0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραιος ρε φιλαρακι.Οταν λες βερνικι και παρκετινη,εννοεις οτι εβαλες και απο τα δυο?Γιατι?
Ωραίος φίλε! Πολύ ωραίος! Πάντα μου άρεσε το Puma φαίνεται πολύ ασχημο-ωραίο. Πάμε τώρα για wash να έρθει να δείξει.
Αν ειναι να μας περισσευει κανα φραγκο για σουβλακομπυρες,καλα εκανες
...Προσωρινά θέλω φράγκα για...μπέκ φίλε γιατί το κακόμοιρο έπεσε θύμα οξύτατης ηλιθιομάρας κατατονικού μοντελιστή (του υποφαινόμενου )
ʼσε τις εξάρσεις αυτογνωσίας, αυτοκριτικής και ειλικρίνειας και μοντελάριζε Πάντως στις φωτό φαίνεται πολύ... άσχημο σε σχέση με την πραγματικότητα (όπως το είδα live) ΜΦΧ
...Τις τελευταίες δε,του ολοκληρωμένου μοντέλου,θα τις βγάλουμε μαζί στου Ρούλη για να μην έχεις να λές
Ηρόδοτε, μου φαίνεται ότι πάλι τα έπινες!!! Πας φουλ για κλήση στην Εθνική Ομάδα Κακών Φωτογράφων ::glo
[CROW mode on]Πού 'σαι... πέτα τη αυτή τη μ@λ@κί@ την Panasonic...[CROW mode off]και αντί για αερογράφο που σκέφτεσαι πάρε μια φωτομηχανή. Έτσι που το έχεις βγάλει το μοντέλο μου θυμίζει τα μοντέλα ενός γνωστού μου ....
Τέρμα, ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΟΣ!!!! Μοντελ φωτογραφία είναι αυτή;;;
Αν αυτή είναι η καλή φωτογραφία, οι άλλες πως ήτανε δηλαδή?
Οπώς σου είπα χθές, βγάλε το αυτόματο ISO και ρύθμισέ το στα 100 - σε τιμές απο εκεί και πάνω βγάζει πολύ κόκκο.Δεύτερον μή περιμένεις να βγάλεις καλή φωτό με μιά λαμπα στο γραφείο. Βγές στο μπαλκόνι/ταράτσα και τράβα με φυσικό ηλιακό φώς! Και μόνο αυτό να κάνεις πιθανότατα αρκεί!
Ευχαριστώ Νικόλα,θα το δοκιμάσω αλλά μη βαράτε μετά
Nα βαρεσουμε πριν???
Δεν ξέρω αν στο είπαν και πιο πριν αλλά μάλλον θα έπρεπε να τραβήξεις καλύτερη φωτογραφία. Δεν είμαι και σίγουρος... Πέρα από την πλάκα μια χαρά μου φαίνεται. Ρε δεν πας στον κόρακα να τις βγάλετε μια χαρά?
Οφείλουμε ένα ομαδικό φατούρο σεμινάριο φωτογράφησηςστην επόμενη συνεδρία.
Για φωτο δεν θα σε κρινω καθως ειμαι μια απο τα ιδια.Μια και εγω δεν το εχω δει απο κοντα,μαλλον χρειαζομαι για να πω μια γνωμη,εστω και κουλες φωτο,απο περισσοτερες πλευρες.Παντως ειμαι σιγουρος οτι θα εχεις προσπαθησει ιδιαιτερα γι αυτο το μοντελο
παρ΄ όλα αυτά...εγώ βλέπω ότι έχεις κάνει ωραίες φθορές!
Μπραβο ρε παιδι.Εστω και με 11 μηνες καθυστερηση απο τον αρχικο σχεδιασμο,τα καταφερες το προχωρησες.Μια χαρα βγαινει απο οσο μπορω να διακρινω.Spoiler (hover to show)Και που σαι.Ασε τους αλλους να λενε.Σε ζηλευουν.Η φωτο ειναι μεγαλειωδης