0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλη επιτυχια και απο εμενα παιδια.Θα προσπαθησω να στειλω κανα δυο μοντελα και εγω.....εκτος και αν κατσει και ειμαι εκεινη την περιοδο στα μερη σας.....κατι εχω στο μυαλο μου
κανα οικονομικο και καλο ξενοδοχειο θα μας πειτε ?? ενα γρηγορο που ειδα απο το booking .. ειναι αστα να πανε...
Γιατί εμείς που κατεβαίνουμε Αθηνα πιο φθηνά τα βρίσκουμε ;;; Όπου και να πας το 50e το θες .
ο Νι κος ἐκανε καινούργιο εργαστήριο με κρεβάτι για την περίπτωση
Ναι ... εργαστήριο με κρεβάτι για ..... διάφορες περιπτώσεις !!! Αλήθεια δε το σκέφτηκα .... ακόμα δεν είναι έτοιμο, αλλά από του χρόνου θα μπορούμε να βολέψουμε 3-4 επισκέπτες ... αρκεί να μη μας πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι ένοικοι, γιατί δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν και μου τα έχουν πρήξει με το θέμα της διαμόρφωσης του υπογείου μου
.... αρκεί να μη μας πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι ένοικοι, γιατί δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν και μου τα έχουν πρήξει με το θέμα της διαμόρφωσης του υπογείου μου
Spoiler (hover to show)Παράθεση από: Nicolas_mk2 στις Οκτωβρίου 20, 2011, 07:15:49 μμΑν εκανες το λάθος και συστήθηκες με το καλλιτεχνικό σου(Σειρηνάκης),δεν μου κάνει καμία εντύπωση που ανησυχούν οι άνθρωποι!!! Τι να κάνω .... δε μπόρεσα να το κρύψω , προδόθηκα από την κάσα με τις σαμπάνιες !!! Spoiler (hover to show)Παράθεση από: Πέτρος στις Οκτωβρίου 21, 2011, 09:51:39 μμμήπως χρωστας επιταγές ή κοινόχρηστα Ίσα ίσα που τους επισκεύασα και έβαψα κοινόχρηστους τοίχους και σκάλες.... Τελικά δεν παιζόμαστε εμείς οι Έλληνες !!!!! Δεν πληρώνει τα κοινόχρηστα κάποιος ... τον βρύζουμε ... πληρώνει με το παραπάνω, τον κυνηγάμε γιατί είναι ύποπτο !!!!!
Αν εκανες το λάθος και συστήθηκες με το καλλιτεχνικό σου(Σειρηνάκης),δεν μου κάνει καμία εντύπωση που ανησυχούν οι άνθρωποι!!!
μήπως χρωστας επιταγές ή κοινόχρηστα
Εκτός συναγωνισμού θα υπαρχουν μοντέλα? Δεν ξέρω αν θα προλάβω απο θέμα χρόνου
Τι θα πει δε θα προλάβεις : : Να στρωθείς να μοντελάρεις ....
Φυσικά και θα υπάρχουν εκτός συναγωνισμού αρκεί να διευκρινιστεί κατά την είσοδο του μοντέλου.