Και "επιστήμονας" είμαι (με την εννοια των σπουδων, εξασκησης αυτων που εχω μαθει και συνεχούς ενημέρωσης -όχι πανεπιστημιακός ή ερευνητής κλπ) -και με την πολιτική ασχολούμαι (παλαιότερα πιο ενεργά) -και εχω και χόμπυ (και άλλα εκτός του μοντελισμού) -Δεν αναιρεί το ένα το άλλο φυσικά. Απλά κάποιοι χρησιμοποιούν το χόμπυ για κοινωνική καταξίωση, να ηγούνται κάποιων, να προωθούν προσωπικές φιλοδοξίες και άλλα φαινόμενα που έχουν περιγραφεί σε προηγούμενες σελίδες. Σημαντικότερο όλων είναι ότι οι απλοί χομπίστες (και έχει φανεί στις προηγούμενες σελίδες) εκνευρίζονται με τέτοιες κατάστάσεις. Ας κανουμε το χόμπυ μας, ας δείχνουμε τις δουλειές μας, ας μαθαίνουμε αό καλύτερους, ας ανταλλάσουμε πληροφορίες και όλα είναι καλά. Μεσω του MC γνώρισα πολλούς ανθρώπους και με αρκετούς νιώθω φίλος είτε αυτοί βρίσκονται στην πόλη μου είτε μακρυά. Αλλά μέσω του φόρουμ μιλώ συχνα με αρκετούς από μακρυά και έχω πάρει πολύτιμες πλρηροφορίες και ελπίζω κάτι να έχω δώσει κι εγώ. Βέβαια ανταλάσσουε και καμιά κουβεντα γενικότεοης θεματολογίας. Αλλά έχει καταντήσει κουραστικό κάποιοι να θέλουν να επιβάλλουν το εγώ τους πάνω στους υπόλοιπους.