωτήρων που δεν έχουν ακόμα καταλάβει τι γίνετε και πόσο εκτός πραγματικότητας είναι. Ευτυχώς στοκ υπάρχει για χρόνια... και αν μας κόψουν και το ρεύμα, τι να γίνει, υπάρχουν και τα πινέλα!Μοντελάρετε! Και να είμαστε καλά να βρεθούμε όλοι στο τρίγωνο.
.... Αλλά δεν μπυ είπατε πότε είναι?
-Γυναίκες;-Μπάρες για να χορεύουν οι γυναίκες;-Τραπεζάκια για να καθόμαστε να βλέπουμε που θα χορεύουν οι γυναίκες;-Ποτά* που θα πίνουμε στα τραπεζάκια που θα βλέπουμε τις γυναίκες να χορέυουν;-Τις σερβιτόρες που θα μας σερβίρουν τα ποτά στα τραπεζάκια που θα καθόμαστε και θα βλέπουμε να χορεύουν οι γυναίκες;Μήπως να συνεχίσω κ.διαχειριστά;και απο όλα τα σημαντικά...τσέκαρες το πανό MC..ΗΜΑΡΤΟΝ*εννοείτε οτι ξηροκάρπια,πατατάκια και αναψυκτικά πάνε μαζί
και αλλα που μου ξεφευγουν τωρα