Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα σας, με τιμά η γνώμη και το ενδιαφέρον σας

Δημήτρη, Μιχάλη20, Γιώργο, όντως το κιτ είναι χαμηλού επιπέδου και δοκίμασε αρκετά την υπομονή μου, τουλάχιστον έφυγε από το στοκ...

ʼλεξ, με αφετηρία το κιτ αυτό, ακόμα και OOB να πας, πάλι whatif θα φτιάξεις. Δυστυχώς δεν μπορεί να αναπαραστήσει πιστά ούτε το Sea Flanker που ευαγγελίζεται, ούτε κάποια άλλη (επιχειρησιακή ή μη) έκδοση του Flanker (ναι πινέλο είναι, εκτός από το βασικό "άσπρο" χρώμα που το ψέκασα σαν βάση-αστάρι)

Ελιξ-ίριε, Μιχάλη, το πινέλο έχει τα πλεονεκτήματά του (όπως και ο αερογράφος τα δικά του). Θεωρώ ότι με τις πενιχρές μου γνώσεις, σε αυτό το βάψιμο μάλλον με διευκόλυνε το πινέλο (ή τουλάχιστον με προβλημάτισε λιγότερο). Όσο για την τεχνική, Γιώργη δεν είναι βουντού, όλη τη δουλειά την κάνουν τα καπάκια μπύρας και αναψυκτικών (όπου αραιώνει - και κατά περίπτωση στεγνώνει - το χρώμα)

Γιάννη (giav) και Σταύρο, ελπίζω κάποτε να πλησιάσω το επίπεδο δουλειάς που έχετε παρουσιάσει

τα καλά σας λόγια είναι μια επιπλέον ώθηση

Γιάννη (Jet), παραμένεις Μαέστρος στην αγαπημένη μας κλίμακα (με την καθόλου μικρή σημαία), χαίρομαι όμως που συνεχίζουμε να την στηρίζουμε

Την καλημέρα μου σε όλους, και σας ευχαριστώ ξανά!