Αποστολέας Θέμα: Περαμα "Μαρια-Κυριακη" 1:15  (Αναγνώστηκε 18930 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vasilis-Frederica

• Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους. [Σωκράτης]
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: I normally live in Sparta Greece, but I very often stay in Witney United kingdom, too
  • Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
    • Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης
Απ: Περαμα "Μαρια-Κυριακη" 1:15
« Απάντηση #50 στις: Δεκεμβρίου 23, 2011, 03:19:04 μμ »
Αξιόλογη εργασία καθώς και παρουσία, περιμένουμε την συνέχεια.
Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
Βασίλης & Μαρία-Φρεντερίκα

Η Ιστοσελίδα μας: ΞΥΛΙΝΑ ΠΛΟΙΑ    Το κανάλι μας: BINTEO στο YouTube

Αποσυνδεδεμένος baldeagle

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #51 στις: Δεκεμβρίου 26, 2011, 07:43:50 μμ »
Χρονια καλα και πολλα σε ολους.Υγεια χαρα λεφτα και οτι ο καθενας ποθει να του βρεθει μπροστα του!!
Συγγνωμη για την καθυστερηση αλλα ενεκα οι γιορτες το ριξαμε λιιιιιγο εξω.....
Ε κατι και το street event, ηρθε και εδεσε η καθυστερηση 

Πολύ καλή δουλειά Δημήτρη. Έχεις γίνει καλός καραβομαραγκός!!!  :wink:

Καλή συνέχεια!!!
Γιωργη? Ε Γιωργη? Μας εχεις παρει ψιλο γαζι ε? Σε σακσω ιγω.... που θαμ' πας ε?

αν και μη γνώστης...... εξαιρετική εργασία και σιγουρα την θαυμάζω.
μπραβο σου...καλή συνέχεια στα επομενα βήματα που θα αρχισει να περνει σχήμα η όλη ιδεα.
 :wink:

::thanx:: ::thanx::
Γεια σου Δημητρη!

...καπου εκει σε αυτο το σημειο εχω σταματησει και το δικο μου (η κατασκευη τρεχει πιο αργα και απο το μελι :lol:)

Θα σου ελεγα να τριψεις εξωτερικα τους νομεις οσους και οσο χρειαζεται για να πατησουν καλα οι σανιδες του πετσωματος.
Καλη συνεχεια! ::salut::
Σε ευχαριστω για τη συμβουλη και η αληθεια ειναι οτι ειδικα στην πλωρη θελει αρκετο τριψιμο, και δεν το ειχα παρει στα σοβαρα με αποτελεσμα να γεμισω το δωματιο στη σκονη.... :evil: :evil: :evil:
Ετσι το βαλα λιγο στην ακρη να καθαρισω να φυγουν και τα πολλα κρυα και θα το κανω οκσω γιατι ηδη νιωθω τη σκια του tefal τηγανιου πανω απ το κεφαλι μου......

Αξιόλογη εργασία καθώς και παρουσία, περιμένουμε την συνέχεια.
Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
Χμμ.... Απο το δικο σας χερι για μενα εχει αλλη αξια (εχοντας δει τις δουλειες και τις παρουσιασεις σας ::salut::)
Ευχαριστω πολυ!!

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 10:24:30 μμ »
Χμμμμμμ Που μειναμε?.....Αααα στα καμαρια.....
Παμε λοιπον.....
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Τα καμαρια μπηκανε οχι ομως απροβληματιστα.... Ετσι σε καποιους νομεις αλλαξα τη θεση τους για να μην συμπεσει με το καταρτι ....
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Ενω στους πλωριους νομεις που δεν εχουν καθησει καλα στην καρενα θελουν βγαλσιμο και ξανακολημα στην σωστη τουσ θεση λιγο πιο χαμηλα
Click to see the original size. Click to see the original size.
Μπηκε και το πρωτο ξυλαρακι στο πετσωμα και δειχνει αρκετα καλα
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Και επειδη το κρυο συνεχιζεται και δεν μπορω να βγω εξω στο μπαλκονι να τριψω λοξα τα στραβοξυλα να αρχισω το πετσωμα
 κανω οτι αλλο μπορω να περασει και λιγακι η ωρα......
Απο τον σιδερα της γειτονιας σιδερο μασιφ 1cm x1cm, τριψιμο να γυαλισουνε και μορφοποιηση να παρουνε το σχημα που πρεπει....
Το λαθος μου οτι ειπα στον ανθρωπο να μου τα κοψει 12 εκατοστα το καθενα αντι για δεκα που επρεπε,
 και εκοβα τα περισσεματα στο χερι με το σιδεροπριονο........
:evil: :evil: :evil:
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size.
Τελος με τις οδηγιες του naftotopos, στρωματσα με πλεξη Νο 1 μου φαινετε,
εφτιαξα μια για δειγμα και εκοψα τα ξυλα για τις υπολοιπες (Γιαννη ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ!! Ευχαριστω!!!!!!)
Click to see the original size. Click to see the original size.

Αυταααααα
Ελπιζω να μην σας κουρασα αλλα ειχα και καιρο να ποσταρω.....
Τες πα ....
Τα σχολια σας περιμενω........

Φιλικα
Δημητρης

Αποσυνδεδεμένος Thanasis

• Καραβομαραγκός
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 10, 2012, 11:21:15 μμ »
Δημήτρη χαιρετώ...
Ετσι σε καποιους νομεις αλλαξα τη θεση τους για να μην συμπέσει με το καταρτι ....
Ελπίζω να μην έχεις πειράξει μεσαίο-ους (όμοιους) νομείς ή τουλάχιστον η  μετακίνηση να είναι κάτω απο  1cm ...Ο μεσαίος-οι νομείς με τους ακραίους πλώρης & πρύμνης καθορίζουν-τηρούν το σχέδιο-σχήμα του σκαριού...
Καλή συνέχεια
Thx
There are no good or bad modelmakers.There are more or less experienced.

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 10:19:08 πμ »
Δημήτρη χαιρετώ...
Ετσι σε καποιους νομεις αλλαξα τη θεση τους για να μην συμπέσει με το καταρτι ....
Ελπίζω να μην έχεις πειράξει μεσαίο-ους (όμοιους) νομείς ή τουλάχιστον η  μετακίνηση να είναι κάτω απο  1cm ...Ο μεσαίος-οι νομείς με τους ακραίους πλώρης & πρύμνης καθορίζουν-τηρούν το σχέδιο-σχήμα του σκαριού...
Καλή συνέχεια
Thx
Thanasis σε ευχαριστω!
Σε καποιους νομεις αλλαξα τη θεση απο το καμαρι και μονο αυτη. Δηλαδη αντι να ειναι ολα τα καμαρια στην αριστερη μερια των νομεων, δυο καμαρια μπηκαν απο την δεξια μερια.Ετσι δεν ειναι ομοιες και ισες αποστασεις παντου και αυτο ηθελα να τονισω μιας και φαινεται στην φωτογραφια.
Σε ευχαριστω για το σχολιο.

Δημητρης

Αποσυνδεδεμένος Thanasis

• Καραβομαραγκός
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 10:29:18 πμ »
Ok ...Well done...Προχώρα. :wink:
Thx
There are no good or bad modelmakers.There are more or less experienced.

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 10:43:08 πμ »
Πολύ ωραία προχωράς Δημήτρη!!! Καλή συνέχεια!!!
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος yapanta

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • yapanta
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 11, 2012, 11:41:35 πμ »
Δημήτρη προχωράς καλά. Μπράβο. Οι προβληματισμοί και οι διαφοροποιήσεις σε μία κατασκευή, είναι πράγμα αναπόφεκτο.
Προχώρει αργά... (όχι όπως εγώ που πάω μπουσουλώντας με το Γατζάο  :oops:) και σταθερά.
Για τις οδηγίες του naftotopos, τα μπράβο πρέπει να πάνε κυρίως στους φίλους που διέθεσαν χρόνο να τις στοιχειοθετήσουν αλλά και να τις προσφέρουν απλόχερα.  ::salut::
Καλή συνέχεια!
Με τιμή & εκτίμηση όπως πάντα και...
για παντα

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 12:25:34 μμ »
Πολύ ωραία προχωράς Δημήτρη!!! Καλή συνέχεια!!!
Να σαι καλα Γιωργη! Σ' ευχαριστω!
Δημήτρη προχωράς καλά. Μπράβο. Οι προβληματισμοί και οι διαφοροποιήσεις σε μία κατασκευή, είναι πράγμα αναπόφεκτο.
Προχώρει αργά... (όχι όπως εγώ που πάω μπουσουλώντας με το Γατζάο  :oops:) και σταθερά.
Για τις οδηγίες του naftotopos, τα μπράβο πρέπει να πάνε κυρίως στους φίλους που διέθεσαν χρόνο να τις στοιχειοθετήσουν αλλά και να τις προσφέρουν απλόχερα.  ::salut::
Καλή συνέχεια!
Γιαννη ιδεες και σχεδια και τεκμηριωσεις υπαρχουν παντου. Και ναι, πολλα μπραβο σε οσους ασχολουνται λιγο παραπανω με το χομπυ τους για να μας δωσουν "στο πιατο" ετοιμα πραγματα. Το βημα για να δειξει ο καθενας αυτες του τις ιδεες αξιζει και αυτο μπραβο γιατι χωρις τον naftotopo δεν θα ημουν καν εδω.....
Καλη συνεχεια σε ολους μας

Δημητρης

Αποσυνδεδεμένος GregoryK

• ÐñÝðåé íá ‘óå ðïëý ëÝñá ãéá íá êõâåñíÜò ãáëÝñá
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #59 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 01:11:27 μμ »
Δημήτρη, πολύ όμορφο, καλή συνέχεια και από μένα.
Γρηγόρης Καμτσικούδης

Αποσυνδεδεμένος repetan

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΚΡΗΤΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 08:10:04 μμ »
 Δημήτρη καλησπέρα και από μένα , πολύ καλό το αποτέλεσμα με την κόντρα καρίνα και πολύ καλή εφαρμογή , εύγε . Όσο για το κόψιμο  μια παλιά παροιμία λέει : " Ζόρι θέλει το πριόνι κι απού δε το ξέρει δρώνει  " :mrgreen:
 Καλή συνέχεια  ::salut:: ::salut::
 Αντώνης

Αποσυνδεδεμένος vla

• Βλάσσης
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Κερατσίνι
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουαρίου 12, 2012, 09:25:42 μμ »
Έχοντας καιρό να μπω δεν είχα προσέξει την πολύ όμορφη δουλειά σου. Συγχαρητήρια και από εμένα. Καλή συνέχεια.

Υ.Γ. Καλή ιδέα για το μέλλον.
Οι άνθρωποι είναι για να αγαπιούνται και τα αντικείμενα για να χρησιμοποιούνται. Όχι το αντίθετο!!!

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουαρίου 13, 2012, 03:25:30 μμ »
Δημήτρη, πολύ όμορφο, καλή συνέχεια και από μένα.

::thanks_smilie:: GregoryK
Δημήτρη καλησπέρα και από μένα , πολύ καλό το αποτέλεσμα με την κόντρα καρίνα και πολύ καλή εφαρμογή , εύγε . Όσο για το κόψιμο  μια παλιά παροιμία λέει : " Ζόρι θέλει το πριόνι κι απού δε το ξέρει δρώνει  " :mrgreen:
 Καλή συνέχεια  ::salut:: ::salut::
 Αντώνης
Σευχαριστω για τα καλα σου λογια.....
Απο την αρχη στα θεματα των διαστασεων εχω φανει ακρως κ@λ@φαρδος...Αλλλο ενα σημειο ηταν και αυτο στο οποιο το 1x1 cm σιδερο που μου εκοψε ο σιδερας ειχε τοση σκουρια ωστε με το γυαλισμα-καθαρισμα που του εκανα να πεσει στο 0,9 οσο και η καρινα μου  :lol: :lol:
Έχοντας καιρό να μπω δεν είχα προσέξει την πολύ όμορφη δουλειά σου. Συγχαρητήρια και από εμένα. Καλή συνέχεια.

Υ.Γ. Καλή ιδέα για το μέλλον.
Να σαι καλα!!
Σας ευχαριστω ολους!!
Καλη συνεχεια!

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 18, 2012, 01:39:53 μμ »
Καλησπεριζω και παλι!!
Αρκετα καθυστερημενα (120 και μερες) και πρεπει να ζητησω συγνωμη για αυτο.
Θελησα να κανω το πετσωμα με κοινη ξυλεια του εμποριου αλλα οι περιορισμενες γνωσεις μου στο αντικειμενο μου ριξανε την πρωτη σφαλιαρα και καθυστερηση.Βαζοντας μυαλο επισκευτηκα το γνωστο σε ολους μας πια καταστημα στο Παγκρατι, οπου, ο κος Ιωνας εκτος απο την απαραιτητη ξυλεια,με πληροφορησε για την κολλα που θα χρειαζομουν καθως για τις ειδικες καρφιτσουλες προκειμενου να μην χρησημοποιησω καρφακια και το εργαλειο-ψαλιδι για να δωσω την απαραιτητη καμπυλοτητα στις σανιδες του πετσωματος.
Λογω του οτι οι νομεις μου ειναι απο απλο κοντρα πλακε θαλασσης, ηταν αδυνατο να δουλεψω με τις καρφιτσες και ετσι οπως θα δειτε και στις φωτο εμεινα στα καρφια.
Ενα δευτερο ατυχημα στην καρτα μνημης του τηλεφωνου μου εσβησε ολες τις σταδιακες φωτο απο την προοδο του πετσωματος, απο το οποιο και δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την εμφανιση του.Το χαος βασιλευει αναμεσα στις σανιδες του πετσωματος μια και δεν καταφερα να τις βαλω εκει ακριβως που πρεπει.Για το μονο που ειμαι ευχαριστημενος ειναι πως με τις λιγες γνωσεις που εχω, καταφερα μαλλον να κανω σωστα το σταυρωμα των σανιδων.
Τερμα τα λογια.Φωτογραφιες τωρα και σας παρακαλω ολους να μην δειξετε ΚΑΜΜΙΑ επιεικια (τωρα αυτο το εγραψα σωστα?)στα σχολια σας.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 18, 2012, 09:23:38 μμ »
Προχωράς καλά! Καλή συνέχεια!
Ποιο είναι το "γνωστό" κατάστημα στο Παγκράτι; Ενδιαφέρομαι για περισσότερες λεπτομερειες.

Αποσυνδεδεμένος kapten bisbics

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αιγάλεω
  • Νίκος
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 10, 2012, 11:02:15 μμ »
Καλή αρχή και απο εμένα  ::peiratiko::

Μια χαρά πάει μην το ματιάσω...φτου φτου  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

::good_job_smilie::
Η δημιουργική στιγμή είναι σαν την ερωτική εξομολόγηση,
ΠΟΤΕ δεν προσχεδιάζεις πότε θα γίνει...

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #66 στις: Αυγούστου 13, 2012, 10:07:33 μμ »
Αν και μιλησα με τους δυο προλαλησαντες με πμ δεν τους ευχαριστησα......

Λαθος μου και μαλιστα μεγαλο....
Καλή αρχή και απο εμένα  ::peiratiko::

Μια χαρά πάει μην το ματιάσω...φτου φτου  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

::good_job_smilie::

Σ ευχαριστω καπετανιε.....(θα τα πουμε και απο κοντα εμεις στην εκθεση ελπιζω......)

Προχωράς καλά! Καλή συνέχεια!
Ποιο είναι το "γνωστό" κατάστημα στο Παγκράτι; Ενδιαφέρομαι για περισσότερες λεπτομερειες.

Να σαι καλα Kostis Pap.....

Και συνεχιζουμε.....παρα τον πονοδοντο...

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Τελειωσε και το δευτερο πετσωμα της κουβερτας γιατι το πρωτο ηταν για κλωτσιες....(μενει να του περασω με μαρκαδορακι τις χαραμαδες και τις τρυπες των καρφιων) και αρχισα να δουλευω τα κουρζετα...
Αν θυμαμαι καλα ειχα αναφερει οτι θα τα κανω με δικο μου τροπο σε παλαιοτερο μου post...Ας εξηγησω...

Το σημειο αυτο θα προσπαθησω να το προσεγγισω με στοιχεια που πηρα απο την εργασια της κας Δαφνα (τεχνικη Βλαμη)οπου το κουρζετο δεν ειναι ενιαιο αλλα στα μπουνια σταματαει για να φευγει πιο καλα το νερο απο την κουβερτα.
Στην συγκεκριμενη κατασκευη το τρυπητο ειναι περαστο απο εξω και μιας και θα βαφτει τα κομματια που λειπουν θα τα στοκαρω και θα τα βαψω οταν με το καλο μπουν στη θεση τους και θα ξανα αναφερθω σε αυτο.
Στην προτελευταια φωτογραφια στο τρυπητο με τον αριθμο 11 (νομεας 11)φαινετε και η τελικη του μορφη.
Σε καποια φωτογραφια φαινετε και η σκατσα του πλωριου κονταριου.
Αυτα μεχρι τωρα....

Δημητρης

Tags: