Αποστολέας Θέμα: Κατασκευή βενζινοκινητου αυτοκινητου  (Αναγνώστηκε 5755 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lagermon

• Scale 1/144
  • *
Κατασκευή βενζινοκινητου αυτοκινητου
« στις: Ιουλίου 18, 2011, 12:02:49 πμ »
Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα να συναρμολογηση μόνος μου ενα τηλεκατευθυνομενο βενζινοκινητο αλλα επειδή Είμαι αρχαριος θα ήθελα να μου προτείνεται ενα βιβλίο με οδηγίες ώστε να με βοηθήσει να επιλέξω να κομμάτια, να τα συναρμολογησω, να κανω τις απαραίτητες ρυθμισεις κτλπ. Αν γνωρίζεται κάποιο παρακαλώ να μου το πείτε. Ευχαριστώ!!!

Αποσυνδεδεμένος assos1111

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
    • Καταστημα μοντελισμου
Απ: Κατασκευή βενζινοκινητου αυτοκινητου
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 18, 2011, 09:16:44 πμ »
Οχι δεν παει ετσι ακριβως, αυτο που θελεις ειναι ενα κιτ το οποιο θα το φτιαξεις εσυ μονος σου κομματι κομματι.Φυσικα οποιοδηποτε μοντελο επιλεξεις (χωματινο η ασφαλτινο) απο οποιαδηποτε εταιρεια εχει μεσα στην συσκευασια και τις οδηγιες συναρμολογησης βημα-βημα.Σιγουρα σε τυχον αποριες σου θα σε βοηθησει και το καταστημα που θα το αγορασεις.
Φυσικα πρεπει να γνωριζεις οτι τα κιτ ΔΕΝ εχουν στην συσκευασια τους τηλεκατευθυνση,δεκτη,σερβο,μοτερ,εξατμιση και μερικα δεν εχουν ζαντολαστιχα και καπακι (λεξαν).Το κοστος αγορας ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο ενα ετοιμο μοντελο (rtr) αλλα σιγουρα ειναι καλυτερο μιας και τα κιτ ειναι για αγωνιστικη χρηση.
Φίλε μοντελιστή στήριξε την Ελληνική αγορά ψωνίζοντας από την χώρα σου.

Αποσυνδεδεμένος lagermon

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 18, 2011, 09:44:07 πμ »
Δηλαδή αν κατάλαβα καλα θα πάω σε ενα μαγαζί μοντελισμου και θα πάρω ενα κιτ βενζινοκινητου που θα έχει μέσα κάποια βασικά εξαρτήματα, θα τα συναρμολογησω και μετα θα αγοράσω και τον κινητήρα, το servo, τα λάστιχα κτλ.  Και αν μπορείς να μου πεις ενα καλό μαγαζί μοντελισμου. Εγώ ξέρω 2-3 αλλα πρότεινε μου και εσυ κανένα.

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Karditsa
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 27, 2011, 11:16:52 μμ »
Σε συμφερη αν εισαι αρχαριος να παρεις ενα (rtr) ετοιμο δηλαδη και οχι κιτ.Σε συνφερη οικονομικα.Τωρα αμα εισαι κατσαβιδακιας, δηλαδη σου αρεσει να λυνεις και να συντηρησεις ακομα και με ενα ετοιμο θα εισαι σαν να εχεις κιτ.
Φιλικα η αποψη μου!!

Tags: