ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛʼς Ε; Ε;
Παρά του ότι αργώ απελπιστικά να αρχίσω νέο μοντέλο από τον σωρό, όχι, δεν πουλάω τίποτε από τη συλλογή. Τα πιό πολλά τα πήρα χρόνια τώρα και ξέρω ότι δεν πρόκειται να τα ξανα-αποκτήσω, ιδίως με τις σημερινές συνθήκες που οικονομικά με έχουν σχεδόν καταστρέψει. Πάει καιρός από τότε που αγόρασα το τελευταίο κιτ.....
Θα έλεγα να ρίξεις μία ματιά στο site του καλού μου φίλου Scott Alexander (Atomic city) Μήπως και έχει κάποιο διαθέσιμο. Κάνει από καιρού εις καιρόν κάποια παραγωγή εκ νέου.
http://www.atomiccitymodels.com Γράψε του ένα Ε-Mail.
Είναι βέβαια πηγμένος κυριολεκτικά στο να παραδώσει το Aries σε 1/6 και τα μεγάλα Discovery, από χρόνια τώρα. Κάνει εκπληκτικά μοντέλα αλλά αργεί απελπιστικά. Να φανταστείς έχω παραγγείλει εδώ και 3 χρόνια ένα Moonbus σε διπλάσιο μέγεθος από το Moebius και ακόμα είναι στη μέση....
Επίσης, με την ευκαιρία αυτού του διαλόγου ξαναπήρα επαφή με τον Larson, συνέχισε να κάνει μοντέλα και έχει μάλιστα διευρύνει την γκάμα του σε καλές τιμές, αλλά δεν τα παρουσιάζει σε ιστοσελίδα. Γράψε του στο E-Mail: Chris Larson [mailto:cl2012@yahoo.com] Ενδεικτικά παραθέτω:
<Space 1999>
Ultraprobe Capsule 4 1/2" long $50.00
Sidon Ship 3" $10.00
Psychon Ship 3" $10.00
Moon Buggy 2" $10.00
Dorcon Probe 2" $10.00
Glider 4 1/4" $20.00
The Dorcon Imperial Ship 3" $10.00
Arra Shuttle Space Ship 3" $10.00
Taybors Gun 5" $10.00
Taybors Space Ship 3" wide by 4" long $40.00
Altares Ship 11" long N/A
Blakes 7 Liberator Model Kit 3" $10.00
Scorpio N/A
Έχει και για πολλά άλλα θέματα (Battlestar Galactica, Star Trek, Star Wars κλπ).
Αυτά, για ότι χρειαστείς στη διάθεσή σου,
Γιάννης