Γεια χαρά.
Περικλή μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ ότι αρκετά Τ-37 ήταν ακόμη πιο "μαύρα" από κάτω. Ειδικά πίσω από το αερόφρενο, ήταν σε πιο χάλια κατάσταση τα πράγματα

.
Ίσως στην προέκταση των κινητήρων να είναι λίγο υπερβολικό το μαύρισμα, όχι τόσο στα πλάγια αλλά στο κάτω μέρος, εκεί που βρίσκεται το μικρό αεροδυναμικό κάλυμα.
Η γενική εικόνα πάντως αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα των Τ-37 της ΠΑ σε εξαιρετικά ποσοστά, πράγμα που περίμενα από τότε που άρχισες.

Επέτρεψέ μου 5 σημεία (πολύ μικρά) που νομίζω ότι μπορείς να "επέμβεις" για να πάει το ποσοστό στο 101%

1. Η κόκκινη γραμμή γύρω από το μαύρο πλαίσιο.
2. Η γείωση στις άκρες των Χ.Π των πτερύγων.
3. Οι τάπες των δεξαμενών δεν εξείχαν σε κανένα δικό μας Τ-37 (ήταν στην ευθεία της πτέρυγας, με το κλασικό "αυτάκι πάνω). Ήταν και κόκκινες

.
4. Την κεραία στην ξαναείπα, νομίζω ότι την έχεις αφήσει για το τέλος

. Είναι η κεραία της ADF και οι Ίκαροι την χρησιμοποιούσαν και σαν "σημάδι" μερικές φορές για να εκτελούν πιο σωστά τις ασκήσεις

5. Το κόκκινο σωληνάκι και ο γάντζος από κάτω. Σε κάποια αεροσκάφη ήταν λευκά.
Χίλια μπράβο για το σωστότατο S/N (70-1959), TE-959! Στην ουρά δεν υπήρχε το 7 αλλά μόνο το 01959. Στη φωτό που παραθέτω είναι το 67960. Τα δύο πρώτα ψηφία (για τους λίγους που δε γνωρίζουν) είναι το έτος κατασκευής.

Και πάλι μπράβο Περικλή, είναι εξαίρετη η μέχρι τώρα δουλειά!!!
-=Manwlo=-