Αποστολέας Θέμα: PEGASUS 2011  (Αναγνώστηκε 16257 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Απ: PEGASUS 2011
« Απάντηση #75 στις: Νοεμβρίου 27, 2011, 10:48:20 μμ »
ΠΕΤΟΥΜΕΝΑ
<

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #76 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 12:44:25 πμ »
Λοιπον επιστροφη στη βαση μας με τις καλυτερες αναμνησεις απο την εκθεση και κυριως απο τα παιδια στην Θεσ/νικη.
Η οργανωση ηταν αψογη και τα μοντελα ηταν ωραια τοποθετημενα στα ραφια(πολυ βολικα πιστευω)
Χαιρομαι για τρια πραγματα
1ον κατ'αρχην που εκριναν τα παιδια την δουλεια μου αξια βραβευσης
2ον που γνωρισα παιδια με τα  οποια ειχαμε μιλησει μονο μεσω φορουμ(Σαλονικιε και Λαμπακια τα Χριστουγεννα θα σας περιμενουν τα τσιπουρα  πανω στο τραπεζι μας,για να μην πω οτι θα τα βαλουμε απο τωρα    ::kerasma::   :wink:
3ον που εφοδιαστήκαμε με σεβαστες ποσοτητες απο τριγωνα Πανοραματος
Το μονο αρνητικο στην ολη υποθεση ηταν το στριμωξίδι που επεσε κατα την βραβευση.Ισως θα μπορουσε να γινει στον επανω οροφο για να ειμαστε ολοι πιο ανετα.
Ολα καλα παντως και του χρονου παιδια
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #77 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 07:42:57 πμ »

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #78 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 09:43:24 πμ »
Δεν καταφερα να μείνω μεχρι την απονομή υποχρεώσεις βλέπετε, άντε και του χρόνου τώρα με περισσότερη επιτυχεια   
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #79 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 04:24:53 μμ »
Μπράβο παιδιά πολύ όμορφη η έκθεση με εξίσου όμορφες κατασκευές :D.
Από τα δύο F-102A έχουμε καμία κοντινή φώτο :?: 8)
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #80 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 05:03:16 μμ »
Λοιπον επιστροφη στη βαση μας με τις καλυτερες αναμνησεις απο την εκθεση και κυριως απο τα παιδια στην Θεσ/νικη.

Νίκο δεν πρέπει να σας πέτυχα γιατί χθες μπορούσα να μείνω μέχρι τις 14:00. Εσείς τι ώρα φτάσατε  :?:roll:

Δεν πειράζει θα βολέψει κάποια άλλη φορά για να γνωριστούμε, μπορεί και στο Βόλο (... και για κανένα επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι  :wink:  :lol:)

Συγχαρητήρια και για τη βράβευση !!   ::salut:: ::salut::

Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #81 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 05:04:34 μμ »
Θελω με τη σειρα μου να πω οτι η διοργανωση απο μεριας των παιδιων του Πηγασου ηταν αψογη.Λιγο περιμεναμε στην υποδοχη λογω μηχανογραφικου συστηματος,αλλα τι να κανουμε,μην τα θελουμε κι'ολα δικα μας!!Μου αρεσε και η μη ανακοινωση των αποτελεσματων των διακρισεων μεχρι την ωρα της απονομης.Ειχε πολυ σασπενς :mrgreen:.Δεν ξερω αν εγινε αυτο για αλλο λογο,αλλα προτεινω να καθιερωθει απο δω και περα!Στις συμμετοχες στα αεροσκαφη περαν των αλλων, ειχε και δυο εξισου καλα F-102.Το μοντελο αυτο σπανιζει στις εκθεσεις και τωρα δυο μαζι!!Φοβερο!!Επισης θελω δημοσια να ευχαριστησω και το Συλλογο Μοντελιστων Ευβοιας για τις δυο τιμητικες διακρισεις που μου εδωσε φετος.Και του χρονου με υγεια! ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #82 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 05:38:45 μμ »
Είχα στείλει σε 3 εκθέσεις μοντέλα αλλά είχα να παραστώ σε έκθεση απο τον Φεβρουάριο οπότε εμένα προσωπικά μου είχε λείψει η μυρωδιά μιας έκθεσης μοντελισμού και κυρίως η συνάντηση με παλιούς φίλους και η γνωριμία με νέους (τα παιδιά απο Βόλο πχ).
Η έκθεση ήταν καλά οργανωμένη η συμμετοχή όμως των μοντέλων για μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι μεγαλύτερη ας ελπίσουμε για του χρόνου. Ευχαριστώ τους φίλους μου -εκτός μοντελισμού- που ήρθαν να δούν την έκθεση (κάποιοι για πρώτη φορά) και τον ανηψιό μου για την συμμετοχή του που όμως δεν βρέθηκε στην απονομή μιας και είναι απο άλλη πόλη (ευχαριστεί και για τα δώρα).
Να μαστε καλά και του χρόνου  ::salut::

Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Κυπραίος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΒΟΛΟΣ
  • KEEP YOUR FRIENDS CLOSE,BUT YOUR ENEMIES CLOSER
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 06:06:04 μμ »
Νίκο δεν πρέπει να σας πέτυχα γιατί χθες μπορούσα να μείνω μέχρι τις 14:00. Εσείς τι ώρα φτάσατε  :?:roll:

Δεν πειράζει θα βολέψει κάποια άλλη φορά για να γνωριστούμε, μπορεί και στο Βόλο (... και για κανένα επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι  :wink:  :lol:)

Συγχαρητήρια και για τη βράβευση !!   ::salut:: ::salut::

Νικο 13:00 ημασταν στην εκθεση.Δεν πειραζει φιλε μου τα Χριστουγεννα ειναι κοντα και οπως ειπαμε με τα υπολοιπα παιδια σας περιμενουμε για τσιπουρα(εννοειται και για κανενα αγωνα subbuteo  :mrgreen:)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ 'ΣΑΙ ΛΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΓΑΛΕΡΑ

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Διαχειριστής
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #84 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 10:27:33 μμ »
πίσω στη βάση μετα απο ενα ωραίο ΣΚ στην όμορφη Θεσσαλονίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά του Πηγασου για την φιλοξενία και την υπεροχή έκθεση που διοργάνωσαν. Το κλιμα ζεστο και "μοντελιστικο"  :wink:
Είδα φίλους και γνωστούς και γνώρισα και νέους  που τα έχουμε πει κατα καιρούς μέσα απο το φόρουμ.  ::salut::

και του χρόνου τωρα με μια καλύτερη και μεγαλύτερη έκθεση.

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 11:00:40 μμ »
Νικο 13:00 ημασταν στην εκθεση.Δεν πειραζει φιλε μου τα Χριστουγεννα ειναι κοντα και οπως ειπαμε με τα υπολοιπα παιδια σας περιμενουμε για τσιπουρα(εννοειται και για κανενα αγωνα subbuteo  :mrgreen:)

E ... στο καφέ μας πετύχατε εκείνη την ώρα, λίγο πιο πάνω, και μετά κατά τις 14:00 εγώ έφυγα ..

Spoiler (hover to show)

Σχετικά με την έκθεση, αν και λόγω υποχρεώσεων κατάφερα να πάω για 1 ώρα περίπου το Σάββατο και άλλη 1 την Κυριακή, ομολογώ ότι το επίπεδο φέτος ήταν πολύ υψηλό !!!!

Συγχαρητήρια στα παιδιά του συλλόγου για την οργάνωση και χάρηκα που έστω και στο λίγο χρόνο που πήγα είδα φίλους από άλλες πόλεις όπως τον Αρκάδιο και το Φέρρυ από Κομοτηνή  ::salut:: ::salut::
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #86 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 01:12:34 πμ »
Κι ενα ευχαριστώ εκ μερους του γιου μου για το μετάλιο, τοδώρο κιτ (απο το MC) και τή δωροεπιταγή απο κατάστημα ντελιστικό της πόλης (που δόθηκαν σε όλα τα junior αν δε κανω λάθος).Ο γιος μου λογω ασθένειας δε μπόρεσε να παραβρεθεί και δεν του ειχα πει τι δινεται στονπηγασο, οπότε φαντάζεσται την έκπληξή του! Το ποσο σημαντικο είναι αυτό φαίνεται από το ότι σήερα το απόγευμα τελειωσε αρκετά νωρίς τα μαθήματα και κατά τις 8μ.μ. μου ζήτησε να στρωσω τα υλικάώστε να ξεκινήσει το FW-190D που ήταν το κιτ δώρο.
Και με την ευκαιρία αυτή τονίζω ότι είναι πολύ σωστή η πολιτική του Πήγασου να δίνονται οι ίδιες επιβραβεύσεις σε όλα τα junior και να μην υπάρχει διαγωνισμός σε αυτή τη κατηγορία! Κάτι που νομίζω πρέπει να επεκταθεί σε όλες τις εκθέσεις!

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 01:18:58 πμ »
Επίσης κατι άλλο που σκεφτόμουν κι ίσως θα έπρεπε να το εξετάσετε: σκεφτήκατε ποτέ να υπάρχει βραβείο κοινού;

Αποσυνδεδεμένος Giannis D.

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/144
« Απάντηση #88 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 01:45:35 πμ »
Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και για τη συμμετοχή στην φετινή μας έκθεση! Οι συμμετοχές φέτος ήταν πάρα πολλές, ομολογούμε ότι λόγω κρίσης δεν το περιμέναμε αυτό που έγινε και γιαυτό ακριβώς το λόγο υπήρχε η καθυστέρηση στην εγγραφή των εκθεμάτων. Η μη δημοσίευση των αποτελεσμάτων στις κάρτες των εκθεμάτων δεν έγινε τυχαία και ίσως αυτό να καθιερωθεί από εδώ και στο εξής εφόσον σας άρεσε. Βραβείο κοινού είναι πολύ καλή ιδέα και το σκεπτόμαστε σοβαρά, φέτος δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι τέτοιο λόγω έλλειψης χρόνου. Ίσως σε επόμενη έκθεση. Ελπίζουμε και ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε ακόμα περισσότεροι, σε μεγαλύτερο χώρο και πολλά περισσότερα εκθέματα! Να είστε όλοι καλά και σας περιμένουμε πάλι στην επόμενη έκθεση μας!

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κομοτηνή
  • Si vis pacem para bellum
« Απάντηση #89 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 02:41:44 πμ »
Θα ήθελα και εγώ να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους διοργανωτές της έκθεσης. Περάσαμε καλά, είδαμε φίλους και χαρήκαμε το όλο κλίμα. Εύχομαι και του χρόνου ακόμα καλύτερα.

Τώρα, επειδή δεν είδα να δημοσιεύονται πολλές φωτογραφίες είπα να βάλω εγώ από τις αρκετές που τράβηξα.

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size. 

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #90 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 02:54:23 πμ »
Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size. 

Αποσυνδεδεμένος SnakeEye

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #91 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 03:04:51 πμ »
Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #92 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 08:47:47 πμ »
Εξαιρετικές δουλειές! Να ρωτήσω, το LFG Roland C.II είναι το 72άρι της Heller; Το να φιαχτεί με τέτοια ποιότητα είναι απλά ηρωϊσμός, τα θερμά μου συγχαρητήρια (όποιας εταιρείας και να είναι) στον κατασκευαστή.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #93 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 09:35:49 πμ »
Εξαιρετικές δουλειές! Να ρωτήσω, το LFG Roland C.II είναι το 72άρι της Heller; Το να φιαχτεί με τέτοια ποιότητα είναι απλά ηρωϊσμός, τα θερμά μου συγχαρητήρια (όποιας εταιρείας και να είναι) στον κατασκευαστή.

Γιώργο

Είναι του Αγιου Δημητριου

μάλλον όμως 48αρι :roll: :roll:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #94 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 09:57:30 πμ »
Ευτυχώς που ήταν και ο Φέρρυ και βλέπουμε φωτό... γειά σου φίλε!!!

Πολύ ωραίες δουλειές βλέπω ότι παρουσιάστηκαν, συγχαρητήρια σε όλους.
Λυπήθηκα πολύ που φέτος δεν τα κατάφερα, του χρόνου όμως θα τα καταφέρω.
Μπράβο σε όλους όσους έτρεξαν για να στηθεί μία ακόμη επιτυχημένη έκθεση!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #95 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 10:03:13 πμ »
Γιώργο

Είναι του Αγιου Δημητριου
Εντάξει, τώρα εξηγούνται όλα... τι να λέμε... το βάψιμο με άφησε με το σαγόνι δυο ορόφους πιο κάτω. Και με τέτοια ποιότητα κατασκευής, 48άρι, 72άρι, δεν έχει πλέον νόημα. Και πάλι συγχαρητήρια και εύχομαι να μπορέσω να το δω και από κοντά.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα καλούδια ξεχωρίζω και ένα JOV-1C, ένα He-177, το διόραμα με το Skyrider και το Skyhawk, ειδικά οι καπνιές στο Skyrider, τα 3 πολύ όμορφα υποβρύχια, τι να πρωτογράψω... σταματάω εδώ...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #96 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 10:26:07 πμ »
Συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη έκθεση.
Εύχομαι ακόμη καλύτερη του χρόνου
Όποιος μπορεί να βοηθήσει, το παρακάτω Steyr 680 (η φωτό είναι του Φέρι) :

ποιος το έφτιαξε και τι κιτ είναι ?
Spoiler (hover to show)
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #97 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 10:47:13 πμ »
Συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη έκθεση.
Εύχομαι ακόμη καλύτερη του χρόνου
Όποιος μπορεί να βοηθήσει, το παρακάτω Steyr 680 (η φωτό είναι του Φέρι) :
ποιος το έφτιαξε και τι κιτ είναι ?
Σ.Σ.

1/35 HSV ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ   

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #98 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 11:02:21 πμ »
1/35 HSV ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

δηλαδή vac-formed κιτ και τα γνωστά. εύγε στον κατασκευαστή για την δουλειά του και για την επιλογή του θέματος. σπανίζουν πλέον τέτοιες προσπάθειες
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #99 στις: Νοεμβρίου 29, 2011, 11:48:05 πμ »
Πολύ ωραία εκθέματα, συγχαρητήρια για την έκθεση και του χρόνου με υγεία.  ::salut::

Tags: