0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα να παρευρεθω στην εκθεση σας απλος επισκεπτης, παρατηρητης για να μπορεσω να δω σωστα φτιαγμενα μοντελα και κυριως να μιλησω μαζι σας για να παρω γνωσεις και τεχνικες μπας και κανω κατι καλο!!! Ασχολουμαι με το "αθλημα" αλλα δεν μπορω να πω οτι εχω κανει κατι αξιοσημειωτο....
Απο τις 10:00 το πρωι μέχρι τις 21:00 το βράδυ θα λειτουργεί η έκθεση το Σάββατο και απο τις 9:00 το πρωι μέχρι τις 18:00 την κυριακη όπου και 18:00 θα γίνει και η απονομή των βραβείων.Η παραλαβή των εκθεμάτων είναι 10:00 - 14:00 υπάρχει και το σχετικό λινκ του site του Συλλόγου για περισσότερες πληροφορίες εδώ
Καλησπέρα σας, ζητώ συγνώμη για την αργοπορία, αλλά ενημερώνω ότι τα Χανιά θα εκπροσωπηθούν στην έκθεσή σας (εκθέματα & αντιπρόσωπος) από το μέλος μας Γιώργο Μοσχάκη.Ευχές για μια επιτυχημένη έκθεση!!Για το Δ.Σ.ο Γ.Γ.
Απόια γρηγορη ματιά στα εκθέατα (όση ώρα περίσεψε μεταξύ αναμονής στην ουρα και καφέ -επιστροφή στο σπίτι) υπάρχουν πολύ όμορφα μοντέλα φέτος.Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον Πήγασο για την προσθήκη της κατηγορίας Sci-Fi & Fantasy. Νομίζω ότι περα από τα 2 δικά μου (κι ενα στα junior του γιου μου) υπήρξαν άλλες 3-4 συμμετοχές και ελπίζω να αυξηθούν του χρόνου!