Κοίτα, σε έχει ξενερώσει δεόντως το χρέπι, μην το ζορίσεις άλλο γιατί το βλέπω να περνάει από το παράθυρό μου! Αν τα σήματα της Minicraft είναι εντάξει, κάντο NASA που είναι και σπάνιο σαν εικόνα, αλλιώς ότι πιο εύκολο και διαθέσιμο.
Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Με έχει ξενερώσει πολύ. Πως με καταλαβαίνεις...
Ειδικά τώρα που έπεσε το άσπρο και βλέπω ότι σε μερικά σημεία η CA που χρησιμοποίησα για να καλύψω τα λάθος πάνελ έχει κάνει σταγόνες.

Το γελοίο (ή γέλιο, όπως θέλεις πάρτο) είναι ότι με το γκρι αστάρι δεν φάνηκε τίποτα απολύτως...

Ούτε στο 1ο χέρι άσπρου! Τώρα φάνηκε μετά από 3 χέρια. Ε, τώρα δεν το ξεβάφω... τέλος.

Ξέρεις τι φοβάμαι. Ότι αν βάψω το μπλε της κοιλιάς για την Britannia και τελικά δεν κάτσουν καλά οι χαλκομανίες (τον Merphy τον κολλητό μας τον ξέρεις..

.) μετά θα πρέπει να ξεβαφτεί όλο. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την NASA καθώς έχει γκρι κοιλιά, αλλά οι χαλκομανίες είναι πολύ πιο απλές.
Θα ήθελα να το κάνω Air 2000, ήταν η αγαπημένη μου εταιρία. Αυτό όμως προϋποθέτει να σχεδιάσω το λογότυπο, να τυπώσω χαλκομανίες κτλ, μια διαδικασία που δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για το συγκεκριμένο μοντέλο (

ας το πούμε)...