Προς όλους τους μοντελίζοντες Ελληνικά αεροσκάφη:
Η IPMS Ελλάδος, συμμετέχει στις εκδηλώσεις «Αείν Υψικρατείν» της Πολεμικής Αεροπορίας, επ' ευκαιρία των 100 χρόνων της.
Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, η Π.Α., προσκαλεί 20 μοντελιστές (μέλη ή όχι της Ένωσης) στην επίσημη εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011, στο θέατρο Badminton, στις 19.00. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των προσκλήσεων (δύο άτομα η κάθε μία), θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΗ σειρά προτεραιότητας. Συνεπώς, όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να μου στείλει ΠΜ (με τίτλο: Πρόσκληση Π.Α.) Παρακαλώ το ΠΜ να περιλαμβάνει (το πραγματικό) ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο ή e-mail επικοινωνίας, καθώς και το όνομα του/της συνοδού (αν πρόκειται να συνοδεύεστε), το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, προκειμένου να ενημερώσουμε τους αρμόδιους της Π.Α. Είναι αυτονόητο, ότι (λόγω του επίσημου χαρακτήρα της εκδήλωσης), μετά την παραπάνω ημερομηνία, ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές άλλες αιτήσεις.
Οι προσκλήσεις θα παραδοθούν από εμένα (ή άλλο μέλος του ΔΣ), είτε στο καφέ το Σάββατο 12.00 - 14.00, είτε τη Δευτέρα, στην είσοδο του θεάτρου από 18.00 έως 18.30
Επιπλέον, στα πλαίσια της ίδιας εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί «μίνι» έκθεση μοντέλων αεροσκαφών και οχημάτων, με σήματα της Π.Α. Συνεπώς, όσοι εξ ημών προτίθενται να επιδείξουν τα μοντέλα τους , παρακαλώ, να μου στείλουν επίσης ΠΜ, (με τίτλο «έκθεση Π.Α.»). Μάλιστα μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους, μπορούν να εκτεθούν και αεροσκάφη που υπηρέτησαν σε Ελληνικές μοίρες υπό βρετανικό έλεγχο στον ΒΠΠ), πολιτικά αεροσκάφη (ΤΑΕ, Ολυμπιακή, Aegean), καθώς και οχήματα εξυπηρέτησης αεροσκαφών καθώς και οχήματα εξυπηρέτησης αεροσκαφών, μεταφοράς, φρούρησης αεροδρομίων (Μ8, Αύρες, κλπ). Τα μοντέλα αυτά, ΔΕΝ χρειάζεται να είναι "υπερμοντέλα", οπότε όσοι έχετε αεροπλάνα (ή οχήματα) με Ελληνικά χρώματα είστε ευπρόσδεκτοι.
Η παράδοση των μοντέλων θα γίνει στο θέατρο Badminton από την Κυριακή το απόγευμα 19.00 έως 21.00), μέχρι και την Δευτέρα το μεσημέρι (11.00 - 14.00), ενώ η επιστροφή τους, θα γίνει την Τρίτη, το απόγευμα από τις 17.00 έως τις 19.00.
Σημειώνω ότι τα μοντέλα, θα είναι προφυλαγμένα σε προθήκες, καθ' όλη τη διάρκεια του «δανεισμού» τους στην Π.Α.
Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση ΔΕΝ απαιτείται δανεισμός μοντέλου (φυσικά αυτό, ισχύει και αντίστροφα: ο δανεισμός μοντέλου ΔΕΝ εξασφαλίζει συμμετοχή στην εκδήλωση)
ΔΚ