0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιωργο πολυ ομορφη δουλεια μεχρι τωρα περιμενουμε συντομα update,,.Θα σε παρακολουθω στενα ,,εχω ενα ιδιο στο στοκ μου και ειναι στα αμεσα σχεδια μου για κατασκευη οποτε θα παιρνω ιδεες απο την κατασκευη σου...μπραβο και παλι.
Πολύ όμορφο Γιώργο!Σπάνιο θέμα-ειδικά με τόσο ψιψιψόνια,αναμένουμε,καλή συνέχεια!
Πολύ καλή δουλειά στο κοπκιτ!!! ʼντε να προχωρά!!
Γιωργο εξαιρετική δουλεια!!! Θα ηθελα να σε ρωτήσω,πρωτον το χρωμα στους διακόπτες τοσο συμμετρικά πως το εβαλες,με οδοντογλιφίδα?Και δευτερον,τους διακόπτες απο το ΦΠ πως τους εδωσες τοσο ρεαλιστικό σχημα σε αυτό το μεγεθος?Ευχαριστώ!
Νικο σ'ευχαριστω πολυ!Το μυστικο ειναι να μη βιαζεσαι και λεπτο πινελο,000-00000,καλης ποιοτητας.Για τους διακοπτες πραγματικα ''εβγαλα''τα ματια μου,γιατι ενω βλεπω πολυ καλα ,για να κανεις τοσο μικρες λεπτομερειες και αετος να εισαι αν δε φορας ''ματογυαλια''δεν γινεται τιποτα.
Πολυ καλη δουλεια Γιωργο και πολυ ομορφες και ρεαλιστικες οι λεπτομερειες που εχεις προσθεσει!
Φοβερα παει Γιωργο πανεμορφο πανεμορφο πανεμορφο...για προχωρα που ανυπομονω να δω κι αλλο
Tο πιλοτηριο σου δειχνει τοσο χαοτικο οσο και το πραγματικο!Θαυμαζω την υπομονη σου και την επιμονη σου.Ποια αραβικη χωρα διαλεξες τελικα?
Πολυ ομορφο μεχρι εδω φιλε!!!
Πολύ όμορο το κοκπιτ Γιώργο. Και φυσικά και το κάθισμα!Πάντως το α/φος έχει πολλές ωραίες παραλλαγές!
Πολύ όμορφη δουλειά μέχρι τώρα. Θα το παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή μιας και είναι στα μελλοντικά μου project. Αν είναι εύκολο και υπάρχει θα εκτιμούσα πολύ να μου έστελνε κάποιος φίλος, σε πμ για να μην spamαρουμε εδώ, προφίλ με παραλλαγές του εν' λόγω αεροσκάφους. Και πάλι πολύ καλή δουλειά ως τώρα.