Εγώ εδώ που είμαι δεν έχω έρθει για διακοπές, αλλά πάνω κάτω είμαι μακριά από το σπίτι.
Το μεγάλο χρονικό διάστημα και ο πολύς ελεύθερος χρόνος αρχικά ήταν πολλά υποσχόμενες συνθήκες για μοντελάρισμα, να σκεφτείτε ότι πήρα μαζί μου 5 μοντέλα. Όταν ξεκίνησα λοιπόν το ταξίδι έπεσα με τα μούτρα στα καραβάκια μου, έχοντας κουβαλήσει σχεδόν όλο τον εξοπλισμό που θεωρούσα απαραίτητο, ακόμα και αερογράφους και σχετικά.
Στην διάρκεια, κάτι οι κλιματολογικές συνθήκες, κάτι η λαμαρινίαση, αλλά και το ότι δεν αισθανόμουν άνετα, όπως αντίστοιχα στο σπίτι, το παράτησα σιγά σιγά. Το τελειωτικό χτύπημα ήταν όταν ανακάλυψα ότι είχα ξεχάσει τα ψιλά μου γυαλόχαρτα σπίτι, και πιστέψτε με ότι είναι δύσκολο να βρεις γυαλόχαρτα στο Ομάν , την Κένυα και την Τανζανία άμα δεν ξέρεις που να πας ή δεν καταλαβαίνουν στα αγγλικά οι ντόπιοι. Από εκεί και μετά δεν ξανάπιασα το μοντέλο. Και γενικά και σε άλλα ταξίδια, σύντομα, μόνο συναρμολόγηση έκανα και δεν τελείωσα κανά μοντέλο.
Η θέση μου λοιπόν είναι ότι εγώ μακριά από την βολή του σπιτιού μου και του χώρου μου δεν μπορώ να τελειώσω μοντέλο, καμιά συναρμολόγηση και μέχρι εκεί.
Όσοι μπορείτε και το κάνετε είστε αξιέπαινοι και σας ζηλεύω...
Καλές διακοπές σε όλους, εγώ αυτή τη στιγμή χαζεύω τις απίστευτες παραλίες της Σομαλικής ακτής λίγα μίλια νότια του Μογκαντίσου....