Πριν από τρία χρόνια, καλοκαίρι, ξεκινάω μόνος για Αίγινα να βρω την οικογένεια. Βάζω το υπερMatrix στο πλοίο και λόγω μεγάλης ζέστης μπαίνω στο σαλόνι του πλοίου όπου είχε κλιματισμό. Τελευταίο δρομολόγιο καθημερινής, δεν είχε πολύ κόσμο, την αράζω σε ένα τραπέζι και χαζεύω το λιμάνι απ' έξω. Ακριβώς απέναντι στήνονται δύο κυρίες απροσδιορίστου ηλικίας (βάλε 600+ μηνών), ακριβώς κάτω από ένα σήμα που έλεγε πως απαγορεύεται το κάπνισμα, και αρχίζουν και καπνίζουν σα να μην υπάρχει αύριο. Ξεκινάει το πλοίο, κάνω υπομονή 10 λεπτά, μετά πάω στο μπαρ, παίρνω μία CocaCola, την κατεβάζω απνευστί, παίρνω μπλαζέ ύφος και τραβάω ένα ρέψιμο που θα έκανε και μοσάσαυρο να έρθει να μου υποβάλλει τα σέβη του.
Οι κυρίες έχουν μείνει κόκκαλο... Ερχεται ένας από το πλήρωμα και μου λέει "Βγείτε έξω κύριε, έχουμε πρόβλημα". Του απαντώ πως αν με θέλει έξω ας φωνάξει άλλους πέντε να με βγάλουν αν θέλουν, πως πουθενά δεν λέει πως απαγορεύεται το ρέψιμο ενώ οι κατσίκες γράφουν κανονικά την ταμπέλα και με λιβανίζουν την κάπνα τους και πως ναι, έχουμε πρόβλημα! Ο τύπος αποχωρεί, οι κατσίκες βγαίνουν έξω με ξυνισμένο ύφος και εγώ απόλαυσα το υπόλοιπο της διαδρομής χωρίς να τσούζουν τα μάτια μου.
Εν ολίγοις είναι θέμα σεβασμού. Σέβομαι εκεί που με σέβονται. Και εμένα μου αρέσει τρελλά το σεξ, δε νομίζω όμως να με έχετε δει σε ερωτικές περιπτύξεις στα τραπέζια του Lure...