Απευθύνω φιλικούς χαιρετισμούς σε όλο τον κόσμο αυτού του forum.
Είμαι ο Δημήτρης, παλιός μοντελιστής (με σχετικά μικρή εμπειρία) που αναγκάστηκα λόγω δουλειάς και οικογένειας να διακόψω την σχέση μου με το "άθλημα" για περίπου 12 χρόνια.
Για καλή μου τύχη όμως βρέθηκε στον δρόμο μου ο Γιάννης Στουρνάρας (zaxos345). Με "μπρίζωσε" και μου άναψε φωτιές (όχι σε μένα, αλλά στη γυναίκα μου

). Είδα τη δουλεία του, θυμήθηκα τα δικά μου, ξαναγόρασα με την βοηθειά του τα απαιραίτητα όπλα (τα παλιά τα είχα πουλήσει), έφτιαξα τον χώρο μου στο γκαράζ και τώρα είμαι εδω και σας συστήνομαι!
Ο λόγος;Ενα ξεχασμένο μοντέλο στο πατρικό μου που μου το είχαν κάνει δώρο μετά την ορκομωσία μου.
Το F-14 A της tamiya στην 1/32.Ρroject τεραστίων διαστάσεων γα ένα νέο ξεκίνημα. Χαλάλι όμως αξίζει το κόπο.
Με την βοήθεια του θεού, του γιάννη και ελπίζω και την δκή σας ΞΕΚΙΝΗΣΑ!
Το Α/Φ θα είναι το 101 της VF-211 Checkmates.To Κιt που καλό και όρεξη να έχεις να το φορτώσεις με βελτιωτικά. Εψαξα με την βοήθεια του Γίαννη, θαμπώθηκα με την ποικιλία αλλά και με τις τιμές! Δεν είμαστε για πολλά σκέφτηκα, θα πορευτούμε με αυτά που έχουμε (τα οικονομικά βλέπετε).
Ετσι αποφάσισα οτι βελτιώσω στο Κιt θα γίνει από το μηδέν!
Δηλαδή cockpit, καθίσματα, καλύπτρα, φωλέες, σκέλη προσγείωσης, χαραγμένη γράμμωση και ότι άλλο προκύψει!
Ελπίζω στην επειϊκια σας και την εμπειρία σας.
Φώτο της μέχρι τώρα προόδου εργασιών στο "Γκαράζ Συντήρησης" στο επόμενο post!