Αποστολέας Θέμα: Περιοδικό MODELTIME  (Αναγνώστηκε 2441 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rafael

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Περιοδικό MODELTIME
« στις: Ιουνίου 12, 2005, 08:02:38 μμ »
Το MODELTIME αναστήθηκε! Προχθές πήρα το νέο τεύχος που κυκλοφόρησε υπό νέα διεύθυνση.
Το περιοδικό είναι σχεδόν ίδιο με το παλιο MODELTIME, έχει πάρα πολλές διαφημίσεις (αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό), αλλά το πρώτο τεύχος ήταν σχεδόν αδίαφορο για τους μοντελιστές του στατικού αφού πάνω από τα 2/3 της ύλης ήταν αφιερωμένα στα R/C .
Επίσης ο νέος εκδότης / διευθυντής δεν θεώρησε αναγκαίο να περιλάβει ένα editorial για να δώσει το στίγμα του "νέου" περιοδικού, συνεπώς ό,τι καταλάβει κανείς από αυτό που παίρνει στα χέρια του.
Προσωπικά θα πάρω και το δεύτερο τεύχος, αν είναι το ίδιο με το πρώτο θα είναι και το τελευταίο.
ΡΑΦΑΗΛ ΛΙΣΜΑΝΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθήνα, Ζωγράφου
  • Αθήνα, Ζωγράφου
MODELTIME
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 12, 2005, 08:16:29 μμ »
Πολύ ενδιαφέρον. Το Model Time θυμάμαι ήταν απο τα πίο πλήρη περιοδικά στην κατηγορία του και είχε πολλές σελίδες αφιερωμένες στα στατικά. Τώρα αν πράγματι συνεχίσει ν'αφιερώνει τόσες σελίδες στα R/C τότε καλή του τύχη! Εγώ δεν πρόκειται ν'αγοράσω ούτε το πρώτο, θα περιμένω να επανέλθει στο στατικό, αλλιώς...
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Αποσυνδεδεμένος SEIRIOS

• Οχι αλλο καρβουνο
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΛΦΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
MODELTIME
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 12, 2005, 10:01:00 μμ »
Εγω δεν το εχω παρει ποτε αλλα σαν νεος ισως το παρω να δω τι γραφει.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
MODELTIME
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 13, 2005, 12:55:34 πμ »
Έμενα έτυχε να πέσει στα χέρια μου ένα τεύχος(5), όπου παρουσίαζε την 112ΠΜ και συγκεκριμένα τα Super Puma...Καλό μου φάνηκε...Τα ΄3/5 του περιοδικού ήταν και τότε για στατικό μοντελισμό και το υπόλοιπο για τηλεκατευθυνόμενα...Είδομεν... :!:

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
MODELTIME
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 13, 2005, 03:54:25 μμ »
Aν ειχε 2/3 στατικο σιγουρα θα το αγοραζα :!: ο Δημητροπουλος εφυγε?

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
MODELTIME
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 15, 2005, 06:00:15 μμ »
Αυτό που κυκλοφόρησε τώρα είναι όπως τα είπε ο Ραφαήλ...Μισό και μισό...Ο Δημητρόπουλος δε φαίνεται στη συντακτική ομάδα... 8)

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Αθήνα, Ζωγράφου
MODELTIME
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 15, 2005, 06:22:10 μμ »
Κανένας γνωστός στην συντακτική ομάδα?? λέει τίποτα αυτό το μισό??
Ανδρέας Αποστολόπουλος

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
MODELTIME
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 15, 2005, 08:28:08 μμ »
Κοίτα η βασική παρουσίαση είναι μία...Και μια φιγούρα για να γεμίσουμε σελίδες...Θεωρώ ότι μέχρι ενός σημείου είναι λογικό να μην έχει πολύ ύλη ακόμα ή τεχνικές ή κιτ φτιαγμένα... Αρχή είναι... Όπως είπε ο Ραφαήλ θα αποφασίσω στο επόμενο...
Από τους συντελεστές ρωτάς λάθος άνθρωπο... Δεν ξέρω ούτως ή άλλως κανέναν... :?

Αποσυνδεδεμένος Brutalos

• Scale 1/35
  • *
  • Αθήνα, Ζωγράφου
MODELTIME
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 16, 2005, 01:07:36 μμ »
Μάλιστα... ας ελπίσουμε πως στο επόμενο θα έχουμε βελτίωση!
Ανδρέας Αποστολόπουλος

Αποσυνδεδεμένος jimmypapgr

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ-ΒΟΛΟΣ
MODELTIME
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 27, 2005, 02:49:37 πμ »
Δημητρόπουλος και πάλι Δημητρόπουλος!!! Έλεος πλέον στην Ελλάδα. Ένας να βγάλει ένα σωστό περιοδικό δε θα υπάρξει! Ο Δημητρόπουλος πήγε να κάνει κάτι αλλά τον φάγανε τα κυκλώματα... Το πάλλαι ποτέ Modelling το θυμάστε; Περιοδικάρα! Το Model Expert είναι για παιδάκια. Θεματολογία άκυρη και κατασκευές κάτω του μετρίου, δυστυχώς. Λες και βλέπεις ντοκυματέρ στη ΝΕΤ. Καμία αμεσότητα. Κακά τα ψέματα, οι "έμπειροι" μοντελιστές (δηλαδή άνω των 40 χρονών και βάλε) άρχισαν να βαριούνται ή δεν θέλουν πλέον να ασχολούνται με τη διάδοση του χόμπυ! Όλοι εμείς οι νέοι (σε ηλικία και όχι κατ'ανάγκη σε εμπειρία) πρέπει να διαδώσουμε το χόμπυ. Τώρα που το σκέφτομαι κι εγώ ο ίδιος συμμετέχω σε αυτή τη ΜΙΖΕΡΙΑ. Σε πόσες εκθέσεις μοντελισμού πήγαμε φέτος; Σε πόσα εγκαίνια "μοντελάδικων"; Πού πήγαν οι παλιές καλές εποχές που πήγαινες στο μαγαζί και έπινες καφέ με τον ιδιοκτήτη; Κι αυτή η IPMS-Ελλάδος αγρόν αγόραζε! Νοιάζονται μόνο για το ποιος θα είναι στο Δ.Σ. Κι όσο για την έκθεση-διαγωνισμό που διοργανώνουν...το επίπεδο των κατασκευών εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων είναι χαμηλότατο. Μοντελάρετε γιατί χανόμαστε!!!!
Παπαδάκος Δημήτρης

PHABULOUS PHANTOMS

Tags: