Αποστολέας Θέμα: Μικροί Ήρωες  (Αναγνώστηκε 4047 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
Απ: Μικροί Ήρωες
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 05:23:43 μμ »
 ::salut::
Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά, όσο αφορά τα επιμέρους στοιχεία!!!
Μένω στα "προσφυγικά" της Φιλαδέλφειας, και όντως, για εμένα, αρχίζει και αποδίδει κάτι από τον αέρα της παλιάς γειτονιάς.
Κάποια θεματάκια, υπάρχουν, αλλά σίγουρα, είναι καλή δουλειά!!!!!

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 10:58:22 μμ »
σε ευχαριστώ Voroshilov,είμαστε γειτονάκια λοιπόν ,εγω απο νεα ιωνια.αν μπορείς πές μου σε παρακαλώ αυτά τα θεματάκια ετσι ώστε να τα καλύψω και να διορθώσω οτι μπορώ ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2011, 11:01:21 μμ »
DIM57  ::salut:: ::salut:: ::salut:: :)
πες μου αν μπορείς πως θα μπορούσα και τι για να αποδώσω καλύτερα το διόραμα ,ετσι ώστε να εχει περισσότερη αληθοφάνεια,σας ευχαριστώ όλους ::salut::

Αποσυνδεδεμένος DIM57

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 04:38:30 μμ »
DIM57  ::salut:: ::salut:: ::salut:: :)
πες μου αν μπορείς πως θα μπορούσα και τι για να αποδώσω καλύτερα το διόραμα ,ετσι ώστε να εχει περισσότερη αληθοφάνεια,σας ευχαριστώ όλους ::salut::

μη χολοσκας με τετοια ουτε βεβαια υπαρχουν θεωριες που θα βοηθησουν να γινεις καλος με τη μια,αλλα και παλι θα ηταν μασημενη τροφη
η βελτιωση θα ερθει με τη δουλεια,προσπαθησε να "αργεις",καθε προτζεκτ,διορθωνοντας και ξαναδιορθωνοντας,επιμενοντας στη λεπτομερεια και σε ..οτι δεν ικανοποιει εσενα,πειραματισου,με οτι βλεπεις εδω στο φορουμ,και σε αλλα σαιτς,ειτε προμηθευσου καποιο how to  εντυπο με τεχνικες,κοιτα δουλειες που σου αρεσουν και προσπαθησε να" μαντεψεις'" το πως το εκανε ο δημιουργος,αν δεν μπορεις....τοτε ρωτα συγκεκριμμενα πραγματα και προπαντων οσο σε χαροποιει δουλευε......
και οπως ειδες καθε φορα θα εισαι και πιο καλος 

μιας πενταρας γνωμη στα .....ελληνικα ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2011, 09:40:58 μμ »
 ::salut::DIM57
 :)

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2011, 10:27:08 πμ »
 ::salut::
Έλα ρε γείτονα!!!!
Με μια βόλτα στα σπιτάκια, εκεί στο κέντρο πίσω από τον σταθμό, ή προς Περισσό μεριά (Σαφράπολη κ.λ.π.), θα διαπιστώσεις, ότι έχεις πιάσει το πνεύμα!!! Αυτές οι περιοχές, κατά 90%, έχουν μείνει σχεδόν ίδιες (όσο αφορά τα κτήρια, τις αυλές, τις μάντρες, το πλάτος των δρόμων, το πνεύμα της γειτονιάς κ.λ.π.).
Όσο για τα γενικά, ο φίλος DIM, με κάλυψε απόλυτα!!!
Προχώρα ακάθεκτος, όπως είσαι και σιγά- σιγά θα κάνεις άλματα!!!!

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2011, 10:50:07 μμ »
Voroshilov θα προσπαθήσω αυτό είναι υπόσχεση στον εαυτό μου και σε όλους σας φίλοι μου ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 20, 2012, 12:12:38 μμ »
καλησπέρα σας ύστερα απο απουσία λόγω οικογενειακού θέματος,(ο πατέρας μου ξεκουράστηκε).....ήρθα ξανά στην παρέα σας.
παραθέτω μερικές φωτογραφίες απο την συνέχεια του διοράματος...περιμένοντας τα σχολιά σας και τις παρατηρήσεις σας....:)

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size.

μένουν οι φιγούρες.... να είστε καλά,την καλησπέρα μου:)

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 20, 2012, 12:18:19 μμ »
Καταρχάς, συλλυπητήρια για τον πατέρα σου.

Οι φωτογραφίες σου με ταξίδεψαν σε άλλες εποχές.  Ειδικά αυτές που έχεις τραβήξει στο φυσικό φως με φόντο τα φύλλα των δέντρων!
Ανυπομονώ να το δω τελειωμένο και από κοντά στην έκθεση.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 20, 2012, 12:20:39 μμ »
σε ευχαριστώ giwrgosd :)
εχω δουλίτσα ακόμη όσον αφορά τις φιγούρες..θα το παλέψω όσο γίνεται να βγεί όσο το δυνατόν αληθοφανές

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 20, 2012, 12:41:01 μμ »
Να γράψω πρώτα πως σε καμμιά περίπτωση δεν θα μπορούσα να φτιάξω κάτι ανάλογο. Συγχαρητήρια γαι την εξαιρετική προσπάθεια.
Μερικές παρατηρήσεις............

Δείχνεις ένα διόροφο γωνιακό σπίτι.Έχει πόρτα και ένα καταστραμένο παράθυρο.Αν το σπίτι ήταν ακέραιο,θα πρέπει να "έβγαινε" μέσα στον δρόμο.Κάτι δεν πάει καλά εκεί.........
Η πινακίδα της οδού, είναι ανάμεσα στην πόρτα και το παράθυρο.Κανονικά νομίζω πως θα έπρεπε να είναι στην γωνιά του τοίχου,που όμως δεν υπάρχει στην κατασκευή σου.
Ο γυάλινος "γλόμπος" μου φαίνεται πολύ μεγάλος (ίσως κάνω λάθος) αλλά σίγουρα πολύ καθαρός.
Η ανοιχτή πόρτα της καρότσας του φορτηγού είναι ανοιχτή, βούτυρο στο ψωμί των σαλταδόρων........
Λατρευω τις φρατζόλες............και την γάτα......

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 20, 2012, 12:53:37 μμ »
σε ευχαριστώ nick2
όσον αφορά το παράθυρο ναι εχω ενα θεματακι ,ειπα να το καλύψω με φυλλώματα...δεν το εχω τελειώσει ακόμη εκείνο το σημείο ,ίσως το κλείσω με στόκο ,θα δώ...
το διόροφο ήθελα να δείχνει την εγκατάλειψη....
όσον αφορά την πινακίδα...ναι οταν την τοποθετούσα μου φάνηκε καλό ως ιδέα το σημείο....αν φαίνεται πολύ λάθος να το διορθώσω..
και οι δυο γλόμποι είναι μια χαρά στο μέγεθος ,απο τραινάδικο...τους προμηθεύτικα ,οπότες έψαξα αρκετά για να βρώ να ταιριάζουν....
ίσως βάλω τον σπίθα και τον γιώργο να ορμάνε με φρατζόλα ο μεν με  φτυάρι ο δε στους γερμανούς...αχαχαχχαχα

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 20, 2012, 01:01:07 μμ »
 Δεν κάνω καμμιά πρόταση περί διόρθωσης.Εσύ αποφασίζεις αν και τί θα κάνεις.

Το διόροφο δείχνει εγκατάλειψη.Αν όμως ήταν ολόκληρο (που κάποτε πριν τον πόλεμο σίγουρα ήταν) η άκρη του θα ήταν στην μέση του δρόμου........Πιστεύω είναι μεγάλο κτήριο για το οικόπεδο που έχει........ :D

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 20, 2012, 01:14:19 μμ »
το φανταζόμουν το κτίριο,με την γωνία του ακριβώς εκεί που κανει γωνία το πεζοδρόμιο.....εντάξει ίσως σε ύψος να ήταν μεγάλο...αλλά σε μήκος όχι...άλλωστε η σκέψη μου ήταν να δημιουργήσω γειτονιά και όχι ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας..οπου τα κτίρια όντως ήταν και είναι αρκετά μεγάλα με όγκο και στύλ...γι'αυτό και δεν έφτιαξα δρόμο που να εχει την υποδομή για τραμ η οτιδήποτε άλλο.....

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 20, 2012, 08:14:45 μμ »
Εγώ θα σου πω ότι, παρακολουθώντας τις δουλειές σου, καταφέρνεις και βγάζεις μία νοσταλγία, που εμένα μ΄ αρέσει πάρα πολύ. Επίσης βλέπω ότι έχεις βελτιώσει πολύ τις τεχνικές σου.

Σκηνοθετικά (στο στήσιμο των στοιχείων) είναι κάποιες λεπτομέρειες που συν τω χρόνω θα τις διορθώνεις από μόνος σου νωρίτερα, όλα είναι θέμα εμπειρίας.
Πάντως την εικόνα που θέλεις να βγάλεις από μέσα σου, εμένα μου τη δίνεις.
Εύχομαι καλή συνέχεια.

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος nouihl

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #40 στις: Μαΐου 20, 2012, 09:35:15 μμ »
philio μου ,σε ευχαριστώ για όλα
αν και απείχα για αρκετό διάστημα ,να ξέρετε πως ήμουν και πλάι σας ,εστω και αν δεν εκανα αισθητή την παρουσία μου.καλό βραδάκι

Tags: