Αποστολέας Θέμα: MiG-3 Early Version, Trumpeter 1:48 - ΤΕΛΟΣ  (Αναγνώστηκε 8928 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Giannis

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αλμυρός
  • Γιαννακοπουλος Ιωαννης
Απ: MiG-3 Early Version, Trumpeter 1:48
« Απάντηση #50 στις: Δεκεμβρίου 06, 2011, 01:29:51 μμ »
 ::good_job_smilie::  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #51 στις: Δεκεμβρίου 06, 2011, 02:06:06 μμ »
Το wash στις επιφάνειες ελέγχου είναι πολύ έντονο ,κυρίως στις κάτω επιφάνειες που είναι πιο ανοιχτόχρωμες και κάνει μπαμ.Θα σου πρότεινα να το μειώσεις.
Τα φωτίσματα των χρωμάτων επίσης μου φαίνονται κάπως υπερβολικά,κυρίως στις μεταλλικές περιοχές του μοντέλου.Δεν μου θυμίζει τον τρόπο που φθειρόταν ένα MiG-3,τουλάχιστον από φωτό που έχω δει.
Το chipping πιστεύω οτι έπρεπε να είναι λίγο πιο συγκρατημένο λόγω κλίμακας.Βασικά ήθελε να αφήσεις κάποια παραπάνω ίχνη χρώματος μέσα στα αλλουμινί "ποτάμια".
Η δεξιά πλευρά για παράδειγμα,είναι σωστότερη από την αριστερή σαν αποτέλεσμα.
Η εικόνα βέβαια θα αλλάξει όταν περάσεις ματ βερνίκι και πολλά από αυτά που τώρα μου φαίνονται έντονα μάλλον θα μειωθούν ως εντύπωση...
Γενικά,είναι ένα μαναρίσιο Μιγκάκι!Μπράβο σου.

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #52 στις: Δεκεμβρίου 06, 2011, 09:03:21 μμ »
ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εχεις κανει εκπληκτικη δουλεια!!!!!  :mrgreen:   :wink:

Εχεις κανει καθολου postshading πουθενα???

Αποσυνδεδεμένος FANTOMAS......

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: καρδιτσα
  • Φωτοπουλος Νεκταριος
« Απάντηση #53 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 09:11:31 πμ »
παρα πολυ ομορφο παναγιωτη ::keep_mod:: ::salut:: ::salut::
Φωτοπουλος Νεκταριος

Αποσυνδεδεμένος Palanadine

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Παναγιώτης-Δημήτριος Γρηγορίου
« Απάντηση #54 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 09:59:10 πμ »
 Πρώτα πρώτα, σας ευχαριστώ για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας!

Το wash στις επιφάνειες ελέγχου είναι πολύ έντονο ,κυρίως στις κάτω επιφάνειες που είναι πιο ανοιχτόχρωμες και κάνει μπαμ.Θα σου πρότεινα να το μειώσεις.
Τα φωτίσματα των χρωμάτων επίσης μου φαίνονται κάπως υπερβολικά,κυρίως στις μεταλλικές περιοχές του μοντέλου.Δεν μου θυμίζει τον τρόπο που φθειρόταν ένα MiG-3,τουλάχιστον από φωτό που έχω δει.
Το chipping πιστεύω οτι έπρεπε να είναι λίγο πιο συγκρατημένο λόγω κλίμακας.Βασικά ήθελε να αφήσεις κάποια παραπάνω ίχνη χρώματος μέσα στα αλλουμινί "ποτάμια".
Η δεξιά πλευρά για παράδειγμα,είναι σωστότερη από την αριστερή σαν αποτέλεσμα.
Η εικόνα βέβαια θα αλλάξει όταν περάσεις ματ βερνίκι και πολλά από αυτά που τώρα μου φαίνονται έντονα μάλλον θα μειωθούν ως εντύπωση...
Γενικά,είναι ένα μαναρίσιο Μιγκάκι!Μπράβο σου.

Για τις κάτω επιφάνειες έχει δουλειά ακόμα, το σίγουρο είναι οτι θα αφαιρέσω την πολλή μαυρίλα και θα περάσω ένα αρκετά αραιότερο μείγμα μεσαίου γκρι.

Σε ότι αφορά τις πάνω επιφάνειες, η ιδέα ήρθε από αυτό το προφίλ http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/42.html . Γενικά στόχευα σε ένα αποτέλεσμα όπου συνδυάζονταν περιοχές 'παλιού' και 'νέου' χρώματος, με αντίστοιχης βαρύτητας ξεθωριάσματα. Πάντως από φωτό που έχω δει κι εγώ, νομίζω ότι και λίγα του έχω κάνει...

Στο προφίλ που σύνηψα φαίνονται επίσεις και οι εξαιρετικά φθαρμένες περιοχές στην ένωση πτερύγων με την άτρακτο - ουσιαστικά απογυμνωμένες από χρώμα. Πιθανότατα να φταίει οι ποιότητα των φωτογραφιών, γιατί οι διαφορές μεταξύ αριστερής και δεξιάς μεριάς δεν είναι πολύ μεγάλες, ίσως να 'έκατσε' καλύτερα το wash δεξιά.

Και ναι, σίγουρα αλλοιώνεται η ποιότητα από το γυαλιστερό βερνίκι με το οποίο είναι ακόμα περασμένο το μοντέλο, ανατρέχοντας σε προηγούμενες φωτό - αλλά και βλέποντας το στον πάγκο - δεν δείχνει τόσο έντονο.

*** Λοιπόν, έβγαλα μερικές φωτό πριν από λίγο, έμμεσος φωτισμός στην σκιά, χωρίς φλας - και ανέβασμα χωρίς resize, δεν το είχα πάρει χαμπάρι προηγουμένως και τις έβγαλε ψείρες  :evil:. Πιστεύω καμία σχέση με τις προηγούμενες (αν και τις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν εννοείται πως θα τις κάνω!!!):

Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Εχεις κανει καθολου postshading πουθενα???

Postshading δεν έχω κάνει πουθενά, οι διαφορές στις τονικότητες των χρωμάτων οφείλονται, στη σειρά βαψίματος, fading με τον αερογράφο, καθώς και στο wash & στεγνό πινέλο. Παρεπιπτόντως, ούτε pre-shading έκανα.

Έχει πάντως κάμποση δουλίτσα ακόμα.

Συνεχίζεται...
"We cannot direct the winds, but we can adjust the sails"

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #55 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 06:43:42 μμ »
Α οκ γιατι ψαρωσα ετσι οπως φαινεται απο τις φωτο :!: Οι σκιες (μαυρες αχνες γραμμουλες) στα φτερα απο κατω και ειδικα στη μυτη της ατρακτου φαινεται σαν postshading. Παντως  οφειλω να πω και παλι οτι ειναι πολυ επιτυχημενο στο βαψιμο και στις σκιες του :!: Γεια σου συντροφε αναμενουμε συνεχεια :!:  ::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #56 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 09:38:04 μμ »
 Ένα γρήγορο update, μετριάστηκε κάπως το εφέ από το wash στις επιφάνειες ελέγχου (κυρίως κάτω μεριά), και προχωράμε αύριο με τα τελειώματα σε Σ/Π, έλικα και οπλικά

Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 12, 2011, 08:27:54 μμ »
Παναγιωτη ειναι πανεμορφο!
Το τσιπινγκ μ'αρεσει παρα πολυ!
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος corfuisland

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα
    • my home page
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 13, 2011, 12:40:00 μμ »
καλημέρα,
νομίζω ότι το προφίλ που πόσταρες το έχεις αποδόσει σωστά -αν και πιστεύω ότι ήθελε κατι τις λιγότερο όπως είπαν και οι συνάδελφοι.
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω γιατί είχε τόσο έντονη φθορά το πραγματικό και αν αυτό οφείλονταν στο χρώμα ή σε κάτι άλλο.  ::salut::

Ευχαριστώ

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 13, 2011, 01:47:08 μμ »
Παναγιωτη ειναι πανεμορφο!
Το τσιπινγκ μ'αρεσει παρα πολυ!
 ::salut:: ::salut:: ::salut::

καλημέρα,
νομίζω ότι το προφίλ που πόσταρες το έχεις αποδόσει σωστά -αν και πιστεύω ότι ήθελε κατι τις λιγότερο όπως είπαν και οι συνάδελφοι.
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω γιατί είχε τόσο έντονη φθορά το πραγματικό και αν αυτό οφείλονταν στο χρώμα ή σε κάτι άλλο.  ::salut::

Ευχαριστώ

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τις υποδείξεις.

Απ'όσο έχω διαπιστώσει, οι φθορές στα σημεία αυτά ήταν λόγω του ότι εκει πάταγαν για να προσεγγίσουν τον κινητήρα και τα όπλα - τα οποία βρίσκονταν μόνο στο ρύγχος (τα α/φη αυτά δεν είχαν πτερυγικά όπλα - σε κάποια προσαρτούσαν γόνδολες πολυβόλων κάτω από τις πτέρυγες), καθώς βέβαια και για πρόσβαση στο πιλοτήριο. Προφανώς αυτό ήταν ανάλογο με την ηλικία του α/φους και το πόσο συχνά έφευγε σε αποστολή - αλλά και πόσο συχνά ξαναπέρναγαν μπογιά από πάνω.

Ίσως όπως λέτε να έχει γίνει κάπως παραπάνω παλαίωση της παραλλαγής. Η εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι οτι λόγω
- της αυξημένης συχνότητα συντήρησης κινητήρα/ όπλων που (που φαίνεται από αυτή καθαυτή την έκταση του ξεφλουδίσματος του χρώματος στις ρίζες των πτερύγων)
- τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρούσαν (το α/φος επιχειρούσε στην περιοχή του Λένινγκραντ τον Οκτώβρη του 1941) -> http://en.wikipedia.org/wiki/Siege_of_Leningrad

Spoiler (hover to show)

- την ποιότητα των φωτογραφιών, αν και για το συγκεκριμένο αφ/ος πάντα, είναι πασιφανή τόσο τα 'ασημί ποτάμια', όσο και οι διάφορες τονικότητες των χρωμάτων
- την προχειρότητα της ίδιας της διαδικασίας βαφής, και
- πιθανώς το γεγονός οτι το αφ/ος είναι 'επιζών' αρκετών αποστολών για να έχει μαζέψει αυτού του είδους τις φθορές.

Για παράδειγμα, εικόνες της ίδιας περιόδου δείχνουν διαφορετικά επίπεδα καταπόνησης : http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/fall.html (επίσης ας μην ξεχνάμε οτι τα διάφορα προφίλ αεροσκαφών που μας εμπνέουν να αναπαραστησουμε,  συχνά είτε δεν περιλαμβάνουν, είτε εμφανίζουν πολύ περιορισμένες φθορές αλλά με τα χρώματα λαμπερότατα - ακόμα και τα 'παλιά'!).

Τέλος, παίζει πάντα και η 'μοντελιστική άδεια'!  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος corfuisland

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κέρκυρα
    • my home page
« Απάντηση #60 στις: Δεκεμβρίου 13, 2011, 07:50:01 μμ »
νομίζω ότι ήσουν πέρα για πέρα σαφής... ::salut::
Thx

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #61 στις: Δεκεμβρίου 31, 2011, 04:26:29 μμ »
 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, είθε το 2012 να είναι λιγότερο μουρτζούφλικο, στριμόκωλο και γενικά, απαίσιο απ'οτι ήταν το 2011!!!

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας λόγω εργασίας και ασθένιας, το MiGακι οδεύει επιτέλους προς την ολοκλήρωσή του:

Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Αρχικά το μοντέλο ψεκάστηκε με ματ βερνίκι.
 Έπειτα έγιναν οι καπνιές του κινητήρα με βασικό χρώμα ένα τυχαίο ανοικτό γκρί στο οποίο σταδιακά προστέθηκε ποσότητα μαύρου μέχρι της επιθυμητής απόχρωσης.
 Συναρμολογήθηκε/ βάφτηκε/ λερώθηκε/ κολλήθηκε το Σ/Π και οι θυρίδες του.
 Ξεμασκαρήστηκαν τα διαφανή.
 Τρυπήθηκαν με ψιλό τρυπανάκι οι εξατμήσεις, βάφτηκαν αρχικά μαύρες, μετά με Burnt Metal και τέλος περάστηκαν με μείγμα καφέ σκόνης από ξηρά παστέλ.
 Οι ενώσεις στις μεταλλικές επιφάνειες περάστηκαν με ασημί μολύβι, και έγινε chippingστις θυρίδες πρόσβασης και στην έλικα (σηκώνει κι άλλο λίγο!).
 Έχουν βαφτεί οι μικρές ρουκέτες και οι φορείς τους, περιμένουν λέρωμα πριν τοποθετηθούν στις θέσεις τους.
 Τώρα ψάχνω βελόνες σωστού μεγέθους για κάνες πολυβόλων και σωλήνα pitot.

Αυτά. Γνωρίζω οτι το μοντέλο είναι ένα μπασταρδεμένο μείγμα βελτιώσεων και χοντροκομμένων κομματιών (ειδικά τα καλύμματα του Σ/Π, μόνο που δεν έκλαιγα όταν τα έβαζα, αλλά βαριόμουν να φτιάξω καινούρια - δεν γλίτωνε η κατάσταση με απλό τρίψιμο...) , αλλά από κάποια στιγμή απλα είπα να το τελειώσω. Dont worry πάντως, είνα αρκετά πιθανό να το ξαναπροσπαθήσω, με συνδυασμό κιτ Trumpeter και ICM ώστε να βγει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Όπως και να έχει, μοντελάρω αεί διδσκώμενος! Παρ'όλες τις ματσολιές, πιστεύω ότι είναι ένα συμπαθητικό αποτέλεσμα για δεύτερο (σχεδόν) ολοκληρωμένο μοντέλο, ελπίζω να σας αρέσει!  :)

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #62 στις: Δεκεμβρίου 31, 2011, 06:49:13 μμ »
Ειναι αψωγο μ αρεσει παρα πολυ!!! Εχεις πετυχει ομορφο και πολυ ρεαλιστικο αποτελεσμα στο Μιgακι!! :wink:

Αποσυνδεδεμένος Aeon

• Ηλίας
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Tρίκαλα
« Απάντηση #63 στις: Ιανουαρίου 05, 2012, 06:35:23 μμ »
Aψογη δουλειά αγαπητέ μπράβο σου! ::salut::
Μια ερώτηση μονο γιατι οταν ανοίγω τις φωτό κόβονται τα ακροπτερύγια και δεν βλέπω καθαρά το χρώμα απο τα φώτα ναυτιλίας εαν είναι πράσινο (starboard) και εάν είναι βαμένο το καλυμα του ή απλα χρωματιστο λαμπάκι.
«Ο tempora! Ο mores!»

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #64 στις: Ιανουαρίου 05, 2012, 10:18:45 μμ »
Aψογη δουλειά αγαπητέ μπράβο σου! ::salut::
Μια ερώτηση μονο γιατι οταν ανοίγω τις φωτό κόβονται τα ακροπτερύγια και δεν βλέπω καθαρά το χρώμα απο τα φώτα ναυτιλίας εαν είναι πράσινο (starboard) και εάν είναι βαμένο το καλυμα του ή απλα χρωματιστο λαμπάκι.

Δεν κόβονται φίλε μου... απλά δεν τα έχω τοποθετήσει ακόμα...  :oops: :oops: :oops:

Επειδή όμως αν θυμάμαι καλά σε άλλο topic κάνεις ακριβώς ερώτηση για τα φώτα ναυτιλίας, μπορώ να σου πω οτι τουλάχιστον στο συγκεκριμένο τύπο α/φους τα φώτα ήταν κόκκινο αριστερά και πράσινο δεξιά, με το χρώμα να οφείλεται στο διαφανές κάλυμά τους : http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/yuri-rr/wing.htm

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Κωστας
« Απάντηση #65 στις: Ιανουαρίου 05, 2012, 10:26:01 μμ »
Εχεις κανει ενα πολυ ομορφο μοντελο με πολυ καλο βαψιμο.
Περιμενω την επομενη δουλεια σου.

::salut:: Κωστας

Αποσυνδεδεμένος Aeon

• Ηλίας
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Tρίκαλα
« Απάντηση #66 στις: Ιανουαρίου 06, 2012, 01:10:49 πμ »
Δεν κόβονται φίλε μου... απλά δεν τα έχω τοποθετήσει ακόμα...  :oops: :oops: :oops:

Επειδή όμως αν θυμάμαι καλά σε άλλο topic κάνεις ακριβώς ερώτηση για τα φώτα ναυτιλίας, μπορώ να σου πω οτι τουλάχιστον στο συγκεκριμένο τύπο α/φους τα φώτα ήταν κόκκινο αριστερά και πράσινο δεξιά, με το χρώμα να οφείλεται στο διαφανές κάλυμά τους : http://mig3.sovietwarplanes.com/mig3/yuri-rr/wing.htm
Ωχχχ.....δεν ειχα μεγιστοποιημένο το παράθυρο του φιρεφοξ.. :oops:  ολα οκ τώρα.
Εδώ απάντησα http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21400.0.html και για το Mig-3 κοίταξα εδώ http://mig3.sovietwarplanes.com/colorized/colorized.html πριν απαντήσω και σου έκανα το ερώτημα για να τσεκάρω εάν είναι όντως έτσι.
Ευχαριστώ για την απάντηση και καλή συνέχεια στο πανέμορφο Mig-3! ::salut::
«Ο tempora! Ο mores!»

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #67 στις: Ιανουαρίου 06, 2012, 11:20:10 πμ »
 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παιδιά! Το MiG αν όλα πάνε κατ'ευχήν, θα ολοκληρωθεί επιτέλους είτε απόψε το βράδυ, ή το πολύ πολύ, μέχρι την Κυριακή το βράδυ.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #68 στις: Ιανουαρίου 08, 2012, 08:25:00 μμ »
 Μετά από μερικές μέρες απασχόλησης με τα τελευταία ψιλά του μοντέλου, έφτασε αισίως η ώρα να πω 'τέλος' !  :mrgreen:

Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.Click to see the original size.

Spoiler (hover to show)

Ευχαριστώ όλους όσους με τις απόψεις, τα σχόλια και τις υποδείξεις τους βοήθησαν ώστε να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα!  ::salut::

Ελπίζω να σας αρέσει!

Κλείνοντας να πω πως το MiG 3 κι εγώ έχουμε ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς, καθότι στην πορεία ανακάλυπτα ολοένα και περισσότερα σημεία που σήκωνε βελτιώσεις/ διορθώσεις ανακριβιών της Trumpeter, οπότε δεν αποκλείω να ξαναεπισκεφτώ το θέμα στο μέλλον. Η συνέχεια του ίσως αργήσει λίγο, αλλά θα υπάρξει!

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
Απ: MiG-3 Early Version, Trumpeter 1:48 - ΤΕΛΟΣ
« Απάντηση #69 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 06:24:59 μμ »
Πολυ καλη δουλεια Παναγιωτη!
Μ'αρεσει παρα πολυ! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #70 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 06:35:16 μμ »
Πολύ όμορφη κατασκευή!!! Συγχαρητήρια  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #71 στις: Ιανουαρίου 11, 2012, 10:40:04 μμ »
 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!  ::salut::

Τελικές φωτό στο show room : http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21627.new.html#new

Αποσυνδεδεμένος Guideus

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Μενίδι
  • modelclub.gr
« Απάντηση #72 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 12:11:30 μμ »
Kαλησπέρα, είμαι νέο μέλος και χαίρομαι που το πρώτο μου πόστ θα είναι στο φανταστικό Migaki.

Μου αρέσουν τα ρώσικα και ειδικά το Lavochkin La-5.

Εχεις κάνει πολύ καλή δουλειά!! Μπράβο.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #73 στις: Ιανουαρίου 12, 2012, 04:05:43 μμ »
Kαλησπέρα, είμαι νέο μέλος και χαίρομαι που το πρώτο μου πόστ θα είναι στο φανταστικό Migaki.

Μου αρέσουν τα ρώσικα και ειδικά το Lavochkin La-5.

Εχεις κάνει πολύ καλή δουλειά!! Μπράβο.

Ώπ! Κι άλλος 'σύντροφος' - έτσι, να γινόμαστε πολλοί!!!  :twisted:

Καλώς ήρθες, και ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!   ::welcome_model:: ::thanx::

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #74 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 08:05:53 μμ »
κουκλι εγεινε, πανεμορφο φιλε μπραβο! Το fading που εκανες στη παραλαγη ακομα τη χαζευω, ειναι ολα τα λεφτα!  ::salut::

Tags: mig-3