ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ > Pre-45 Armor: Γενική συζήτηση-Reference

Ιαπωνικά τεθωρακισμένα και οχήματα Β΄ΠΠ και προγενέστερα...

<< < (2/50) > >>

Αγριος Αετος:
Φωτογραφία επίσης από περιοδικό εποχής με ένα Type 94 tankette ΤΚ κατά την απόβαση του Ιαπωνικού στρατού στο Κινεζικό νησί Hainan (http://en.wikipedia.org/wiki/Hainan) τον Φεβρουάριο του 1939.
Τον πυργίσκο τον έχουνε στρίψει αριστερά για ν ανοίξει ο οδηγός τη θυρίδα πρόσβασης.
Ό,τι άλλο ενδιαφέρον βλέπετε, σχολιάζετε ελεύθερα.

Και μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα φωτό από Wikipedia

A captured Type 94 Tankette on the engine deck of a USMC M4 Sherman tank at Kwajalein.
Το όλο σκηνικό γίνετε διωραματάρα νομίζω.

Μοντέλο βγάζει η Fine Molds:

Dimmu Borgir:
Αγαπητέ ʼγριε Αετέ (Γιώργαρε) θα ήθελα παρακαλώ αν είναι δυνατόν
1. φωτό από σοβιετικά οχήματα-άρματα σε ιαπωνική χρήση ή και το ανάποδο στην ευρύτερη σύρραξη στην Ματζουρία.
2.Κάποιο ντοκουμέντο (ή φωτό-βαγγό)που να αποδυκνύει την χρήση πρόχειρου λευκού υδατοδιαλυτού χρώματος στα ιαπωνικά τεθωρακισμένα κατά την δειάρκεια των χειμερινών μηνών στα αντίστοιχα μέρη.
 Όχι τίποτα άλλο μην φτιάξω τίποτα κουλό και κοπείς με την κατάνα στο ξύρισμα και έχουμε άλλα :mrgreen: ::glossa::
Να είσαι καλά και ευχαριστώ εκ των προτέρων ::salut:: Φού

Υ.Γ. Το μόνο που έχω βρεί μέχρι στιγμής είναι ένα ΒΑ-6 τροχοφόρο σοβιετικό σε αιχμαλωσία και σε φάση ρυμούλκησης και όχι δράσης(Ματζουνία....εεεε Μαντζουρία ήθελα να πω :mrgreen:)Η φωτό με το HA-GO τα σπάει.

Αγριος Αετος:
Φου,
1. Πιστεύω ότι τουλάχιστον κάποια θωρακισμένα οχήματα που πιάσανε στο Νομόνχαν οι Ιάπωνες τα κάνανε πάσα στο στρατό του Μαντσουκουό. Και αυτοί τα χρησιμοποιήσανε για να κυνηγήσουνε αντάρτες. Έχω σίγουρα κάπου φωτογραφία ΒΑ-10 με το πεντόχρωμο αστέρι. Πες μου αν σ ενδιαφέρει γιατί θέλει χρόνο για να τη βρω.

2. Να με συμπαθάς αλλά αεροπλανάς είμαι και δε ξέρω πολλά από άρματα. Δεν ξέρω καμιά φωτό από αυτό που ζητάς αλλά δεν πιστεύω ότι είναι απίθανο.  Gomen nasai.

ΑρηςΚ:
Ντόμο αριγκάτο!
Το Ha-Go έχει και την ειδική ανάρτηση τύπου Μαντζουρίας. Με τα πληρώματα έτσι κουκουλωμένα, και το προστατευτικό του πυροβόλου, αναρωτιέμαι αν τα καλάμια είναι κάποιο είδος μόνωσης ενάντια στο ψοφόκρυο.
φιλικά,
ʼρης Λ.

Raw_Shooter:
Οντως έχει ανάρτηση Manchuco (με τον 3ο τροχό)  :wink: Σύμφωνα με το Tank Power Vol 1. πολλά ιαπωνικά άρματα έφεραν αυτοσχέδιες κατασκευές (απο μήκη καλαμιών μέχρι και ηλεκτροκολλητό κοτετσόσυρμα) για την πρόσδεση φύλλων κτλ υλικών ως καμουφλάζ......Βασικά σκεφτείτε κάτι σαν "απλώστρες"  :wink:
 "Φού" παρόλλες τις +1000 φώτο απο ιαπωνικά άρματα σε pdf βιβλία που ψάχνω εδώ και ώρες, δεν έχω βρεί τπτ σε λευκό υδρόχρωμμα  :(  Κάτι σε λευκό στρώμα σε άρμα τύπου "Type 89" έχω άλλα μάλλον είναι χιόνι (λεπτό στρώμα) μιας και δεν υπάρχει στις κάθετες επιφάνειες  :roll: :roll:

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση