Αποστολέας Θέμα: Israeli Air Force Yearbook 2005  (Αναγνώστηκε 1155 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
Israeli Air Force Yearbook 2005
« στις: Ιουνίου 15, 2006, 10:31:22 μμ »

Mου κίνησε το ενδιαφέρον αφού τρελαίνομαι για τις αεροπορίες της Μ. Ανατολής και τις παραλλαγές τους. Και ειδικά αυτή που έχει δημιουργήσει ένα θρύλο γύρω απ'το όνομά της με τις επιτυχίες της στους πολέμους που έδρασε. Μόλις τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να εμφανίζονται εκδόσεις που την αφορούν αφού παλιότερα ηταν σπάνιο φαινόμενο να δει κανεις σε καποιο έντυπο φωτογραφία ισραηλινού αεροσκάφους. Το παρέλαβα σήμερα και για να προλάβω την ερώτηση για τη σύγκριση με το
HAF Yearbook του δικού μας Αντώνη Τσαγκαράτου: Πρόκειται αποκλειστικά για τον απολογισμό της δραστηριότητας της IAF για το 2005 με πληθώρα εντυπωσιακών φωτογραφιών και όχι για ένα έντυπο με ρεπορτάζ και αφιερώματα όπως το HAF Yearbook. Είναι δηλαδή ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται για φωτογραφικό υλικό και όχι να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Τα περιεχόμενά του και ένα δείγμα από τις φωτογραφίες του:

http://www.zahal.org/books/yearbook_2005.htm

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
Απ: Israeli Air Force Yearbook 2005
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 16, 2006, 05:45:41 μμ »
Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το HAF Yearbook για το ότι πρόκειται για έκδοση που καλύπτει όλα τα θέματα της ΠΑ και όχι απλά τον απολογισμό πεπραγμένων της χρονιάς. ʼλλωστε η "Special Projects" μας έχει προσφέρει τα καλύτερα φωτογραφικά λευκώματα με ελληνικά θέματα που έχουν εκδοθεί ποτέ και ποιος ξέρει άραγε τι μας επιφυλάσει για το μέλλον. Το Israeli Air Force Yearbook μου αρέσει για την ποσότητα και ποιότητα των φωτογραφιών του. Κι αυτό ήταν και το ζητούμενό μου από τη συγκεκριμένη έκδοση...   

Tags: