Αποστολέας Θέμα: MELVIN UF6  (Αναγνώστηκε 1486 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
MELVIN UF6
« στις: Ιουλίου 23, 2011, 09:14:26 μμ »
Πρόκειται για ένα μπούστο  της  JMD Miniatures, που αγόρασα απο την τελευταία μου επίσκεψη στην Αθήνα.Ξεκίνησα να το βάφω για να ξεφύγω λίγο απο τα photo eched και τις ερπύστριες.το πρόσωπο είναι συνδυασμός ακρυλικών και λαδιών και παρ'όλο που είπα ότι δεν θα το πειράξω έβαλα μερικά ακόμη χρώματα. Ειλικρινά δεν περίμενα να το τελειώσω!...άρπεν κόλλεν δουλειά (το έβαψα σε 2 μέρες) στο πρώτο μπούστο που τελειώνω!...ευχαριστώ.

Click to see the original size.   Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: MELVIN UF6
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 23, 2011, 09:35:04 μμ »
Αν αυτό είναι άρπα-κόλλα, τότε εγώ είμαι ξανθός θεός της βόρειας μυθολογίας. Τι να λέμε, πες μου τώρα πως τις ρίγες στη μπλούζα τις έκανες με το χέρι και το πινέλο...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος DaNiS

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 23, 2011, 09:55:30 μμ »
Θανάση μπράβο το πρόσωπο φαίνεται πολύ εκφραστικό ! Και το σκουφί του πάρα πολύ όμορφο!
Καλά αυτό έγινε σε 2 μέρες??? Πολύ καλό !  ::salut::
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 23, 2011, 10:37:53 μμ »
Αν αυτό είναι άρπα-κόλλα, τότε εγώ είμαι ξανθός θεός της βόρειας μυθολογίας. Τι να λέμε, πες μου τώρα πως τις ρίγες στη μπλούζα τις έκανες με το χέρι και το πινέλο...

Ναι ξανθέ και καλλίγραμμε θεέ της βαλχάλα, όντως είναι άρπα κόλλα  ::glossa:: (οι πεπειραμένοι φιγουράδες εδώ μέσα θα το καταλάβουν με την πρώτη ματιά!).Οι γραμμές είναι με πινέλο και στο χέρι γιαυτό είναι και στραβοκάνικες! :mrgreen:

Θανάση μπράβο το πρόσωπο φαίνεται πολύ εκφραστικό ! Και το σκουφί του πάρα πολύ όμορφο!
Καλά αυτό έγινε σε 2 μέρες??? Πολύ καλό !  ::salut::

Ντάνη σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου.Όπως κι εσύ ήδη γνωρίζεις, μιας που κάνεις αυτο το καιρό προσπάθειες στο θέμα βάψιμο φιγούρας, "γράφουμε" χιλιόμετρα με το πινέλο μπάς και στην επόμενη προσπάθεια, είμαστε λίίίγο καλύτεροι! (αν και εγώ έχω ένα θέμα με το βάψιμο των ρούχων! :?)

Tags: