Χρήσταρα ΜΠΡΑΒΟ και από μένα... Φοβερή αρχή

Τρομερή δουλειά στις γρίλιες, το ρολμπαρ, τον υαλοκαθαριστήρα και μου άρεσε η ιδέα για την εξάτμιση...
Είδες Γιώργο τι καλό μαθητευόμενο έχεις
: Σε έσκισε σε διαδικασία

Ο μαθητής γίνεται πάντα καλύτερος από το δάσκαλο...

Είμαι σίγουρος ότι ο Χρήστος θα την κάνει πολύ καλύτερη από τη δικιά μου (που για να λέμε την αλήθεια, είναι μάλλον μέτρια

)..
Και θα με κάνει το πιο χαρούμενο μοντελιστή στο κόσμο γιατί θα δώσει νόημα στη προσπάθεια μου (μας) και τον χρόνο που σπαταλώ (ούμε) να δείχνουμε πράγματα μέσω του φόρουμ.
ΥΓ. Χρήστο στις δοκιμές εφαρμογής βάλε και το μικρό σπόιλερ, πάνω από το τζάμι στη διαδικασία... Θέλει δυο πηχάκια εσωτερικά για να πιάσει, γιατί η Tamiya το δίνει φαρδύτερο...
Επίσης μην ξεχάσεις το firewall μεταξύ κινητήρα και καμπίνας... Ελπίζω να φτιάξεις την λεπτομέρεια στο χώρο του κινητήρα (εγώ δεν το έκανα μιας και η κατασκευή έγινε curbside)
ΥΓ2. Για τις ζάντες, μετά την κατασκευή μου (όπου είχα εκμεταλλευτεί την προσφορά του Σταύρου

) Βρήκα αυτό το κατάστημα... Πιστεύω οτι θα κάνουν... Τις δίνουν και με λάστιχα σλικ (+6 EUR)...
http://www.scaleproduction.de/product_info.php/info/p397_13--BBS.htmlΑν τις θέλεις, εγώ θα πάρω κάτι δέστρες για την Alpine και Footrest για την 308, οπότε μπορώ να τις συμπεριλάβω στη παραγγελία...