Σας ευχαριστώ όλους για το κουράγιο που μου δίνεται γιατί θα το χρειαστώ με το ''τερατάκι''.
ΖΑRK θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι
ΤΟ αεροπλάνο. Βοήθεια θα χρειαστώ σίγουρα με βιβλιογραφία ειδικά αν έχεις το A-10 exposed θα ήταν σούπερ. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
HARTMANN7 για το SNOWHOG ψάχνομαι αλλά δεν μπορώ να βρω σήματα ή αρκετή βιβλιογραφία για να τα φτιάξω μόνος μου

. Στο post του λευτέρη δυστηχώς δεν φαίνονται οι φώτο οπότε δεν μπορώ να το έχω σαν αναφορά δυστηχώς

.
SΚYLANE είμαι ακόμα σε πρώιμα στάδια αλλά θα το ψάξω όσο περισσότερο γίνεται με την παραλλαγή και την εποχή που θα το κάνω. Από ότι έχω δει το κιτ της HB έχει κάποια λάθη καθώς έχει μπερδέψει της εποχές και έχει βάλει στοιχεία και από LASTE αναβάθμιση αλλά και από ποιο πριν οπότε σίγουρα θέλει τροποποιήσεις.
Δημήτρη σε ευχαριστώ πολύ για το link. Sorry αλλά το πιτσιλωτό δεν μου αρέσει καθόλου

Θα συμφωνήσω πάντως μαζί σου ότι το Α-10 είναι θηρίο και ήθελε πολλά balls για να να το πετάξει κανείς στην μάχη αλλά βέβαια είχε σχεδιαστεί και με αυτήν την φιλοσοφία (FLY LOW AND HIT HARD)

Όσον αφορά την πρόοδο του κιτ έχει ξεκινήσει με την τοποθέτηση των PE (που είναι πολλά) σε διάφορα σημεία εδικά στο σύστημα προσγείωσης και άλλα σημεία. Ελπίζω να ποστάρω γρήγορα φωτογραφίες.