Αποστολέας Θέμα: HH/MH-60G PAVE HAWK 1/35 ACADEMY  (Αναγνώστηκε 10263 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nasos77

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
Απ: HH/MH-60G PAVE HAWK 1/35 ACADEMY
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 02, 2012, 08:52:24 μμ »
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ dsk!
Μοντελισταράς δεν είμαι... επιμονή, υπομονή και την τύχη του αρχάριου έχω, που ελπίζω να με συνοδεύει μέχρι να τελειώσω!
Ο Λάμπρος ανήκει σε άλλη συνομοταξία... κανονική γραμμή παραγωγής! :mrgreen:

Και στις διακοπές που λες οτι θα πέσει αραλίκι και άρα δεν θα υπάρχει πρόοδος στο μοντέλο.. , προσωπικά μακάρι να μπορούσα στις διακοπές να ασχολιόμουν 24 ωρες με μοντελα.. Αυτό θα ήταν αραλίκι, κυριως πνευματικο/ψυχικό..

Αχ... αυτό θέλω κι εγώ!  :D σσσ... μην μ' ακούσει η γυναίκα (μέλλουσα)! ::haushalt_001::
Η αλήθεια είναι ότι με στηρίζει και στο χόμπι μου! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 02, 2012, 10:55:13 μμ »
Μας δουλεύεις!Έχεις κάνει τόση καλή δουλειά και λες ότι είσαι αρχάριος?Δλδ αν παλιώσεις τι θα φτιάχνεις?????

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 02, 2012, 11:04:32 μμ »
Μας δουλεύεις!Έχεις κάνει τόση καλή δουλειά και λες ότι είσαι αρχάριος?Δλδ αν παλιώσεις τι θα φτιάχνεις?????
Το κανονικό ελικόπτερο από ανακυκλώσιμα υλικά...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Νάσο ό,τι και να πούμε λίγο είναι.. Γύρνα το στα καράβια... Έχει εκεί πράμα να κάνεις  ::pop:: ::pop:: ::pop::

Αποσυνδεδεμένος nasos77

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 04, 2012, 09:14:16 μμ »
Ευχαριστώ! Οκ είμαι άπλα άπειρος! 8)

Το κανονικό ελικόπτερο από ανακυκλώσιμα υλικά...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Νάσο ό,τι και να πούμε λίγο είναι.. Γύρνα το στα καράβια... Έχει εκεί πράμα να κάνεις  ::pop:: ::pop:: ::pop::

Το έχω σκεφτεί... μ΄αρέσουν! :wink:

Κάτι που είχα ρωτήσει παλιότερα:
Στη φωτο με την ουρά, ψηλά φαίνονται μολυβιές, εκεί πρέπει να μπει σίτα. Προσοχή όχι πλεχτή. Το βελτιωτικό της Eduard δεν δίνει για το συγκεκριμένο σημείο. Το μέγεθος της πλέξης πρέπει να είναι ίδιο με αυτό που φαίνεται στο κάτω μέρος της φωτο. Πως θα καταλάβω το μέγεθος που χρειάζομαι. Η Eduard για παράδειγμα στην ιστοσελίδα της λέει αυτή είναι 2x2, 4x4 κλπ. Τι σημαίνει αυτό?

Επειδή αυτή την εποχή παραθερίζω σχετικά κοντά στη συμπρωτεύουσα έλεγα μήπως βρω τίποτα εκεί.
Επίσης κανάς Θεσσαλονικιός που έχει τίποτα περισσεύματα? :D

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Re: HH/MH-60G PAVE HAWK 1/35 ACADEMY
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 04, 2012, 10:49:05 μμ »
Νασο καλησπερα. Το 2Χ2 ειναι η διασταση του καρε σε χιλιοστα λογικα. Αλλα το μεγεθος που αναφερεις ειναι μεγαλο για την κλιμακα.

Δυστηχως δεν ξερω περρισοτερα για να σε βοηθησω

Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος nasos77

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 09, 2012, 09:49:12 μμ »
Νασο καλησπερα. Το 2Χ2 ειναι η διασταση του καρε σε χιλιοστα λογικα. Αλλα το μεγεθος που αναφερεις ειναι μεγαλο για την κλιμακα.
Δυστηχως δεν ξερω περρισοτερα για να σε βοηθησω

Νίκο φίλε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! ::handshake::

Τελικά απευθύνθηκα μέσω email στην Eduard και απάντησαν σχετικά γρήγορα.
Η απάντηση τους λοιπόν ήταν ότι το 4x4, 6x6 κτλ αναφέρεται στα χιλιοστά του χιλιοστού της κάθε πλευράς από κάθε μικροσκοπικό τετραγωνάκι, ρόμβο, εξάγωνο ή όποιο άλλο σχήμα έχει το πλέγμα! Για παράδειγμα το 4x4 είναι 0.4mm x 0.4mm, κάθε τετράγωνη τρυπούλα! Για την ιστορία είναι το σωστό για να χρησιμοποιήσω και... το παρήγγειλα!

Το αναφέρω σε περίπτωση που είχε και κάποιος άλλος την απορία! Και για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα!

::salut::

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 09, 2012, 09:53:50 μμ »

Η απάντηση τους λοιπόν ήταν ότι το 4x4, 6x6 κτλ αναφέρεται στα χιλιοστά του χιλιοστού της κάθε πλευράς από κάθε μικροσκοπικό τετραγωνάκι, ρόμβο, εξάγωνο ή όποιο άλλο σχήμα έχει το πλέγμα! Για παράδειγμα το 4x4 είναι 0.4mm x 0.4mm, κάθε τετράγωνη τρυπούλα!

Sorry για το σπαμ αλλά αυτό είναι δέκατο του χιλιοστού :wink:

Με έπιασε το μηχανολογικό μου δαιμόνιο γαρ :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος nasos77

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 09, 2012, 09:58:45 μμ »
Είπα να το κάνω πιο λιανά που λέμε! :wink:

Tags: hh/mh-60g pave hawk