Αποστολέας Θέμα: Ενημερωση για την Ενοτητα "Μοντελιστικη Ελλαδα"  (Αναγνώστηκε 13652 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
Απ: Ενημερωση για την Ενοτητα "Μοντελιστικη Ελλαδα"
« Απάντηση #125 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 09:57:39 μμ »
Στην  IPMS δεν έχω κατέβει ποτέ! Αναφέρομαι σε άλλες εκθέσεις και μάλιστα τα τελευταία χρόνια. Εκείνο που θέλω να τονίσω πάντως είναι ότι κάνουμε χόμπυ - είμαστε χομπίστες. Ούτε πολιτική, ούτε επιστήμη ούτε φιλοσοφία ασκούμε εδώ και μη καβαλάμε το καλάμι νομίζοντας ότι θα σώσουμε τον κόσμο.

τώρα μας πέθανες !!!
no comments
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘEΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • FEAR LEADS TO ΑNGER -ANGER LEADS TO HATE -HATE LEA
    • HELLENIC AIR FORCE MODELS
« Απάντηση #126 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 10:24:43 μμ »
Δε θα συνεχίσω. Απαξιώ. Όσοι κατάλαβαν - κατάλαβαν.

Αποσυνδεδεμένος Κ. Καριωτέλλης

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #127 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 10:40:39 μμ »
απορια, ετσι οπως το γραφεις εκει ειναι σα να θεωρεις  κακο η παραξενο, καποιος που εχει εφεση στη πολιτικη, ειναι επιστημονας, ακομα και φιλοσοφος, να κανει χομπυ, να ειναι χομπιστας δηλαδη.

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #128 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 11:04:42 μμ »
Φίλε μου, παρεξηγήθηκε η φράση μου. Δεν ενοούσα αυτό. Το σημαντικότερο που θα ήθελα να κρατηθεί από αυτά που έγραψα είναι το "Σε έκθεση βρισκόταν μαζί μας φίλος μη μοντελιστής. Κάποια στιγμή αρκετοί βαρεθήκαμε από το μπλα-μπλα και βγήκαμε έξω για τσιγάρο και ο φίλος (ο μη μοντελιστής) ρώτησε : "καλά χόμπυ κάνουν αυτοί ή πολιτική;""

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #129 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 11:18:58 μμ »
φιλε μου τωρα καταλαβα κι εγω. ο φιλος σου που δεν ειναι μοντελιστης θεωρει οτι καποιος που κανει χομπυ ειναι κακο η παραξενο να κανει και πολιτικη. εσυ που κανεις μοντελισμο, τι λες?

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #130 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 12:01:06 πμ »
Και "επιστήμονας" είμαι (με την εννοια των σπουδων, εξασκησης αυτων που εχω μαθει και συνεχούς ενημέρωσης -όχι πανεπιστημιακός ή ερευνητής κλπ) -και με την πολιτική ασχολούμαι (παλαιότερα πιο ενεργά) -και εχω και χόμπυ (και άλλα εκτός  του μοντελισμού) -Δεν αναιρεί το ένα το άλλο φυσικά. Απλά κάποιοι χρησιμοποιούν το χόμπυ για κοινωνική καταξίωση, να ηγούνται κάποιων, να προωθούν προσωπικές φιλοδοξίες και άλλα φαινόμενα που έχουν περιγραφεί σε προηγούμενες σελίδες. Σημαντικότερο όλων είναι ότι οι απλοί χομπίστες (και έχει φανεί στις προηγούμενες σελίδες) εκνευρίζονται με τέτοιες κατάστάσεις. Ας κανουμε το χόμπυ μας, ας δείχνουμε τις δουλειές μας, ας μαθαίνουμε αό καλύτερους, ας ανταλλάσουμε πληροφορίες και όλα είναι καλά. Μεσω του MC γνώρισα πολλούς ανθρώπους και με αρκετούς νιώθω φίλος είτε αυτοί βρίσκονται στην πόλη μου είτε μακρυά. Αλλά μέσω του φόρουμ μιλώ συχνα με αρκετούς από μακρυά και έχω πάρει πολύτιμες πλρηροφορίες και ελπίζω κάτι να έχω δώσει κι εγώ. Βέβαια ανταλάσσουε και καμιά κουβεντα γενικότεοης θεματολογίας. Αλλά έχει καταντήσει κουραστικό κάποιοι να θέλουν να επιβάλλουν το εγώ τους πάνω στους υπόλοιπους.

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #131 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 11:27:15 πμ »
φιλε dtg, ευχαριστω για την απαντηση, αλλα μη τα παιρνεις κι εσυ τοσο σοβαρα τα πραγματα. πλακιτσα γινεται δε το βλεπεις. σιγα τωρα μη μπορει καποιος να σου επιβαλει το εγω του στο χομπυ σου. για παραδειγμα, οπως ειπες κι εσυ, αν πας στις προηγουμενες σελιδες, ευκολα το διαπιστωνει καποιος. τι θες και δε θα το βρεις. σα να μην εχεις και πολυ αδικο τελικα. αλλα στο ξαναλεω πλακα γινεται.
τελος κι απο μενα

Αποσυνδεδεμένος dtg

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #132 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 11:37:01 πμ »
Σόρρυ νόμια πως εσύ το πήρες σοβαρά και δεν ήθελα να δημιουργήσω παρεξηγήσεις, κυρίως σε άτομα που 'εστω κι αν δε γνωρίζω προσωπικά η διαίσθησή μου μου λέει ότι τα εκτιμώ. Απλώς ήθελα να πω μερικά πράγματα που απασχολούν κόσμο σε συζητήσεις (προσωπικ΄ς, με μέιλ, πμ κλπ) και είπα και λίγα. Και φυσικά δεν αναφέροαο μόνο σε μια ορισμένη ομάδα ή ιδιότητα αλλά σε όλους (ακόμα και σε μένα). ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ.

Tags: