Αποστολέας Θέμα: P-40 Kittyhawk 1/72  (Αναγνώστηκε 817 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nasos3

• Scale 1/144
  • *
P-40 Kittyhawk 1/72
« στις: Αυγούστου 18, 2011, 01:49:10 μμ »
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ ΔΕΙΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: P-40 Kittyhawk 1/72
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 18, 2011, 11:09:16 μμ »
Heller είναι; Τα είχα ξεχάσει αυτά τα πελώρια πριτσίνια! Λοιπόν, για τρίτο μοντέλο σε βρίσκω μια χαρά. Το βάψιμο μου αρέσει, είσαι προσεκτικός και φαίνεται στις εξατμίσεις και την καλύπτρα. Επίσης τα σήματα έχουν κάτσει πολύ όμορφα αλλά λείπουν οι κόκκινοι κεντρικοί κύκλοι από τα εθνόσημα της ατράκτου. Παρατηρήσεις:

- Μπορείς να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις κολλήσεις σου, τα δύο μισά των πτερύγων αφήνουν κενά στο χείλος εκφυγής της δεξιάς πτέρυγας. Επίσης τα δύο μισά της ατράκτου έχουν κάνει σκαλοπάτι στο σημείο πάνω από την καλύπτρα, αυτό το αποφεύγεις με προσοχή κατά την κόλληση και δοκιμές εφαρμογής πρωτού κολλήσεις.
- Αν θες στο επόμενο μπορείς να στοκάρεις τις ενώσεις. Διάλεξε κάτι απλό, πχ ένα Spitfire MkΙΧ της Airfix που είναι νέο καλούπι και δε θα σε παιδέψει στην συναρμολόγιση, και πάρε στόκο και κάνε δοκιμές.
- Και τέλος, μπράβο που προσπαθείς, βάλτο αυτό στο ράφι και ξανακοίτα το σε ένα χρόνο και θα εκπλαγείς ευχάριστα. ΚΑΝΕΙΣ δε γεννήθηκε ξέροντας να φτιάχνει μοντέλα, το δικό μου τρίτο μοντέλο ήταν απλά ένα έτρωμα πνιγμένο στην UHU, όχι να το βάψω όπως εσύ!

Και τι έχουμε παρακαλώ για τη συνέχεια; Να προτείνω το καινούργιο καλούπι Spitfire MkI της Airfix που μαθαίνω πως είναι κουκλί;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος nasos3

• Scale 1/144
  • *
Απ: P-40 Kittyhawk 1/72
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 18, 2011, 11:52:06 μμ »
Σε ευχαριστω πολυ φιλε.κυριως για τις συμβουλες.ειναι της airfix το συγκεκριμενο.τωρα εχω να ετοιμασω 2 ακομα. Ενα α-7η corsair ii 1/72 της hobbyboss kai ena ah-64a apache 1/72 της academy. Δωρα της γυναικας βλεπεις. Θα κοιταξω ομως να προμηθευτω και το spitfire που μου προτεινεις. Kαι παλι σε ευχαριστω.

[modbreak]
Παράκληση - Δε γράφουμε το κειμενο μας με κεφαλαία γράμματα  ::salut::
[/modbreak]

Tags: