Αποστολέας Θέμα: Einheits-Diesel kfz61 Radio truck (IBG 1/35)  (Αναγνώστηκε 1183 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Karl-Heinz

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Einheits-Diesel kfz61 Radio truck (IBG 1/35)
« στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 07:52:02 μμ »
Φιλοι μου γεια σας. Επιτελους κυκλοφορησε σε πλαστικο το συγκεκριμενο μοντελο, ομως εντελως αδειο.
Το εσωτερικο κυκλοφορει απο την ιδια εταιρεια ξεχωριστα σε τιμη ακριβοτερη απο το μοντελο (γυρω στα
40 ευρω αν δεν κανω λαθος).
Απο την στιγμη που δεν ηθελα να μπω στην διαδικασια να κοψω πορτες, να ανοιξω παραθυρα κτλ. εφτιαξα
μονος μου το εσωτερικο και ενας λογος που δεν σκονισα τα τζαμια ηταν για να φαινεται οσο το δυνατον
περισσοτερο.Απο το κιτ απουσιαζουν οι υαλοκαθαριστηρες.. Βαφτηκε με Tamiya, περαστηκε με τρια wash
και τελος με σκονες MIG.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
Απ: Einheits-Diesel kfz61 Radio truck (IBG 1/35)
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2011, 04:25:32 μμ »
Ο γνωστος sdkfzλογος ξαναχτυπα με ακομα ενα ασυνηθιστο θεμα!Δανη πολυ ωραιο το μοντελο με διακριτικες φθορες και σκονισματα,ωραιο βαψιμο και γενικα προσεγμενη δουλεια.Ιστορικα για να ειμαι ειλικρινης δεν γνωριζω πολλα πραγματα για το συγκεκριμενο οχημα.Θα προτεινα να σκονισεις εστω και λιγο τα τζαμια για να δεσει το συνολο.Δε μου λες εχει καλη εφαρμογη?Απο τοτε που το ειδα στο ραφι το ζαχαρωνω! :mrgreen:Αν εχεις φωτο απο το εσωτερικο ανεβασε να δουμε.
Φιλικα  Γιωργος ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος Karl-Heinz

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Απ: Einheits-Diesel kfz61 Radio truck (IBG 1/35)
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 05:57:33 μμ »
Γιωργο γεια σου, σε ευχαριστω και καλως ηρθες στο Modelclub.
Το μοντελο αυτο εχει πολυπλοκο σασι αρκετα καλη ομως εφαρμογη, με μοναδικη εξαιρεση το παρμπριζ.
Η IBG, χρησιμοποιει το ιδιο κομματι με το κιτ του φορτηγου που εχει βγαλει, ομως στο radio truck ερχεται
πολυ ψηλα.Πρεπει να κοπουν σχεδον εντελως τα δυο οριζοντια πλαστικα που κρατουν τα τζαμια, δεν ειναι
παντως κατι δυσκολο για να γινει.
Φωτογραφια του εσωτερικου δυστυχως δεν εβγαλα (μεγαλο λαθος), θα προσπαθησω ομως να βγαλω με
πολυ κοντινη ληψη απο καποιο τζαμι. Αν βγει καλη θα την παρουσιασω. ::salut::

Tags: