μπραβο παιδια, μια χαρα το λυσατε το θεμα. εχω αποριες και μια προταση. για να μη σας σκοτισω με τις αποριες μου, θα σας πω τη προταση που εχω.
ελατε να κατσουμε σ ενα τραπεζι ολοι οι συλλογοι και να κανουμε εναν συλλογο, πραγματικα πανελληνιο. θα επιλεξουμε, ολα τα μελη ολων των συλλογων, 5 χρειαζονται, 7, δε ξερω, ανθρωπους που μας εμπνεουν εμπιστοσυνη και για αρχη θα στρωσουμε κωλο να στησουμε δυο εκθεσεις. μια στην αθηνα και μια περιφερομενη, του ιδιου βεληνεκους και οι δυο.και πολλα αλλα.
και επειδη διαβαζω εδω και τρεις μερες, για συλλογους του κωλου, ανακοινωσεις με αρχιδια, για βλαχοδημαρχους, για καρεκλες, μεχρι συνταγες ειδα. ελατε λοιπον να το συζητησουμε και να το ΚΑΝΟΥΜΕ. να δουμε επιτελους, ποιοι ειναι αγκαλια με τις καρεκλες τους και δε τις αφηνουν, ποιοι ειναι συνδικαλιστες οι παραγοντες και πολλα αλλα.
αυτα προς το παρρον. να ξεκαθαρισω μονο οτι προσωπικα δεν θελω να ειμαι ουτε στους 5 ουτε στους 7 ουτε στους 107. δεσμευομαι ομως να κανω και να προσφερω οτι μου ζητηθει, αρκει να αφορα το μοντελισμο.
εδω ειναι η πραγματικη προκληση η πηδημα, και για να μη το ξεχασω απαραιτητα σ αυτη τη προσπαθεια ειναι καποιος να εχει αυτα που λεει η ανακοινωση...
κκ
ΥΓ
εννοειται και το mc μεσα