0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανείς?
Παράθεση από: gtziaf στις Αυγούστου 18, 2011, 01:30:25 μμΚανείς? Ε, όχι και κανείς Ο φίλτατος Colin μετά του φιλτάτου Jim. Φωτό επ' ευκαιρία της νίκης τους στα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης του 1965 με αυτή τη Lotus 38/1.
Ερώτηση: Ποιός, και μοναδικός μέχρι σήμερα. οδηγός έχει κερδίσει το Παγκόσμιο στην FI, το Le Mans και τα 500 Μιλια της Ινδιανάπολης
Παράθεση από: Est.1976 στις Αυγούστου 18, 2011, 06:06:34 μμΕρώτηση: Ποιός, και μοναδικός μέχρι σήμερα. οδηγός έχει κερδίσει το Παγκόσμιο στην FI, το Le Mans και τα 500 Μιλια της Ινδιανάπολης Βλακεία... Ο Graham Hill μάλλον...
Εγώ θέλω να μου πείτε ποιός είναι ο κύριος με τα γυαλία μπροστά από τη GT40
Μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το τέρας με τους αγώνες F1?
Δεν είναι αυτό με το οποίο σκοτώθηκε ο Pironi...
gtziaf Raw_Shooter Την κάνετε στριφτή στην ερώτηση ::eusa_whistle::ή μου φαίνεται :Παράθεση από: Est.1976 στις Αυγούστου 18, 2011, 05:53:42 μμΕγώ θέλω να μου πείτε ποιός είναι ο κύριος με τα γυαλία μπροστά από τη GT40 Εσύ Γιώργο πρέπει να ξέρεις την απάντηση αφού πόσταρες τη φωτό
Tribute σε δυο διακριτικούς ανθρώπους που με πενιχρά μέσα έκαναν άλλους να σπάνε το κεφάλι τους πως τα καταφέρνουν.
1. Paddy Hopckirk στις 1000 Λίμνες?2. Η οικογένεια Porsche.3. Ο ένας είναι ο Enzo Ferrari, ο άλλος δεν ξέρω.
1) Timo Mäkinen, 1000 Λίμνες 1967 όπου και νίκησε 2) Μόνο ηλικιακά μαντεύω αριστερά τον Ferry Porsche και δεξιά τον Ferdinand Piëch.3) Gianni Agnelli (L'Avvocato) δίπλα στον ...Νονό
Ο αριστερας στην 3η ειναι ιδιος ο Ζαν-Πιερ Σαρτι
Να βάλω και εγώ κάτι?Ποιος είναι ο παρακάτω νεαρός?