Αποστολέας Θέμα: Βάψιμο χωρίς να λερώσω?  (Αναγνώστηκε 1192 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος JIMIS-25

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: thessaloniki
Βάψιμο χωρίς να λερώσω?
« στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 02:31:58 μμ »
καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι πρόσφατα μετακόμισα από το εργαστηριακή που είχα κάνει, πάνω στο σπίτι που είναι 80 "τρετραγονικα" είναι σοφίτα μέσα έχω διαφορα αντικείμενα projektor home cinema κτλ ειπαρχυ περίπτωση την ώρα που βάφω με των  αερογράφο να πάει γενικά άχνη η χρώμα πάνω σε κανένα αντικείμενο  στο χώρο? χάζι ερώτηση αλλα γενικά θέλω να ξέρω αν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω μέσα στο χορό μου χωρίς να κάνω ζημιες... :?: :?: :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
Απ: βάψιμο χωρίς να λερώσω?
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 03:12:35 μμ »
Με την άχνη σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα, εκτός αν τρως κουραμπιέδες στη σοφίτα σου και φυσάς αέρα με τον αερογράφο πάνω τους.
Επίσης δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα κατά τη χρήση του αερογράφου στο χορό, αν και δεν μπορώ να φανταστώ σε τι θα βοηθούσε κάτι τέτοιο. Πρόσεχε μη χυθεί το χρώμα καθώς χορεύεις ή μη μπερδευτείς με τον σωλήνα παροχής αέρα και πέσεις.

Ελπίζω να απάντησα στις ερωτήσεις σου και να σε βοήθησα.

Καλή τύχη!

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
Απ: Βάψιμο χωρίς να λερώσω?
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 04:50:56 μμ »

χωρις παρεξηγηση στον φιλο jimi αλλα ρε Σακη διαβασα το ποστ σου μαζι με τη γυναικα και εχουμε εδω και 10 λεπτα και γελαμε   ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 16, 2011, 05:39:12 μμ »
Η καλυτερη λυση ειναι αν δεν βαφεις κοντα σε κανα παραθυρο η μπαλκονοπορτα να κοτσαρεις κανα spray booth και μετα δεν εχεις κανενα φοβο για την "αχνη" και επισης ειναι και καλυτερο γιατι εστω και με ακρυλικα να βαφεις δεν ειναι οτι καλυτερο να πηγαινει χρωμα στα πνευμονια σου.

Αποσυνδεδεμένος JIMIS-25

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 12:06:57 πμ »
hahahaha καλο το αστείο αλλα το θέμα είναι ότι πίσω μου στο μισό μετρο με ένα, έχω τον "projektor μου και φοβάμαι με την άχνη κτλ όσο για spreyboth δεν βολεύει να κάνω

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 12:14:35 πμ »
Απλή η λύση...σκέπασέ τον.Έτσι κάνω και'γω με την οθόνη του υπολογιστή,πήρα ένα κάλυμα 0,80EUR απο τα Jumbo και ξεμπέρδεψα.Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι,εκτός και αν βάφεις με πιστόλι και όχι με αερογράφο :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος JIMIS-25

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 12:21:45 πμ »
ok φίλος σωστός όσο για κάτι figures "αγλαματα" από κόμικς που έχω κτλ που είναι στα 3 μετρα από τον πάγκο λες να έχω πρόβλημα και εντωμεταξύ έχω και μια βιτρίνα από ikea ακριβώς διπλα που και αυτή έχει θεματάκια μέσα με λίγα λόγια δεν θα έχω πρόβλημα να πάει κάπου η άχνη από το χρώμα παραμόνο με την μυρωδιά ?

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 12:59:55 πμ »
Κοίτα πρέπει να σκεφτείς ότι ψεκάζεις με μικρή δέσμη και σε απόσταση 20cm περίπου απο το μοντέλο.Ότι δημιουργείται ένα νέφος είναι το μόνο σίγουρο.Δεν είναι όμως ικάνο να σου κάνει το χώρο κ...λο.Αν ήταν έτσι θα είχα κάνει το δωμάτιο μου γης μαδιαμ.Πάντως αν σε αγχώνει αυτό το γεγονός απλά σκέπασε τα.Μπορείς να χρησιμοποιήσεις π.χ ένα παλίο σεντόνι και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο  :wink:

Ότι άλλο θες ρώτα άφοβα,δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις.

Α,οπωσδήποτε μάσκα για το βάψιμο  :wink:

::salut::

Tags: