Ο Κώστας έχει απόλυτο δίκιο. Ιδέες μόνο εγώ έχω να γεμίσω 2-3 σελίδες. Θα φιαχτεί τίποτα; Ή θα συζητάμε, όπως πολύ συχνά, αν κάποια οριακά μοντέλα παίζουν ή όχι, έτσι για να μπορούμε μετά να ειρωνευτούμε την όποια απόφαση; Και τελικά ξέρετε, πιστεύω πως αυτό είναι το πρόβλημα. Πολύ συζήτηση, συζήτηση, συζήτηση. Πρέπει πιστεύω η διαχείριση να αποφασίζει, για χρονικό ορίζοντα 2-3 GBs ώστε να μπορούν να κανονιστούν οι σχετικές αγορές από όσους ενδιαφέρονται, και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν.
Και μη βγει κανείς και μου πει για δημοκρατίες, ελευθερία γνώμης κλπ Για GB μιλάμε, όσοι δεν το κατάλαβαν ας ξαναδιαβάσουν το topic. Και για να σας προλάβω, ΤΙΠΟΤΑ δεν αφαιρεί την ελευθερία γνώμης από κανέναν, αν δεν θέλει, δεν συμμετέχει. Σκληρή ίσως άποψη, αλλά έχοντας εμπλακεί ενεργά στα περισσότερα GB, αυτή είναι, δεν έχω άλλη.
Κι ας βάλουμε για το τέλος του ένα βραβείο. Αμεσο.
Αναλαμβάνω να εξασφαλίσω μια δωροεπιταγή για το νικητή, τον οποίο θα επιλέξουμε δια ψηφοφορίας, μεταξύ μας, αναμεσα στα τελειωμενα μοντέλα του GB.
κι ας ψηφίσουν όλοι στην επιλογή (συμμετέχοντες και μη)
Τι να σου πω Σταύρο, αν το βρίσκεις φρόνιμο εγώ να συμφωνήσω. Αλλά πρόσφατα είχαμε κάτι δείγματα ωριμότητας απίστευτα, προβλέπω στο τέλος κάθε GB να γίνετε το μπάχαλο. Μακάρι φυσικά να διαψευσθώ αλλά μέχρι τότε θα παραμείνω έντονα απαισιόδοξος...