Αποστολέας Θέμα: Μ1Α1 1/72 ...καπου στο Ιρακ το 2003 ...  (Αναγνώστηκε 1350 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος papaxrist

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς-Κορυδαλλός
Μ1Α1 1/72 ...καπου στο Ιρακ το 2003 ...
« στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 09:53:24 μμ »
Καλησπερα σε ολους ειναι η πρωτη βινιετα που κατασκευαζω και θα ηθελα τις γνωμες σας ... Αφορμη σταθηκαν αυτες οι φωτο ....

και ιδου λοιπον η κατασκευη μου...(τρομαρα μου).Εχει πολυυυυυ δρομο ακομη νομιζω .... οποιεσδηποτε βοηθειες ,προτασεις, βελτιωσεις καλοδεχουμενες .... Νομιζω οτι δεν  πετυχε πολυ σωστο το χρωμα του αρματος .... :roll: :roll: :roll:

Λοιπον η κλασσικη ερωτηση .... 1 Να φυγει απ'το παραθυρο;
                                                  2 Να συνεχισει να υπαρχει;
                                                  3 Οτι θελετε εσεις προτεινετε...
Ευχαριστω και τα ξαναλεμε... ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος xristosstergiou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: m1a1 1/72 ...καπου στο Ιρακ το 2003 ...
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 10:19:38 μμ »
Ωραία η βινιέτα, αλλά απίστευτα καθαρή...! Θέλει μερικά wash, άλλωστε μιλάμε για Ιράκ!
Οι βιτρίνες αποδεικνύονται πάντα μικρές...!

Αποσυνδεδεμένος repetan

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΚΡΗΤΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 10:29:02 μμ »
  Καλησπέρα  papaxrist  καλή αρχή και προς θεού τίποτα δεν είναι για το παράθυρο , όσο δουλεύουμε βελτιονόμαστε . Θα συμφωνήσω με τον Χρήστο  , δε θα πω κάτι για το άρμα γιατί δεν είμαι ...αρματάς , αλλά θα σου πω ότι η σύγχρονη τάση για τις βάσεις δεν θέλει το θέμα να είναι  παράλληλο με τη βάση , ή μπορείς να το πεις και ανάποδα . Δηλαδή ο τοίχος δεν έπρεπε να είναι παράλληλος με τα όρια της βάσης σου , αλλά υπό γωνία , τώρα που είναι νωρίς μπορείς αν θέλεις να το διορθώσεις . Καλή συνέχεια  ::welcome_model::  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 10:58:13 μμ »
Πλάκα έχεις!! :lol: :lol: :lol:
Γιατί να το πετάξεις δεν κατάλαβα, λέρωσε το δρόμο, άρμα κτλ!!! :wink:
Η κολόνα θειική!!!
Η βάση είναι δική σου κατασκευή η κάποιο κιτ? Το άρμα απο ποια εταιρεία είναι!!! Μου αρέσει αυτή η κλίμακα!!! Είναι η αγαπημένη μου, κρύβει πολλά!!!! :lol: :lol: :lol: ::salut::
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος NIKOS D.

• Scale 1/144
  • *
  • Θα παραδεχομουν τα λαθη μου ,αν ειχα κανει...
Απ: Μ1Α1 1/72 ...καπου στο Ιρακ το 2003 ...
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 06:22:15 μμ »
Δοκιμασε να βαλεις μερικες φιγουρες και λερωσε τα με σκονη καταρχην δηλ. διαλυμενο buff π.χ.Αν μπορεις κανε και αυτο που λεει  ο φιλος για διαγωνιο ''στησιμο'' του διοραματος.

Αποσυνδεδεμένος papaxrist

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς-Κορυδαλλός
Απ: Μ1Α1 1/72 ...καπου στο Ιρακ το 2003 ...
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 17, 2011, 11:35:46 μμ »
Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες -προτασεις σας ... ::salut:: ::salut:: ::salut::
 ::arrowred::dmoshid    η βαση ειναι απο φελλο σκαλισμενο κ ο τοιχος ειναι απο γυψο καλλιτεχνιας ...Το αρμα ειναι το κιτ της Dragon σχετικα καλο αλλα θελει πολυ προσοχη στις οδηγιες κατασκευης γιατι εχει καποια λαθακια και θελει συγκριση με φωτος του πραγματικου...

Tags: m1a1 abraams