Δεν ήξερα πως να το ξεκινήσω! Θα έγραφα λόγια δακρύβρεχτα απ'' την συγκίνηση που θα συμμετάσχω στο φόρουμ με μια κατασκευή, μετά από χρόνια απραξίας, που παίδευε το μυαλό μου όμως επίσης για χρόνια! Αλλά δεν...
Λοιπόν, το kit, τα βελτιωτικά και το πλήρωμα είναι αυτά...

Για το μοντέλο τι να πω... θα ήταν ένα τέλειο 72αρι, ένα πολύ καλό 48αρι, αλλά για 35αρι... μετριότατο! Λάθη, παραλείψεις και μια γράμμωση, ειδικά στο κάτω μέρος... κάτι δεν πάει καλά με το καλούπι μάλλον! Όλα αυτά θα προσπαθήσω να διορθώσω!
Για τα βελτιωτικά... εντάξει τι να πω... τέλεια! Είναι πολλά τα λεφτά όμως!!! Ειδικά αν τα πάρεις κατευθείαν από εξωτερικό. Κλείνουν αρκετές «τρύπες», μένουν όμως άλλες τόσες... οκ οκ θα φτιάξω και μόνος μου!

Ομοίως και για τις φιγούρες. Δεν είχα ξανά πιάσει τέτοιο πράγμα στα χέρια και έμεινα με το στόμα ανοιχτό!
Τι άλλο, τι άλλο... α ναι, το τελειωμένο μοντέλο (ελπίζω να μην με τελειώσει πρώτο) θα τοποθετηθεί σε διόραμα με επιπλέον φιγούρες και το κατάλληλο σκηνικό! Όλα αυτά σε βαααάθος χρόνου! Θα πάει πολύ αργά! Οπότε οι βιαστικοί του φόρουμ δεν θα εισακουστούν!

Θα εισακουστούν όμως οι παρατηρήσεις, τα σχόλια, οι συμβουλές που θα ζητήσω ούτως ή άλλως καθώς τα πράγματα θα είναι δύσκολα (δεν διαθέτω μεγάλη εμπειρία)... αλλά γουστάρω!!!
Για το τέλος δεν ξέρω αν είναι σωστό... οι διαχειριστές ας με διορθώσουν αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γρηγόρη από το GE HOBBIES που μου έστειλε πολύ γρήγορα αυτά που του ζήτησα! Επίσης ευχαριστώ το διαχειριστή μας Αrcadio για την βοήθεια του στην αναζήτηση ενός απ' τα βελτιωτικά!
Προς το παρόν καληνύχτα σας... και καλό μηνά!