0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και ταχύτητα και ποιότητα. ʼλλη μια φορά ένα μεγάλο ::salut::μπράβο
Λάμπρο πάρα πολύ καλό το δελταπτέρυγο
Όταν κάποια στιγμή πάρεις αερογράφο πέρασε τα όλα ένα ελαφρύ βερνίκι ματ για να γίνουν λίγο περισσότερο semigloss προς ματ.Είναι το μόνο που με ενοχλεί που τα κανείς με πινέλο.Δε σου φεύγει αυτή η γυαλάδα του gloss που περνάς από κάτω για τα αυτοκόλλητα.
Βερνικι βαζεις το matt cote της humbrol σωστα??Εγω το εχω αραιωσει αρκετα το συγκεκριμενο.Γενικα παντως με τα βερνικια οι τονικοτητες αλλαζουν καπως...τουλαχιστον εγω αυτο παρατηρω,δηλαδη και matt που γινεται μετα δεν ειναι το ιδιο πριν το gloss.Αναγκαιο κακο παντως το gloss...χωρις αυτο no wash
Κούκλα και το F.1 Λάμπρο χίλιες μπύρες εεε χίλια μπραβο! Πολύ ομορφες φθορές.Οσο για την στεγνό πάνω στην υπερυψωμενη γράμμωση του F.1 δε το βλέπω στις φώτο..Τώρα αν κάποιος ψιράκιας στο ψάξει, θα δει ότι το βιάστηκες λίγο από κάτω.Γιατί φαίνεται η γραμμή της ένωσης του καλουπιού .Το Mirage 2000 σαν να έστρωσε τώρα
Πολυ ωραιες και οι 2 Γαλλιδες σου Λαμπρο, αλλα ειδικα το F1 ειναι φοβερο με τις φθορες του και μαλιστα να λαβουμε υποψιν οτι ειναι και με πινελο!!!Και φτιαχτηκανε και μπαμ μπαμ. Καλη συνεχεια και στα υπολοιπα. Θελω να δω το F-5
Διθέσιο χωρίς τις coca colas! Αυτό είναι!!
Γυμνό το πλαστικό ξεγελάει.Ισως να δοκίμαζες το σύστημα με το μαρκαδοράκι στις ενώσεις.(αντί για πρίμερ)
Δεν φτιαχνεις συχνα F-5.